Şimdi Ara

2017 0 km Audi Q5 alınır mı? 2.0 tdi quattro 190hp design pack (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
8.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu ötv belası olmasa alınacak bir araç bence ama araç fabrika fiyatından fazla ötv vermek rahatsız ederdi;en azından beni eder.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çiko06

    Grand cherokee de ihtiyaçlarınızı karşılar diye düşünüyorum düşük kilometreli bulabilirsiniz.

    Ben de 400 bin verecek olsam direkt şunları düşünürüm. Yukarıda bahsi geçen araçlarla mukayesesi olmaz. 3.0 CRD 250 hp. Çok daha geniş iç hacim . Arazi kabiliyeti konusunu yazmıyorum zaten.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-2015-model-jeep-grand-cherokee-3.0-crd-v6-summit-boyasiz-503262274/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-mazzini..bayii..boya-degisen-yok-523071808/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkvan -- 17 Şubat 2018; 22:48:47 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: _AveNTuriN_

    Allah akıl fikir versin derim tek cümle ile.

    +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x3 olaydı bari, nedense q3 ve q5 bana mercedes ve bmwnin rakibi olamayacak araçlar gibi geliyor özellikle dış görünüş olarak ki bu konu zaten başlı başına kriter lakin quattro des pack pişman etmez

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _AveNTuriN_

    Allah akıl fikir versin derim tek cümle ile.

    +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş bir Q5'e sırf 4x4 ve biraz daha geniş diye o kadar para vermek bence çok mantıklı olmaz. O paralar verilecekse E segmentine rahatlıkla çıkılabilir.

    Gelen öneriler de çok mantıklı; BMW 530i, yeni X3, Audi A6 Avant Quattro veya allroad premium olarak düşünülebilir. Yukarıdaki arkadaşın bahsettiği 2.el makyajlı XC60 D4 de çok iyi bir seçenek. Hem cebinizden çok para da çıkmamış olur. 220 bine çok temiz advance donanımı denk gelmişti geçenlerde, değerlendirilebilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradaki fiyat farkına değmeyeceğine düşünenlerdenim. Bazı arkadaşlarında belirttiği gibi Q7 olsa bir nebze ama q5 için bana pek akla yatkın gelmedi.

    Benim önerim aracı bir hafta kiralayın, aktif bir şekilde kullanın gerçekten tüm beklentilerinizi karşılıyorsa karar sizin

    İki seçenek için de hayırlısı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 20 yıldır çeşitli araçlara sahip olmuş biri olarak bu bütçeyi tek araca harcamazdım.
    Tek araç sürekli olarak başka araçlarla karşılaştırılıyor, model ne olursa olsun.
    1.6 litre üstü araç almak kusura bakma ama enayilik.

    40'larında birinden öneri almaya hazırsan yazıyorum.

    Benim, senin şu anda yerinde olsam yapacağım şey ne biliyor musun; 2 araba almak.
    1) 1.4 150 hp dsg Tiguan
    2) Mazda Mx-5 1.5 soft top
    Mutluluğun formülü bana göre bu ikisi.
  • üstat, bence de değmez o araca o para yazık. Biraz değişik bir tavsiye olacak ama ben Jaguar F-Pace öneririm. Az daha bütçenizi yükseltirseniz temiz bir ikinci eli 400 civarını alırsınız. Daha çok prestij, konfor ve premium hissi alırsınız. Motor ve şanzıman da harika. Bir değerlendirin derim.
  • ya hocam dertsiz başına belamı arıyorsun? zerre değmez o kadar fazladan harcanan paraya, gerek yok. mis gibi aracınla devam et.
  • Yorum yazan arkadaşlara teşekkürler, öyle bi ara fiyat ki, denildiği gibi araçların ya ederi değil, yada az daha üzerine ilave edip daha üst segmente geçmek gerekiyor. Şöyle ki, daha üst segment gerçekten çok iyi araçlar var. Fakat kullanım şartlarına göre bana çokça lazım değil. Elimdeki aracın kıymetini çok çok iyi bilenlerdenim o konuda hiç şüpheniz olmasın. Yalnız öyle bir süreç oldu ki bu otomotiv işi, artık herkesin ister istemez en pahalısından almaya mecbur kaldığı bir devirdeyiz. Pahalı olmasının dediğim gibi devlet, döviz ve banka-kredi üçlüsünün beraber yürüttüğü kazan kazan politikası işliyor. Benim bu araçta tek tav olduğum yer 72.5 tl indirim yapılmasıydı. Emsal olan diğer premiumlarda mesela glc 450-500 lerde, x3 2.0d x drive aynı, Volvo aynı. Hiçbirisi bu parayı etmez. Ama ediyor işte, hepsi de bu fiyatlarda. Neyse dediğiniz gibi bu değişim, gereksiz külfetten başka birşey olmayacak. Ama tavsiye edildiği gibi aracı 1 haftalığına bulursam kiralayacağım. Yorumları yazarım buradan.





    Kullanan test edenlerse genelde havalı süspansiyon olanı kullanıp yazmışlar. Araç özellikle ciddi sessiz, ve standart ses izolasyonu olan camlarla geliyormuş. Süspansiyon havalı olduğu için Çelik yay ile arasında belirgin fark olur.

    Keşke xc60 lansmanında teklif edilen xc yi alsaydım. O araç cidden çok güzel olmuş. Onu gördükten sonra da eski kasasına binilmez. Arada çok fark var çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yeni xc60 varken q5 alınmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dodomoco

    Hocam o kadar parayi sirf yerden yuksek diye verilmez bence o paraya 530ixdrive luxury paket arac alirsin ustune cebine para bile kalir

    Vallahi ben de aynısını yaptım. 2014 c180 amg aracım vardı. Satıp bmw 5.30i xdrive executive luxury paket aldım. Aralarında müthiş fark var. Çok memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Abstraction

    Merhabalar, mevcut aracınız neredeyse her açıdan çok iyi bir otomobil, fakat bazı durumlarda hacim konusunda ne yazık ki sınıfta kalıyor, Yeni Q5 sizin beklentilerinizi her anlamda karşılayacaktır elbet, fakat aradaki fiyat farkı inanılmaz ciddi bir fark. Kendi aracınızın üzerine 200 bin tl daha vereceksiniz neredeyse.

    Eğer illa bu sınıfta bir crossover'a geçiş yapmak istiyorsanız, düşük kilometreli bir önceki kasanın son üretimleri olan Makyajlı XC60 2.0 D4 190 bg'lik otomobili öneririm. Yakıt tüketimi konusunda rakipleri arasında en iyisi neredeyse, uzun yolda 4.5 5 litrelerde dolaşmak hiç zor değil, performansı gayet yeterli seviyede. Araç ile ilgili söyleyebileceğim olumsuz nokta ise, 190 hp ve 400 nmlik tork, yapılan ani kalkışlarda araç önden çeker olduğu için ön tekerlere çok fazla geliyor, ve ciddi bir tork steering oluyor, bu tabi ki hızlı kalkışlarda oluyor

    Bahsettiğim aracı 250 bin bandında ikinci el olarak bulabilmek mümkün, 200 bin tl'yi işçiliği rezalet ve performansı bu araçların yanında oldukça zayıf olan Nissan X-Trail'e vermektense, XC60'a hayli hayli 250 bin tl verilir, ki yenisinin fiyatları da malum el yakıyor.

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volvo-otoshops-zfb-otomotiv-den-volvo-xc60-407945690/detay

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volvo-2017-xc60-2.0d4-advance-plus-xenium-paket-9.500km-de-492238813/detay



    Adam 4x4 diyor. Bu xc60 araçlar 4x2. Yani sadece yerden yüksek. Hiç bir işe yaramaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: klaudio

    bence elinizdeki nakiti ve aracınızı da sattığınız anda elinize geçecek meblağ ile alabileceğiniz en iyi 10 bin km altı ( yani sıfır ayarında) 2. el aracı almaya bakın. Şimdi bence aracınizın degeri 160 bin civarı eliniz de de 110 bin nakit varsa 270 bin tl ye alınabilecek en iyi aracı almaya çalışın. kesinlikle sıfır takıntısı yapmayın, zarara girmek istemiyorsanız. 270 bin tl ye alabileceğeniz 2. elde tonlarca araç var, mutlaka önce bunları değerlendirin.

    Adam premium marka ve 4x4 istiyor. 270.000 TL civarı premium, 4x4, 10.000 km altı , sıfıra yakın tonlarca araç var diyorsun. Lütfen 1 tane göster de alalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otodr -- 18 Şubat 2018; 10:14:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CemUsUs C kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım, sana aldım dedim mi ben? Ne diye cins cins yazıp seviyeni düşürüyorsun? Genel piyasadaki araçların fiyatı bu dedim. Adamların indirdiği fiyat sıfır araç için iyi mi kötümü diye soruldu. Mantıklı olmadığını zaten söyledik yukarıda. Ama senin üslubunla sana yazsssm, ne kadar doğru olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otodr O kullanıcısına yanıt
    premium sınıfta yok sıfır olarak, ama eski kasa isterse audi q5 4x4 var link verdim, premium olmayanlarda sıfır olarak var, örnegin kodiaq.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otodr O kullanıcısına yanıt
    premium sınıfta yok sıfır olarak, ama eski kasa isterse audi q5 4x4 var link verdim, premium olmayanlarda sıfır olarak var, örnegin kodiaq.Benim 270 bin tl ye var dedigim f10 tarzı e segmenti araclar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klaudio K kullanıcısına yanıt
    Adam neden yeni kasa aracını satıp eski kasa bir araç alsın ki?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otodr -- 18 Şubat 2018; 10:47:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peşin para ile alınacaksa belki diyeceğim ama üstüne birde çok ciddi bir kredi faizi ödeyeceksiniz.

    Ben olsam c180 kasa değiştirene kadar binmeye devam ederdim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.