Şimdi Ara

2017 / 2018 SEZONU BEŞİKTAŞ KADROSU NASIL OLMALI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizce hangi mevkilere takviyeye ihtiyac var , mevki ile beraber kafanızda isim var ise belirtirseniz iyi olur.Ben transfer yapılmasının gerekli oldugunu düsündügüm mevkilere " ? " koyarak belirttim.

Gönderilmesi gerekenler ;

Demba Ba
    Rhodolfo
    Ersan
    Atınc
    Veli
    Aras
    Omer
    Boyko
    Tolga
    Franco
    Milosevic
    Pektemek

Kadro

Kaleci : Fabricio , ?

Bek : Adriano , Gökhan , Caner , Beck

Stoper : ? , Marcelo , Mitrovic , Tosic

Orta Saha : Atiba , Oguzhan , Talisca , İnler , Tolgay , Necip

Kanat : ? , Quaresma , Babel , Töre

Forvet : ? , Aboubakar , Cenk

• Su kadro da görmek istedigim suan 3 isim var 3 isimde fener'de oynadı ilk istedigim fenere gelmeden
    beri istedigim markovic bizde harika patlama yapabilir birazda kendine bağlı yapamazsa ikinci frei vakası olur
    diger iki isim nani ve lens , ikisi aynı anda gelirse hemen q7'yi satalım çine , amerikaya
  • stopere bence Mangala alınabilir. City almaz valenciada da çok başarılı olamadı uygun fiyatla kiralarız. Sol açığa emre mor ilk tercihim. Mümkün olduğu kadar hucum hattında genç oyuncular olmalı. Olmazsa Konoplyanka araştırılmalı. 2 yıldır düşüşte. Bize sol açık lazım. Santrafor konusunda da Mandzukic veya Gomezle transferin başında görüşülsün olmazsa kesinlikle sürecin bu seneki gibi uzatılmaması lazım. Aboubakar alınsın. İlk kampta santrafor olmalı. Ben aboubakarı beğeniyorum. Zaten eksikleri olsada genç oyuncular her zaman avantajdır. Son olarak da Atibaya alternatif lazım ama ilk yıl yedekliği sorun etmeyecek uygun maliyetli biri lazım. Bence alınacak en uygun oyuncu karabükspordan poko. Kimse vizyon anadolu topçusu falan demesin. Tarz olarak atibaya benziyor. Temposu yüksek. Oyun görüşü yüksek. Gökhan töre de gelecek.Başka transfere de gerek yok. Talisca kesin 1 sezon daha kiralanmalı. Tolgay satılabilir. Yedek kalayı problem yapıyor Oguzhanı kesmesi mümkün değil.
    Sonuç Sol stoper sol açık bir ihtimal santrafor ve orta saha

• Fabri(Tol Gea)
    GG(Beck)-Marcelo-Transfer-Adriano(Gitmek isterse mecburen transfer)
    Atiba-Oğuzhan
    Transfer(Quaresma)-Transfer(Talisca)-Babel(Töre)
    Mandzukic(Aboubakar,Cenk)

-Tol Geayı göndermezler kalecimiz yabancı olduğu için yedekteki kaleci türk olmak zorunda. Şimdi yeniden birini bulmakla uğraşmazlar.
    -Sol stoper şart oğlu şart zaten Tosic bombası gönderilmeli ama gönderilmeyecekse de yedek olur anca.
    -Adriano'nun gitmesini kimse istemez tabi ama kendi gitmek isterse mecbur tranfer yapıcaz, hatta gitmese de birini almalıyız bence çünkü bu adam kronik sakat bu sene yine iyi bile dayandı şimdi gider eylülde sakatlanıp sezonu kapatır sonra zor anlar yaşarız. He caner var diyeceksiniz ama geçirdiği sakatlık ayak kırılmasından sonra ki en ağır sakatlıktır. Satın alınır büyük olasılık ama eski formuna ulaşabilecğeini sanmıyorum o yüzden Sobol gibi genç isimler alınabilir/kiralanabilir.
    -Atiba'nın yerini dolduracak isim arayışlarına şimdiden başlanmıştır heralde oraya bi transfer yapılır mı bilemiyorum Atiba seneye de oynar ama bi sakatlık olursa işimiz zora girer tabi, o yüzden her ne kadar yatmaya gelmiş olasda Gökhan İnler gönderilmemeli. Bazılarınız gülebilir ama aslında Necip çok çalışsa Atiba'nın yerini doldurabilecek potansiyeli var. Umarım çok daha iyi faydalanabiliriz ondan. Tabi stoper olarak oynayınca kanser oluyoruz ama önlibero olarak beğeniyorum ben.
    -Tolgay gidici büyük olasılık.
    -En az 2 kanat şart. 1 tanesi kanat-forvet olmalı. Quaresma yollansa gram üzülmem, hele bonservis kazandırırsa... Kalacaksa da onu kesebilecek biri kesinlikle olmalı yoksa kendinin alternatifsiz olduğunu bilince takıma zarar veriyor.
    -Oyun kurucu almalıyız bence Talisca oyun kurucu falan değil gizli forvet gibi bir adam, gol yükünü taşıyor eyvallah ama oyunda çok kaybolabiliyor. Seneye de bizde olursa çok iyi bir hamle oyuncumuz olur.
    -Forvet Mandzukic falan olursa hoş olur tabi ama şimdilik sadece dedikodu.
    -Aboubakarı bizimkiler satın aldı büyük olasılık. Sadece kağıt üstünde kiralık o yüzden onu da yazdım.
    Onun dışında gönderilecekler konusunda hemfikirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0ops -- 9 Nisan 2017; 17:54:33 >

• 0ops kullanıcısına yanıt
    Abou cenk +transfer bizim icin fazla lüks olur kardesim.Ben abou+cenk in yeterli olacagini dusunuyorum.10 numara+kanat+ stoper alirsak seneye daha rahat oluruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stopere khacheridi (sözleşmesi bitiyor) , sağ kanada alternatif deniz türüç forvete de aboubakarı 1 sene daha kiralamak yeterli olur diye düşünüyorum gökhan törenin de dönmesiyle yine şampiyon oluruz
  • Demba Ba'nın takımı kış transferinde Tevez'i aldı. Büyük ihtimal salarlar Ba'yı, bizde kalacağını düşünüyorum.
    Stopere Nathan Ake istediğim kadar hiçbir oyuncuyu istemiyorum keşke 2 yıllığına kiralayabilsek.
    Töre sağ sol oynar. Quaresma'yı iyi bir bonservis ile satabilirsek acayip mutlu olurum. O durumda da, bir tane direk katkı verecek, bir tane de potansiyelli genç kanat oyuncusu almalıyız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • halen tosiç nasıl diyorsunuz yahu adam her maç hata yapıyor . İlk gönderilmesi gereken oyuncu bu takımda tosiçtir TOSİÇ
  • Quaresma ve Tosic'in olmadığı bir takım hayal ediyorum. 2 üst seviye kanat ve 1 üst seviye stoper gerekli. Beck yerine geleceği parlak bir sağ bek. Hayal ettiğimiz kadroya 2-3 sene sonra ulaşırız ancak işler iyi giderse.
  • Arkadaşlar Beck'i nasıl hala kadroya yazabiliyorsunuz? Beck sene sonu kesinlikle bu takımdan gönderilmeli.

G.Gönül'e yedek, stopere sağlam bir bek, kanata Lens, forvete de Gomez alınırsa bu takım seneye de ligi süpürür
  • Beck yerine Gençlerden Ahmet Oğuz diyorum. İyi yedek olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marcelo satilip Tosic'i kesecek stoper alinarak mitrovic-x tandemi olusturulmali, oguzhan mutlaka takimda tutulmali 20 milyon teklif gelmedigi surece, tolgay ve quaresma mutlaka satilmali, talisca bir yil daha kiralanip aboubakar'in bonservisi alinmali. Bu ikili birbirini tamamliyor iyi bir sezon gecirirlerse aboubakar'i ertesi sene kar ederek satabiliriz ve elde edilen gelirle taliscanin bonservisini alabiliriz. Atibanin yerine de azubuikeyi almaliyiz. Atiba hala oynayabilecek durumda olacagi icin yedek kalmayi sorun etmeyecek birini almak gerek cunku. Atiba kanada'ya gittikten sonra oraya birini alirsak tutmayabilir ve sezon cope gidebilir. Azubuike seneye ligde zaman zaman atiba yerine denenerek hem ust lige hem besiktasa alisma surecini daha iyi atlatir. Yavas yavas yapmak lazim oradaki degisimi. Birden yapilirsa hem oyuncu hem bizim icin sarsici olur. Oyuncuya da yazik olur. Kupayla birlikte 15-20 mac oynasin seneye zaman zaman yedekten de gelerek. Bazi maclarda oguzhani bile yedekleyebilir. Onde oldugumuz maclarda direnc katmak icin girebilir. Atiba-inler gibi birbirlerini engellemeyeceklerdir. Azubuike atibanin daha teknigi, osmanlispordaki ndiayenin daha tempolusu gibi. Abarttigimi sananlar olabilir ama bu cocugun potansiyeli gercekten yuksek. Biz almazsak ya superligden bir takim yada belcika takimlarindan biri alacaktir. Afrikada yetismis saf yetenekleri islemek konusunda en iyisi belcika takimlari.

• Quaresma yollanmalı

Töre ve iki kanat alınmalı

Quaresma yollanmalı

Stoper alınmalı

Quaresma yollanmalı

Forvet alınmalı

Quaresma yollanmalı

Quaresma yollanmalı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.