Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
106.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skyflyer

Stabilite konusunda normal bir kullanıcı olarak sıkıntım olmadı 10-15 uygulama yüklü gayet standart sorunsuz kullanıyorum ses konusunda bir problem yaşamadım poweramp kullanıyorum. Tek sıkıntım bekleme modunda çok şarj yiyor geceden sabaha %20 gitmiş. 2g modu wifi kapalı facebook twitter vs yüklü değil birçok arkaplan ve açılış uygulamarını en az seviyede tuttum bu kadar şarj tüketmemesi lazım. Sabah evden çıktım öğlene %60 civarına düştüm ekran süresi 48 dakika. akşamı göremeyecek gibiyim. Batterystas.bin dosyasını sildim kalibre olsun diye ama farketmeyecek sanırım.

Büyük çaplı bir değişiklik yapıyorum; gelecek olan sonraki güncellemenin ardından pil ve stabilite sorunlarını en aza indirmeyi hedefliyorum. Fakat benim için çok zaman alan bir iş. Böyle büyük bir güncellemeyi yeni Android güvenlik yaması ile birlikte vermek istiyorum. Dolayısıyla yeni gelecek olan güncelleme en erken 13 Kasım gibi gelecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Son güncelleme yüklü. Wakelock dediğiniz şey tam ne oluyor anlamadım ?
    Galeri sorununu çözdüm. Verileri temizledikten sonra yeniden başlattım düzeldi.
    Son olarak kamera konusunda bir şey yapma şansın var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiqReGo

Son güncelleme yüklü. Wakelock dediğiniz şey tam ne oluyor anlamadım ?
    Galeri sorununu çözdüm. Verileri temizledikten sonra yeniden başlattım düzeldi.
    Son olarak kamera konusunda bir şey yapma şansın var mı ?

Wakelock; telefonun uykuya girmesini engelleyen aktivite.

Aşağıdaki uygulamayı indirin;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uzumapps.wakelockdetector

Programı açtıktan sonra root erişimine izin verin. Ardından programın ayarlarına girip Advanced Mode'u aktifleştirin. Sonra programın ana ekranının ekran görüntüsünü buraya yükleyin. Neyin uykuyu engellediğini görebiliriz.

Bu ROM'da kameranın çalışmaması için hiçbir neden yok. Ana sayfadaki Stock ROM'a dönme yöntemiyle stock ROM'a dönün. Eğer onda bile çalışmıyorsa benim yapabileceğim birşey yok malesef.

• Bu pilin kendi kendine gitmesi neyden kaynaklaniyor bulundumu hocam duzeltmenin bir yolu veya programla felan cozumu varmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur1906 -- 28 Ekim 2016; 20:57:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TiqReGo kullanıcısına yanıt
    iki kere cpu wakelock atmışsınız bir tanesini kernel wakelock olarak seçip göndermeniz gerekmekteymiş.Sağ üstteki kısımdan ilk önce cpu wakelock u açıp ss alın sonra kernel wakelock a basıp ss alın.
  • quote:

https://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2036699/63eb9c52-45b7-4a37-9716-c3d9fed5816c.png&size=4&bound=3&border=1&resolution=0

En az 6 saat kadar kalsın şarjdan çıkardıktan sonra, bir de öyle ekran görüntüsü atın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur1906

Bu pilin kendi kendine gitmesi neyden kaynaklaniyor bulundumu hocam duzeltmenin bir yolu veya programla felan cozumu varmi ?

Şu an sizin yapabileceğiniz birşey yok.

Gelecek güncellemede düzeltmeye çalışacağım.

• forumber hocam ben romu atarken twrp menude kaldı yapamadım nasıl kurtarıcam cihazı bilgisayarıda okumuyor skipping MD5 check:no MD5 file foundda kaldı
  • komut penceremde kapandı hocam usb okumuyor telefon şuan nasıl kurtarıcam cıhazımı luften yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur1906

komut penceremde kapandı hocam usb okumuyor telefon şuan nasıl kurtarıcam cıhazımı luften yardım edin

Kapanmamıştır kapatmışsındır.

PM attım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm attim konu ile ilgili hocam yardimci oldugunuz icin tesekkur ederim

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Gece bıraktım sabah aldım şarjdan ama fazla bir detay yok. Dun akşam dikkat ettim de 10 dk sosyal medya turu yaptıktan sonra %13 şarj gitti. Yani kullansan da gidiyor kullanmasan da gidiyor şarj 1-2 gün daha deneyelim stock roma döneriz artık.
  • İki adet sorun var

Birincisi feneri quick settings ten actigimizda lagta kalabiliyor ve kameraya baglanamiyor hatasi veriyor buna bagli. Reset atinca duzeliyor.

İkincisi, cihazin sarji normal kullanimda iyi iken gece acik biraktigimda sabaha kadar bitmis oluyor. Ki purify kullanip herhangi bir sarj somuren uygulamanin arka planda calismamasina ragmen. Guncellemeleri bekliyoruz

• Forumber hocamiza bu romu gelistirip bu zamana getirdigi icin ne kadar tesekkur etsek azdir basarilarinin devamini diliyorum romun sarj sorunundan baska hicbir sorunu yok hersey gayet guzel hos ve yerinde sarj sorunuda bir cozume ugrarsa cok guzel olacak :)))

• İstediğin şey tam olarak bu muydu hocam ?

• 2 kere atmışım kb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiqReGo -- 29 Ekim 2016; 20:25:24 >
  • quote:

İstediğin şey tam olarak bu muydu hocam ?

Evet, buydu.

Teşekkürler.

• abicim yardım et her deıgını yaptım ama twrp ye gectı cıhaza dokunmöadım twrp algılanmadı hatası aldım şimdi kapatıp açıyorum turkcell yazıysında kalıyor ne yaptıysam olmadı driverleri yükledım lütfen yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet4034

abicim yardım et her deıgını yaptım ama twrp ye gectı cıhaza dokunmöadım twrp algılanmadı hatası aldım şimdi kapatıp açıyorum turkcell yazıysında kalıyor ne yaptıysam olmadı driverleri yükledım lütfen yardım

PM'e cevap verdim

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.