Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
44
Favori
166.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bandig desen bunda da var isik sızması da var üstelik bi de ekran tozlanmasi cıktı şimdi lg kullanmış biri olarak tek üstün yanının ambilight öldüğünü söyleyebilirim sanirim bi de renkler bi tik iyi olabilir ancak webos kesinlikle çok daha kullanisli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam işimi görüyor ama Dsmart modülü ile tvnin kendi uydu alıcısı arasında uyumsuzluk sorunu var. Çok can sıkıcı bir durumu kimse çözemedi bu sorunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrrm

Bandig desen bunda da var isik sızması da var üstelik bi de ekran tozlanmasi cıktı şimdi lg kullanmış biri olarak tek üstün yanının ambilight öldüğünü söyleyebilirim sanirim bi de renkler bi tik iyi olabilir ancak webos kesinlikle çok daha kullanisli

Katılıyorum hepsini geçtim toz neder ya benimkinin içi toz dolmuş.

• SecurityMJ kullanıcısına yanıt
    Tv'yi 5 gün sonra getirdiler ve hiç bir şey yapmamışlar. Her şey gözlerine düzgün görünmüş. Tam tahmin ettiğim gibi. Buradaki servisler iş bilmez adamlara emanet zaten şaşırmadım.
    Sanırım thh'ne başvuracağım.
  • Sah!n kullanıcısına yanıt
    Hangi sebepten gönderdiniz tv yi

• muharrrm M kullanıcısına yanıt
    Panel içindeki tozlanma için göndermiştim.
  • Ambiliht sorunu yaşayan var mı acaba sıcak lav ve beyaz yanmıyor kırmızı da da sorun var bu sorunun çözümü için tv yi yeniden kurmak mi gerekiyor bilgisi olan varsa çok minnettar olurum

• 1.5 senedir kullaniyorum. Banding, bulutlama, sizma ne ararsan varda, 4K Remux oynatmayi deneyen var mi dahili playerde yada kodi'de? 4K filmlerde 50 mbps uzeri bitratelerde performans nasil merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 2 Şubat 2018; 0:48:5 >
  • ben tozlanma için bekleyeceğim iyice dolsun diye. garanti süresi azalınca yollayayım diyorum.
  • arkadaşlar tozlanmayı nasıl anlıyoruz acaba? bende garantisi bitmeden önce göndericem ışık sızması var 3 yerde paneli değiştirirler mi onun için?
  • GilbertoRodriguez kullanıcısına yanıt
    özellikle beyaz ekranda siyah kümelenmiş lekeler oluyor.
  • Merhaba bu tv yi hala kullanıyormusunuz memnunmusunuz yani ve bu süre içerisinde her hangi bir problem çıkardımı ?

• Evet kronik sorunları var formu takip ettiyseniz görürsünüz :bunlardan en can sikani bandig herhalde hemen hemen herkeste var . Işık sızması olanlar da var bi de ekranda tozlanma var . Bu da kronik sorunlarından

• Sah!n kullanıcısına yanıt
    Demek ekranın içindeki çamur deryası gibi olmuş tozları görememişler ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: muharrrm

Evet kronik sorunları var formu takip ettiyseniz görürsünüz :bunlardan en can sikani bandig herhalde hemen hemen herkeste var . Işık sızması olanlar da var bi de ekranda tozlanma var . Bu da kronik sorunlarından

Yalnız şöyle bir durum var burdan Lg konusuna gidiyorum kensinlikle uzak durun bir daha evime sokmam diyorlar

Samsung konusuna gidiyorum verdiğim paraya yazık adı batsın diyorlar

Philips konusuna geliyorum bir sürü kronik sorunu var hiç tavsiye etmiyorum diyorlar

İşin esası sorunsuz model yok 4K tv işide şans işi biraz

• Evet öyle bu fiyat aralığında öyle lakin sony xe alacak paranız varsa ozaman iş biraz degisiyor

• Arkadaşlar merhaba. 55PUS6501 almayı düşünüyorum. Kullananlar yorumlarını yaparsa sevinirim.

https://www.incehesap.com/philips-55pus6501-55-inc-140-ekran-dahili-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-fiyati-30978/

55 inç almayı istiyorum. Philips kullanıyorum 6 yıldır, kalitesinden den görüntüsünden de memnunum. Kumandası olsun, androidi olsun ambilightı olsun tercih sebebi benim için.

Ayrıca Pus7002 de bakıyorum. Sizce fiyatlar nasıl, indirim beklemeli miyim. İki Tv hakkında da görüşleriniz ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

Panel içindeki tozlanma için göndermiştim.

Tozlanma tam olarak nerede oluyor? Panel ile panel üzerindeki koruyucu cam arasında mı? Eğer öyleyse cidden rezillik. Zaten Philips iyice bitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Şubat 2018; 22:15:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Nereden olduğunu tam bilmiyorum.
  • arkadaslar harici hdd'den 4k film izlemeyi deneyen var mi? android box satin alip almamak arasinda kararsizim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 10 Şubat 2018; 16:9:56 >
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.