Şimdi Ara

2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu) (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.964
Cevap
131
Favori
254.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: truckerıs

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

quote:

Orijinalden alıntı: truckerıs

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Kemer de uygun fiyatlı, aile için var mı otel tavsiyeniz ? 4000 tl civarı verebilirim 3 kişi 5 gece

4000₺ 5 gece için ne zaman uygun fiyat oldu ülkemizdr,katarda yaşıyoz da ben mi bilmiyorum?

Kardeş 3 kişi 5 gece herşey dahil adam gibi yer aradığında bu uygun oluyor malesef
    Sidikli pansiyon istersen uygun tabii. Ama şezlong, havlu, öğle, akşam yemek, su, çay ota boka para vereceksin, denize yürüyeceksin vs vs

O kadar paran varsa git yunanistana,ispanyaya tatile ne işin var arapların içinde antalyada, ama senin amaç tatil değilde paso yiyip içmek heralde

Boş konuşuyorsun ama cevap vereyim

21 ine kadar 3 kişi pasaport, vize çıkar, 4000 tl yede git gel yol parası, 5 gece 6 gün o dediğin yerlerde tatil çıkart sonra konuşalım
    Tatil dediğin nedir zaten, yat, kafa dinle, yemekle bilmem neyle uğraşma..Sen ne anlıyorsun tatilden, eziyet mi ?

• oslm8206 O kullanıcısına yanıt
    kotu olmus.aradiniz mi tum acenteleri ?
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    int baktım sadece.
  • beyler özelde ne yapıyorsanız yapın konunun içine ettiniz...

gidin başka kapıda oynayın...
    Askayla Royal kıyaslanmaz, indirim filan alırsanız Royal a gidin derim.
  • aqua park beni yaşım itibariyle uzaktan ,yakından ilgilendirmez ama önceliği bu su kaydırağı olan kişilerin Alanya çevresinde en iyisi eftelia otelleridir (konaklıda ki değil) niye iyidir çünkü 4 otelin ortak kullanım alanında olduğu devasa bir tesisi vardır .

Otel fiyatlarına baktım uçmuş,en iyi sezonda bile günlük 150 Tl yi geçerse şahsım adama yanından bile geçmem ..Bilgi amaçlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: wakara

Mardia beach hotel . Muhahahahahhah

Komik olan nedir ?

Ben gittim de kendime guluyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç kimse şimdiye kadar herşey dahil sistemin de kaldığım en dandik otel şu dur diye bahsetmiyor :)).İlk ben söyleyeyim bari .

Green Hill Holiday Club ,,Aman kardeşim yolundan bile geçmeyin ,hani derler ya,bedava davet etseler kalmam .Hemi valla hemi billa bedava kalınacak bir otel bile değil (ceza alırsak şansımıza)
  • Vallahi geceligi 150yi birak 300e de razıyım,ama malesef otel yok.royal dragon 4090tl 5 gece,yada askaya 5 gece icin 3000 verecegim.hotels comda uygun otel denk geliyor fakat siteye guvenemiyorum

Turizm bitti diyorlardi nasıl iş anlamadım. Antalya yi ilk kez gezdim tıklım tıklım markantalya avm ye gittik eksi 3.katta otoparkta zor yer buldum dükkanlar tıklım tıklım. Otellerde de doluluk oranı çok yüksek.

• granma79 kullanıcısına yanıt
    Acik konusmak gerekirse beklentileriniz cok yüksek degilse yada maxx gibi otellerde daha once tatil yapmadiysaniz bence pisman olmazsiniz, yemekleri normal , havuzlari idare eder, aquasi mukemmel, ve o paraya anca bukadarlik bir otel, hanimi ikna edemedim yoksa ben suenodan once orayada 2 gun ugrayalim demistim kabul etmedi 😇

Nereden kontrol ettiniz hocam Sueno golfteki musaitligi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraordinaryman45 -- 14 Ağustos 2017; 20:8:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fettah

Acik konusmak gerekirse beklentileriniz cok yüksek degilse yada maxx gibi otellerde daha once tatil yapmadiysaniz bence pisman olmazsiniz, yemekleri normal , havuzlari idare eder, aquasi mukemmel, ve o paraya anca bukadarlik bir otel, hanimi ikna edemedim yoksa ben suenodan once orayada 2 gun ugrayalim demistim kabul etmedi &#128519;

O zaman tercih edebilirim... Çünkü beklentim yüksek değil ve fiyat/performans olarak bakıyorum..

Teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Jolly tur

• Jiva dayım ilk günümüz gerçjten güzel bir otel ama aldığım fiyata 5 gece 2 yetişkin 1 çocuk 2100 tl ödedim şimdi aordum yer yokmuş aynı şartlada 6700 fiyat çıkarıyolar çok fazla güncel rakam.Bu fiyatlarla seneye zor tatil. Herkese iyi tatiller.

Hocam otelin kendi tur sirketini denemenizi oneririm. Eger Sueno'ya gitmeyi arzu ederseniz golf kisminin resepsiyonunda calisan arkadasima sorabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Jiva dayım ilk günümüz gerçjten güzel bir otel ama aldığım fiyata 5 gece 2 yetişkin 1 çocuk 2100 tl ödedim şimdi aordum yer yokmuş aynı şartlada 6700 fiyat çıkarıyolar çok fazla güncel rakam.Bu fiyatlarla seneye zor tatil. Herkese iyi tatiller.

Jiva (denizi hariç) ödenenin hakkını verir, yalnız 6.700 tl nedir yahu, hakikaten fiyatlar çıldırmış, dediğiniz gibi bu fiyatlar seneye bu şekilde devam ederse tatil hayal olur...
    1.gün sonrasında genel intibanız olumlu anlaşılıyor.... yemekler nasıl...? ayrıca 24 saat açık olan pastahanesi çok keyiflidir, oraya takıldınız mı..? Geçen sene için; 1 kereliğine alakart hakkınız mevcut oluyorsu ve orasıda gerçekten çok keyifli ve nezihtir, ets'nin oteldeki elemanına gidip alakart için ücretsiz rezervasyon yaptırın derim. Jivayı size ben tavsiye edip aldırmıştım yanlış hatırlamıyorsam...?

• extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Nasil yani hangi tur.vallahi 4000ne suenoyu baglarsam mumemmel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ndmrc

Öncelikle iyi geceler.

Değerli forum üyeleri tatil için fikrinizi almak isterim. Bu sene tatil yapmıcaz diye rezervasyon yapmadık ancak tatil planı yapmak durumundayız.

Eşim ve 4 yaşında oğlumla birlikte Ağustos sonunda 4 gece 5 günlük bir tatil düşünmekteyiz.

Hijyen, yemek kalitesi,konfor ve çocuk dostu olması en önemli kriterlerimiz. Diğer kriterler hizmet kalitesi, aquapark ve ücretsiz otopark

Bütçe: 2.500 +/- 200 TL
    Bölge: Antalya

Daha önce Voyage Belek, Voyage sorgun, Limak Atlantis ve Limak Limradan memnun ayrılmıştık. Ancak, bu otellere bütçemiz yetmiyor.

Fikrinizi istediğim birkaç otel şu şekilde:

Starlight Resort Hotel
    Sunrise Resort Hotel

Vonresort Golden beach
    Vonresort Golden coast
    Vonresort Elite

Sentido Zeynep Resort

Bu otellerden veya alternatif önerisi olan varsa çok memnun olurum.

Geçen sene vonresort golden beachte arkadaşımla kaldık, otel harikaydı.
    3 otel aynı alanda bulunuyor, sadec golden beach denize sıfır değil, diğer otellerin içinden geçerek plaja gidiliyor. ayrıca shuttle servisi de mevcut.
    oda temizliği gayet iyiydi. yemek konusu da sürekli kırmızı et balık tavuk vardı. aquaparkından bahsetmeye gerek yok çok iyi vakit geçirmiştik.
    bu sene turan prince world'de konakladım fakat hiç memnun kalmadım.
    starlight'a 2 sapız diye almamışlardı, ama güzel orası da sanırım.
    aklınıza takılanları sorabilirsiniz.

• Paloma oceana resort göZlemlerim

Otelde 7-11 ağustos arası eşim ve 22 aylık kızımla konakladım

Oteli alırken blokajı tesise ait oda olarak aldık ets turdan ancak almadan otelı arayıp ana bina oda ayarlanmasını talep ettiğimi belirtmiştim gittiğimiz gun ana binadan havuz manzaralı bir oda tahsis edildiğini öğrendim bununla ilgili reception sorumlularının memnuniyet gözeterek çalıştığını söyleyebilirim zira çıkarkende kızım uyuduğu için yaklasık 2 saat daha kalmamıza müsade ettiler

Oda

Oldukça büyük ve şahsi kanaatim çok güzel dekore edilmiş ferah bir odaya sahipti klima öylesine verimli çalışıyordu ki bazı geceler sadece 1 saat kurup kapanması tüm gece yetti

Buklet malzemeler kalitesizdi hatta odaya bırakılan şampuan ve duş jelinin sadece kutularının fatklı oldugunu içlerinin aynı olduğunu düşünüyorum

Oda temizliği yeterliydi her gün düzenli temiZlendi minibar eksiksiz dolduruldu bir gun sanırım sadece şampuan bırakılması unutulmustu o da olur

Bu arada kızımız 12-15 arası uyuduğu için temizliği 12 öncesi isteniştik ve hergun 12 de odamıza girdiğimizde temizlik tamamlanmıştı

Havuz-deniz

Side kumkoy mevkiinde bulunan otelin gerçekten güzel bir kumsalı var tamamen kum ve oldukça ipeksi bir kum çok başarılı

Denizi sabahtan dalgasız ve balıklar görülebiliyor öğleden sonra dalgalı ve bulanık

Havuzlar yeterli şezlong sıkıntısı pek yaşanmıyor ancak havuz suyu inanılmaz sıcak sanki ısıtmalı havuza girmişsiniz gibi geçen sene voyage da havuzlara buyuk kalıp buzlar atılıyordu burda öyle bir durum yoktu serinlemek mümkün değil

Plaj havluları sadece plaj girişindeki istasyonda sabah ve aksam ustu 1 er saat açık şekilde değiştirilebiliyor

Yeme içme

Yemeklerde çeşit çok yok ancak lezzeti iyi kesinlikle aç kalınmaz bir aksam deniz ürünleri vardı karides kalamar midye vs o aksam baya gömüldük karı koca 😂 Onun dışında et bulunuyor her aksam

Sabah kahvaltısı aynı sekılde çeşit az ve et ürünleri başarısız salam ve jambon lezzetsiz sucuk neredeyse çiğ gibi 3-4 çeşit yumurta var vs taze sıkma portakal var

Snack rest mevcut burdada döner pide pizza hamburger krep vs mevcut tadları fena değil

Bana en garip gelen göZleme bölümü oldu 2-3 gün takip ettim gözleme saati devam etmesine rağmen bazı malzemeler bitiyor ve yenisi gelmiyordu ötneğin kıyma yada patates bitiyor 1,5 saat sonra o saatten sonra isterseniz sadece peynirli var deniliyor yap kardeşim harçtan bi kutu daha bu kadar mı zor

Gelelim en sıkıntılı kısma

İçecekler daha doğrusu alkoller

Gecelık 2 kisi yaklasık 750 tl verdiğimiz otelde tüm alkollu ürünler sanırım 78. Sınıf falandı

Ömrümde görmediğim markalı votkalar cinler viskiler vs vs

Şişeli hiçbir ürün yok

Enerji içeceği yok

Türk kahvesi sadece pastanede var

Buzlu kahve doğru düzgün yok

İçecek olarak premix ürün veriliyor ama asitliydi yani onlarda çok sorun yok fakat alkol alıyorsanız ustune basa basa söylüyorum çok çok kötü

Kızımız aksam erken yattığı için ve dışarı çıkamadığımız için eğlence ve gece yapılan animasyonlarla ilgili bilgi veremeyeceğim bunun dışında bebek dostu otel ve çocuklara özel şef va gibi iddialı sözlerin sadece yemekhane bölümünde kenara koyulan iki çeşit haşlanmış sebzeden ibaret olduğunu görmekte bizi üzdü

Kısacası tekrar tercih edebileceğim bir otel olmayacaktır

Fiyatları bu seviyenin yarısına düşse belki düşünülür ancak bu fıyatların karsılıgını verdiğini düşünmüyorum

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.