Şimdi Ara

2016 LG OLED (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.000
Cevap
8
Favori
50.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunlardan hangisi B7?
    Samsung Q7F in 3000€ luk fiyatı üzerine 300-500€ promosyon var galiba.
    Philips 2. jenerasyon OLED i merak ediyorum, bu fotodaki 1. jenerasyon galiba
    LED TV içim fotodaki Sony XE90 galiba 55" boyutta değil mi?

Fotolar iyi oldu teşekkürler. Ama tel ya da kamera net değil bence, modelleri okuyamadım :)) Bit tek LG W7 :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeeepBlue

Bunlardan hangisi B7?
    Samsung Q7F in 3000€ luk fiyatı üzerine 300-500€ promosyon var galiba.
    Philips 2. jenerasyon OLED i merak ediyorum, bu fotodaki 1. jenerasyon galiba
    LED TV içim fotodaki Sony XE90 galiba 55" boyutta değil mi?

Fotolar iyi oldu teşekkürler. Ama tel ya da kamera net değil bence, modelleri okuyamadım :)) Bit tek LG W7 :)

Hocam ayaklari kavisli,gri renkli olan B7,soundbar'i bitisik olan E7,Günes resmi olan B6. Semsiyeli resim XE90. Evet malesef güzel cikmamis oysaki kameradan HDR bile actim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Chirrut Imwe kullanıcısına yanıt
    B7 favorim ;) XE90 da Avrupada yaşayan için 1600TL (€-$) fiyatıyla alınabilir tabi, ülkemizde 6500-7000TL arası :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DeeepBlue

B7 favorim ;) XE90 da Avrupada yaşayan için 1600TL (€-$) fiyatıyla alınabilir tabi, ülkemizde 6500-7000TL arası :)

Benimde favorim B7 uzak ara.Sirf kozmetik ve ses donanimlari icin ki Pioneer 5.1 H.C.S sahibiyim,kalkip 3.000€ daha fazla para vermem.o 3.000€ en baba H.C.S'i toplarim 2017 model LED alacak olsam TLC P607 alirim,TV specs:

14ms inputlag 4K/60fps+HDR

72 zones FALD

7.800:1 Native Contrast

13,100:1 Local Dimming On

HDR10+Dolby Vision

Panel Uniformity Excellent (VA)

689€ 55"

http://www.avsforum.com/tcl-55-p-series-model-55p607-4k-hdr-roku-tv-with-dolby-vision-first-look/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Saka gibi ama gercek

Değerleri gerçekse F/p TV olmuş TLC, burada da olsaydı başka markaya /modele bakılmayabilirdi :) Diğer LED TV üreticileri de örnek almalı, daha düşük kâr marjıyla daha performanslı paneller yapılabiliyormuş demek ki :) LED TV için olması gerek fiyat bu zaten, OLED TV fiyatlarının da daha düşmesi lazım.

Ön-incelemeye baktım input lag düşük, renk doğruluğu iyi gözüküyor, peki tepki süresi nasıl acaba?
    72 nokta sayılı FALD panel bu fiyata satılıyorsa aynı özellikteki Edge-Led Sony XE93 orada biraz daha zor alıcı bulabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeepBlue -- 5 Haziran 2017; 16:13:10 >
  • DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    Hocam adam sonuclara inanamadigimdan 4 kere kontrol ettim,dördünde de ayni sonuclar cikti diyor TV,su an Amazon US de best seller,stoklar tükenmis durumda

tv adı tcl ve modelleri cok güzelhttps://www.youtube.com/watch?v=w7c9IZG0wwM
  • DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    Chirrut Imwe kullanıcısına yanıt
    Beyler neden C7 değilde B7?

@Chirrut Imwe

• Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Tek farklarının kasa kozmetiği olup fiyatının daha düşük olacağı varsayımıyla B7 OLED demiştim :)

İncelemesi de güzel:http://www.hdtvtest.co.uk/news/oled55b7v-201705074461.htm

Tabi OLED alacaksam olsam biraz daha beklerim, önümüzdeki yıllarda gelişmeler görebiliriz,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeepBlue -- 5 Haziran 2017; 18:39:02 >
  • BEnde C6 alıcam ama kampanya falan bekliyorum. Dün LG bayisine gittim en son fiyat 8600 TL. 2016 model bir TV için saçma fiyatlar. 2017 Modellerine bakamadım bile 15000 TL nedir inanamıyorum. Bayide çalışanlarda şikayetci satamıyoruz falan diyorlar bu fiyatlarla revizyon şart diyorlar. Bakalım kampanya beklemedeyim :S
  • MarvelX kullanıcısına yanıt
    Satamasınlar, belki beyinsiz LG Türkiye'nin aklı başına gelirde fiyatları revize ederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: MarvelX

BEnde C6 alıcam ama kampanya falan bekliyorum. Dün LG bayisine gittim en son fiyat 8600 TL. 2016 model bir TV için saçma fiyatlar. 2017 Modellerine bakamadım bile 15000 TL nedir inanamıyorum. Bayide çalışanlarda şikayetci satamıyoruz falan diyorlar bu fiyatlarla revizyon şart diyorlar. Bakalım kampanya beklemedeyim :S

bende bi bayiye baktım 8000'e buldum vatanda 7 bucuk 8000'e buldugum bayiye bi tanıdık aracılığıyla tekrar gidecem 6500 7000 yaparsa alıcam artık 2017 modelleri almak imkansız gibi çok pahalı malesef..
  • Tumumt06 T kullanıcısına yanıt
    6500-7000 TL çok iyi fiyat. Ama alırken dikkat edin genelde büyük indirimleri teşir ürünlerde yapıyorlar. Sıfır gibi kutuluyorlar. TV yi aldıktan sonra LG ekibi evde tv yi kurarken panel saatini göstermelerini isteyin, kontrol edin panel saatini, güven olmaz kimseye.
  • Arkadaşlar selamlar,

Bir sürelik araştırmalarım ve çeşitli teknomarketlere gidişlerim sonunda bir adet LG 65e6 almaya karar verdim. Şu anda Sony HX820 kullanıyorum ve %80 dune bd prime üzerinden 1080p film ve dizi izliyorum. Televizyondan memnun olsam da (görüntü anlamında, multimedia ve internet bağlanabilirliği anlamında değil), televizyon artık gözümüze küçük gelmeye başladı ve dolayısıyla ilk amacımız televizyon boyutunu büyütmekti. Neyse hazır büyütmüşken en iyilerinden olsun diyerek oled'e kaydık ve sonunda da bu modele karar verdik.

Her neyse, bugün de vatana gidip kendi usb'mizi götürerek bir test yapmak istedik. Bir adet 25 gb'lık bir 1080p film ve 720p belgesel götürdük yanımıza. Vatandaki tv'ler ile ilgilenen arkadaşın sıfır bilgisi nedeniyle usb'yi takma ve videoyu oynatma işlemleri bana düştü. Filmi açınca eşim de ben de hayal kırıklığına uğradık. Baya baya kumlanma şeklinde bir görüntü vardı. 720p ise baya kötüydü. Hemen yan taraftaki 55e6'ya taktık o da aynı şekildeydi. Sony oled'e takmak istesek de girişlerini bulamadığımız için takamadık :)

Sonuç olarak, LG 65e6 kullanan arkadaşlar bu tür sorunlarla karşılaşıyor musunuz? O kadar para verip pişman olmak istemiyorum gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: MarvelX

6500-7000 TL çok iyi fiyat. Ama alırken dikkat edin genelde büyük indirimleri teşir ürünlerde yapıyorlar. Sıfır gibi kutuluyorlar. TV yi aldıktan sonra LG ekibi evde tv yi kurarken panel saatini göstermelerini isteyin, kontrol edin panel saatini, güven olmaz kimseye.

Çok teşekkür ederim hocam gelince mutlaka kontrol ettirelim :)

• Tumumt06 T kullanıcısına yanıt
    Vatan'da 7.500 Tl mi yazdınız, ben mi yanlış anladım? İnternet sitesinde 8.999 görünüyor.
  • PunkeR kullanıcısına yanıt
    Hocam kendi gözünüze güvenin..Başka mağazada aynı Usb ile tekrar test edin..

Farklı model Tv ler deneyin hangisi gözünüze güzelse onda karar kılın...

İnsan gözü hassastır, kimi renkleri beğenmez, kimi parlaklığı beğenmez, kimine aşırı parlak gelir Mat ister

Kimi Kömür karası Sİyah ister kimi bembeyaz beyaz...değişir yani .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 6 Haziran 2017; 22:19:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: menaban

Vatan'da 7.500 Tl mi yazdınız, ben mi yanlış anladım? İnternet sitesinde 8.999 görünüyor.

Aynen hocam geçen c.tesi sordum 7 bucuk dedi hatta alacaksanız arayım biraz daha indirim yaptırabilirim dedi ama stoklar sınırlı tükenebilir dedi 2016 model olduğundan bende bayideki tanıdığa daha çok indirim yaptırabilirim belki diye vazgeçtim istediğim fiyata vermezse ordan alıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tumumt06

quote:

Aynen hocam geçen c.tesi sordum 7 bucuk dedi hatta alacaksanız arayım biraz daha indirim yaptırabilirim dedi ama stoklar sınırlı tükenebilir dedi 2016 model olduğundan bende bayideki tanıdığa daha çok indirim yaptırabilirim belki diye vazgeçtim istediğim fiyata vermezse ordan alıcam.

Hocam dediğiniz konu baya ciddi çünkü bu fiyat dip fiyatlara yakın. Tek çekim nakit fiyat mı yoksa 6 ay taksit imkanı var mı ? Biraz daha zorlanırsa 7250 TL filan olabilir (yinede İngiltereye göre, 2016 ürünü olduğu için hala yüksek!)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cnrps

quote:

Orijinalden alıntı: Tumumt06

quote:

Hocam dediğiniz konu baya ciddi çünkü bu fiyat dip fiyatlara yakın. Tek çekim nakit fiyat mı yoksa 6 ay taksit imkanı var mı ? Biraz daha zorlanırsa 7250 TL filan olabilir (yinede İngiltereye göre, 2016 ürünü olduğu için hala yüksek!)

hocam bu cumartesi sordum lg bayisinde 8000 vatanda taksitli 7 bucuktu dediğin gibi biraz daha zorlasam 7200'e falan alırdım aklıma tüküreyim vatandan almadım bekledim şimdi geliyorum bayilerde 9000 olmuş vatanda da 9000 olmuş bu lg'nin nasıl bir fiyat politikası var çözemedim 4 günde 1 bucuk milyar yükselir mi ya reşat altını sanki satmaya değil satmamaya çalışıyorlar adeta ürün bir de 2016 model 2017 olsa içim yanmayacak vatandaki adam haftasonunu bekle dedi bakalım hafta sonlarını kollayacağım artık asabım bozuldu pişman oldum almadığıma ..

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.