Şimdi Ara

2016 Renault Megane 4 -IV- ANA KONU (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.630
Cevap
115
Favori
503.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Megane 2 renonun bile kabul ettiği en sorunlu aracı. Efsane olacaksa anca bu konuda efsane olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @adurgun
    Evet nedense 2012 den beri RLink ancak bu kadar gelişebilmiş ve hala çin malı tabletlerin
    en ucuzundan koyulmuş gibi yavaş bir işlemcili model seçilmiş!..
    Daha da ilginçtir -ki çoğu üretici böyle :P

@Mergen57
    Geçmiş olsun :S

@ognemir
    Geçmiş olsun, üzüldüm bu kaçıncı sorun yaşayışınız :(
    Ters yoldan gelmesine rağmen kapıyı göçertecek kadar hızlı gidiyor!
    Kabahati çok büyük, acil bir durumu olur bir sıkıntı vardır, hasta yetiştirir vs. bir yere kadar anlaşılabilir..
    Ama apaçi gibi kendini bilmezin biri zevkine ters yoldan geliyorsa adamı tersine bir kaç tur attırmak gerekir!
  • Mergen57 kullanıcısına yanıt
    Miss..
    içimiz rahat şimdi ;)
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Sorun yaşadığınız aracınız benzinli/dizel, dynamic/authentique hangi modeliydi merak ettim hocam? Ne sorunlar yaşadınız? Biz aynı dönemde 5-6 arkadaş megane 2 almıştık, sadece 1 arkadaşın aracında direksiyonla ilgili bir sıkıntı olmuştu, onu da servis garanti kapsamında halletmişti.
  • 90 derece açılı bir viraj dönüyordum bir anda karşıma çıktı sağ yapıp kaçim dedim olmadı.Yerler ıslaktı ani fren yapınca onun lastikler kilitlendi kayıp üstüme çıktı.Çok hızlı değildi sağ yapsa kurtarırdı diye düşünüyorum.Araç geçebilecek boşluk vardı
    Bu mesaja eklenen görseller:

2016 Renault Megane 4 -IV- ANA KONU

• ognemir kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, en büyük kazanız bu olsun.
  • Mergen57 kullanıcısına yanıt
    Tüketim artar,direksiyon ağırlaşır, lastik ebatına göre basınç değerleri bilgisi aracın kapı içerisinde yada yakıt depo kapağında yazar. 32psi ideal daha dinamik sürüş için. 30 psi dağ yolları için iyidir

Çok geçmiş olsun dostum benimde spoiler ve kapı kilidi gelmiş bu hafta içi takacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nautilus20 -- 6 Eylül 2016; 12:57:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nautilus20

Çok geçmiş olsun dostum benimde spoiler ve kapı kilidi gelmiş bu hafta içi takacaklar.

Süper, yeni spoylerle bir fotoğraf bekliyoruz

• Nautilus20 kullanıcısına yanıt
    spoiler takılınca birkaç foto koyarsanız sevinirim bende bekliyorum ama boyanacak ve renk uyuşmacak diye endişeliyim
  • bandırma10.5 kullanıcısına yanıt
    işlemler tamamlanınca sizinle paylaşacağım umarım ton farkı ile ilgili ve parçanın yamuk olması ile ilgili sorun yaşamam yoksa bu sefer Mais ile iyice papaz olacağız.
  • Geçmiş olsun hocam, Allah beterinden saklasın cana gelmesin...

Megane1-2 ikisinide sıfır almıştık @adurgun hocam; megane1' 2008 yılında satıp yerine megane2 privileage donanım 1.6 16v aldık ve 65bin km kazasız belasız kullanıp sattık ama ufak tefek sürekli sorun çıkardı, birazda pimpiriklilikten olsa gerek... Megane'nın "taş gibi arabadır" tabusunu yıkan araçta o olmuştur ki dost akrabalarda da farklı farklı sorunlar olmuş hepside dayanamayıp satmıştı ki ben 4 sene binmiştim. Tabii ki bu tekerleklilerin işi birazda şans
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Megane 2 renonun bile kabul ettiği en sorunlu aracı. Efsane olacaksa anca bu konuda efsane olur.

11 yil megane 2 authentiqe e bindim hocam gayet guzel bindim ne sorunlar yasadiniz merak ettim

• 2004 1.5 dizel otantik.

Direksiyon kutusu, sağ aks, sağ arka teker bilyası, enjektör, turbo, enjeksiyon beyni, döşeme sarkması, döner kontaktör, torpido kulpu, kapı kolu-direksiyon soyulması, fren mürşü, ki daha adını unuttuğum bir sürü mürş ve sensör. Daha da var. Uzunca listesi var tamir fiyatları da olan. Zaten megane 2 kısmına girin hep aynı dertler. Firmaların yayınladığı listelerde de megane 2 başı çekiyor. Ya 3 ya 4. Olmuştu en sorunlu araç listesinde. Demem o ki sağlam megane 2 ler asıl istisna olanlar. Dersiniz ki konforlu, dizeli az yakıyor, parçası bol tamamiyle katılırım. Ama sorunsuz derseniz google amcaya sorun derim

Gecmis olsun hocam yaw uzuldum

• Beyler bu internetteki bagaj havuzlarindan alip kullanan var mi aramızda?

• brthsyn kullanıcısına yanıt
    Evet ben kullanıyorum, 115 TL'ye aldım internetten.Kesinlikle tavsiye ederim. Bagajın temiz kalmasını sağlıyor, keçeyi temizlemektense havuzu temizlemek daha kolay. Ayrıca dün köpekbalığı anten taktım, montajı çok kolay. 30 TL maliyeti oldu, radyo çekişinde herhangi bir düşüş görmedim. Aracım siyah renkli olduğu için renk/ton sıkıntısı yaşamadım. Orjinali için 1500 civarı saçma bir rakam söylüyorlardı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adurgun -- 7 Eylül 2016; 8:52:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adurgun

Evet ben kullanıyorum, 115 TL'ye aldım internetten.Kesinlikle tavsiye ederim. Bagajın temiz kalmasını sağlıyor, keçeyi temizlemektense havuzu temizlemek daha kolay. Ayrıca dün köpekbalığı anten taktım, montajı çok kolay. 30 TL maliyeti oldu, radyo çekişinde herhangi bir düşüş görmedim. Aracım siyah renkli olduğu için renk/ton sıkıntısı yaşamadım. Orjinali için 1500 civarı saçma bir rakam söylüyorlardı sanırım.

Hocam nerden aldın ve nekadar sürede geldi.
    Bende düşünüyordum ama mavi rengi olmadığı için üstte cins durur diye tereddüt ediyordum. Şimdi hazır kapı boyanacak ,onu da boyatır takıveririrm diye düşünüyorum
  • adurgun A kullanıcısına yanıt
    Bende dün servise sordum köpekbalığı anten fiyat ve tedarik bilgisi veremediler onlarda bilmiyor siz nereden temin ettiniz ve nasıl montajladınız? Her renge uygun varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: cemx72

@adurgun
    Evet nedense 2012 den beri RLink ancak bu kadar gelişebilmiş ve hala çin malı tabletlerin
    en ucuzundan koyulmuş gibi yavaş bir işlemcili model seçilmiş!..
    Daha da ilginçtir -ki çoğu üretici böyle :P

@Mergen57
    Geçmiş olsun :S

@ognemir
    Geçmiş olsun, üzüldüm bu kaçıncı sorun yaşayışınız :(
    Ters yoldan gelmesine rağmen kapıyı göçertecek kadar hızlı gidiyor!
    Kabahati çok büyük, acil bir durumu olur bir sıkıntı vardır, hasta yetiştirir vs. bir yere kadar anlaşılabilir..
    Ama apaçi gibi kendini bilmezin biri zevkine ters yoldan geliyorsa adamı tersine bir kaç tur attırmak gerekir!

Aracı değiştirdiğime pişman olmaya başladım .2 ay içinde arabay zevkle kullanamadım.Her yola cıktığımda canımı sıkacak birşeyle karşılaştım.
    Karşıdakine 2 tur attırmak vardı da ülkemizde maalesef insan hayatı okadar değersiz ki .Birde karşımızdakinin ne olduğunu ne taşıdığını bilemiyoruz. 2 yaşında bir oğlum var ve ona karşı sorumluluklarım var.Çocuk büyüdüğünde baban ''bir kapı yüzünden Niyazi oldu'' desinler istemem. Olabildiğince sakin kalmaya çalıştım.

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.