Şimdi Ara

2016 LYS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • puango diye bi site var. valla matda 40+ kimya-biyo 25+ olmayınca ilk 15k girilmiyor çok garip değil mi sizce

• Harbiden hocam yanlış hesaplıyormuş gibi geldi bana.
  • Biraz yanlışlık varda çok fazla değil geçen seneki netlerimi girdim 1k yanlış hesapladı yerleştirme sıralamasını ygs sıralamayı 3-5 kişi yanlış hesapladı.Aşağı yukarı güvenilebilir bi site sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parlakbirgelecekten daha iyimser

• 300 eksik hesapladı benim sonucu hocam. Pek bi yanlışlık yok sanırım. ygsde kaç k hesaplamıştın?
  • dogru bu ya :( 300 400 kisi fark ediyo benim 30030 gibi bi seydi 29.600 cikardi

• yav 40+ yapmadan derece imkansız hele fen 25+ lazım hepsi geçen sene felaket bi seneymiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2016 MAT GEO FULLEYENLERİN
    9 yıl önce açıldı
    2019 AYT.
    6 yıl önce açıldı
    2016 LYS Fem Kapsül
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pbgden hesapla birebir doğru veriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Surgeon

pbgden hesapla birebir doğru veriyo

oraya üye olmak gerekiyor

öncede 40+ 25+ fen ile ilk 5k olurdu şimdi 15k zor oluyor şaka gibi..

siz ne düşünüyorsunuz bu konuda gençler? gerçekten bu kadar yüksek net mi lazım çok iyi derece için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanjayra -- 3 Şubat 2017; 13:53:59 >
  • Geçen sene matematik aşırı basit olduğu için normal bence ygs1de 100 bindim 47 yaptım üsttekiler neler neler yapmıştır.Kimya zaten çok kolay bi ders 25 üstü yapmazsan geriye atıyo üst sıralarda normal yani

• quote:

Orijinalden alıntı: certokar.

http://sinavla.com/sirapuan.php

fizik sınavı ne olmuş ya öyle fizik yapan resmen uçmuş sıralamada
  • Öyleydi aslında haksız da sayılmaz.
  • işte bu yüzden zor sınav olsun diye yırtınıyoz :D
  • 500 kişi oynadı bende. Ve dua edin sınavınız kolay olmasın.
  • Geçen sene çoğu kişi bırak 40'ı +45 yaptı.Geometri de benzer şekilde.Açıkçası son 12-13 soruyu yetiştiremeyince 17binden 27ye düştüm

Ayrıca kimya az bilen insan 25 yaptı.Fizik aşırı formüllüydü ve değişikti çok etkiledi sıralamaları.Biyoloji ise zorda değildi aşırı basit de değildi.Herkes fule yakın yaptı diyemem ama çoğu tanıdığım 5 yanlış civarıydı.

Umarım aşırı basit olmaz bu sene.Normalde 42-45 net falan yapardım denemelerde.Ama yetişmeyince üstüne kolay olup çoğu kişi fule yakın yapınca mezune kaldım :( Kolay olmasa fenden kurtarabilirdim.

• puangoda hata var. netleri yazarken 2 net eksik yazdığım coğrafya sıralaması bi öncekine göre 5bin kişi oynamıştı
  • parlakbirgelecek doğru hesaplıyordu yanılmıyorsam.istatistikleri doğru vermişti çünkü
  • puango sitesi güncellenmiş 80 soru yapmışlar matı
  • Tahminhesap diye bir site daha var ona da bakabilirsiz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.