Şimdi Ara

2016 Renault Megane 4 -IV- ANA KONU (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.630
Cevap
115
Favori
503.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok sırıtmıyor gibi duruyor.Birde canlı görmek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah anten her renke gider eminim benim arac beyaz ona ragmen siyah almayi dusundum belki yan aynalarida siyah kaplatabimirim

• Aynen. 2.gün kurtulduk ama 5. Gün geldiler arkadan vurdular geri geri girdiler. Kısmette bu varmış.

• 2016 Renault Megane 4 -IV- ANA KONU
  • Kaza yapan arkada?lara gerçekten çok üzüldüm ve geçmi? olsun dileklerimi iletiyorum. Takas deste?i ve muazzam tasarymy nedeniyle Hatay Reles Renault bayisinde 1.2 tce touch 130 hp için fiyat aldym 1.6 extreme megane 2 2010 model 28 bin teklif ettiler ve takas deste?i ile 71bin den 65500 e dü?tüler. sizce bu fiyat nasyl fikri olan arkada?laryn fikirlerini payla?masy benim için çok de?erlidir.

Birde benzin tercihi bizi çok yorar my ne dersiniz ?

Selametle
  • Arkadaşlar bu araç için oyak kampanyasını beklemeyi düşünüyorum ama her yıl oluyor mu bu kampanya ve ne kadar bir indirim söz konusu. Bilen arkadaşlardan yardım bekleniyor
  • Benim tamponda oluşan yırtık için renault'a bunu autokingte mini onarım yaptırmak garantiyi bozar mı diye sormaya gerek var mı? Mini onarımda hasarsızlık indirimi de bozulmuyormuş çünkü en doğru seçenek mini onarım olacak ama Renault servis kıllık yapar mı

• Mergen57 kullanıcısına yanıt
    Tamponu onardın diye garantin etkilenmez. Dert etme onu..
  • ognemir kullanıcısına yanıt
    Cok gecmis olsun, nazar olmus gercekten, arac kendine baktiriyor her turlu...

Sensörler sıkıntısız çalışıyor ama onarım için tamponu sökerken sensörleri de sökmeleri gerekirse? Kusura bakmayın bu konularda çok cahilim ilk araba olduğundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mergen57 -- 9 Eylül 2016; 9:03:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mergen57

Sensörler sıkıntısız çalışıyor ama onarım için tamponu sökerken sensörleri de sökmeleri gerekirse? Kusura bakmayın bu konularda çok cahilim ilk araba olduğundan

Bende onu yazacaktım. Tamponu onarayım derken çalışan sensörleri bozarlar ise sensörler garantiye girmez. Çünkü müdahale servis dışında yapılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Cok gecmis olsun, nazar olmus gercekten, arac kendine baktiriyor her turlu...

Benimki nazardan biraz fazla oldu , komple kapı gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirDavos

Arkadaşlar bu araç için oyak kampanyasını beklemeyi düşünüyorum ama her yıl oluyor mu bu kampanya ve ne kadar bir indirim söz konusu. Bilen arkadaşlardan yardım bekleniyor

Ocak ayındaki Oyak kampanyasında Megane ve Talisman dahil edilmediği için alamadık.
    Geçen ay Megane 1.5dci EDC Icon + 8.7'' Rlink2 donanım satın aldım.

Araç şuanki sabit Oyak indirimi ile 98bin civarından 92bin lira civarına indi.
    15yıldır ilk kez Oyak numaramızın faydasını gördüm sanırım.
  • Serkan_sa S kullanıcısına yanıt
    Güzel olmuş, güle güle kullanın.
  • ismo_88 İ kullanıcısına yanıt
    Çok km yaparsanız dizel avantajlı. Bir de bütçe meselesi var tabi. Benzinli mi dizel mi tartışması hep sürer. 1.5 dizel motor düşük yakıt tüketimi ile ünlüdür. Dizel ile benzinli arasında 10000 TL fiyat farkı var, aracı satarken yine benzinli/dizel arasında fiyat farkı olacaktır ama fiyat farkı daha düşük olacaktır. Ayrıca kredi kullanacaksanız daha yüksek kredi çekeceğiniz için geri ödediğiniz rakam daha yüksek olacaktır, kısacası vergi farkı, bakım maliyeti farkı gibi bir çok parametre devreye giriyor bu konuda. Yılda 10000 km altında yol yapıyorsanız dizel tercihi avantajlı olmayacaktır. Yakıt sarfiyatlarında dizel fabrika değerlerine yaklaşırken benzinli de ben yanından bile geçemiyorum. Dizelde; forumdaki arkadaşlar 4-5 litre mazot tüketimlerinden bahsederken benzinde ben en sakin kullanımda bile 6,5 ortalamanın altına düşemedim(Daha araç 1500 km'de olduğu için bu rakam altına ileride düşer diye tahmin ediyorum). Bütçenizi biraz zorlayabilirseniz icon donanımı öneririm, çok fark var.

Aynen. Benim de kafama takıldı. Sizinki kadar kötü olmasa da 250 liralık bir hasar için aldık başımıza belayı. Aracımla ilk defa geri giderken o transit tipi araç beni nerden bulduysa

• Mergen57 kullanıcısına yanıt
    Renault'tan fiyat aldınız mı? Eğer absürt bir rakam söylemezlerse garanti konusunda kafanız rahat olur. Servisler arasında da fiyatlar değişebiliyor, bir kaç servisten fiyat almak en iyisi. Autoking mini onarım+biraz para diyebilir, Autoking bir fiyat verdi mi?
  • adurgun A kullanıcısına yanıt
    Bir tanıdığın gittiği kaportacı 250 lira dedi. Şu anda autokingteyim, en sonda Renault'a gideceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: yildiz

quote:

Orijinalden alıntı: SirDavos

Arkadaşlar bu araç için oyak kampanyasını beklemeyi düşünüyorum ama her yıl oluyor mu bu kampanya ve ne kadar bir indirim söz konusu. Bilen arkadaşlardan yardım bekleniyor

Ocak ayındaki Oyak kampanyasında Megane ve Talisman dahil edilmediği için alamadık.
    Geçen ay Megane 1.5dci EDC Icon + 8.7'' Rlink2 donanım satın aldım.

Araç şuanki sabit Oyak indirimi ile 98bin civarından 92bin lira civarına indi.
    15yıldır ilk kez Oyak numaramızın faydasını gördüm sanırım.

Son oyak kampanyasında Megane vardı. Niye dahil edilmedi dediğinizi anlamadım.

• adurgun A kullanıcısına yanıt
    Tampon Çeki Demiri bağlantı noktasından değil de diğer taraftan vurulsaymış büyük ihtimal yırtılmaz sadece göçermiş. Bakalım ne olacak.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.