Şimdi Ara

2016 Avrupa Şampiyonası Türkiye Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şampiyonanın genel konusu var ama maçlar başlayınca orası çok karışacaktır arkadaşlar mili takımızı ayrı bir başlıkta takip etmekte fayda var. Yönetici arkadaşlar bu konuya hassasiyet göstermeli maçlar başladığında Euro 2016 konusu milli takım yorumlarıyla dolar zaten diğer takımları konuşmak zorlaşır. A milli takımızı şampiyonada D grubunda yer alıyor ve ilk maçını 12 Haziranda yapacak

D Grubu Fikstürü (İspanya, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, TÜRKİYE)
    12.06.2016 16:00 (Parc des Princes - Paris) Türkiye - Hırvatistan
    13.06.2016 16:00 (Stade de Toulouse - Toulouse) İspanya - Çek Cumhuriyeti
    17.06.2016 19:00 (Stade Geoffroy Guichard - St. Etienne) Çek Cumhuriyeti - Hırvatistan
    17.06.2016 22:00 (Stade de Nice - Nice) İspanya - Türkiye
    21.06.2016 22:00 (Stade Bollaert-Delelis - Lens) Çek Cumhuriyeti - Türkiye
    21.06.2016 22:00 (Stade de Bordeaux - Bordeaux) Hırvatistan - İspanya

6 gruptan ilk ikiler direk çıkıyor yani 12 takım ve 3. olanlardan en iyi 4 takım ,toplam 16 takım ikinci tura çıkacak

bu gruptan ikinci çıkarsak sonraki aşamada E Grubunun (Belçika,İtalya,İrlanda,İsveç) birincisi ile oynayacağız
    eğer gruptan birinci çıkarsak diğer gruplardan gelen en iyi üçüncülerden biriyle oynayacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 30 Mayıs 2016; 13:26:37 >

• milli takim için açılmış 194.konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

milli takim için açılmış 194.konu

bu haber konusu değil kardeşim Türkiyenin şampiyona maçlarını kadrosunu vs konuşabilceğimiz genel bir konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

bu haber konusu değil kardeşim Türkiyenin şampiyona maçlarını kadrosunu vs konuşabilceğimiz genel bir konu

iyi işte onu diyorum bu konu her gun açılıyor her gün biri şikayet ediyor yönetici kapatıyor onlar tek başlık işine yanasmiyor milli takım diye ayri bir başlık var şöyle isliyecek sistem gördüğüm her mac için ayrı başlık açılacak gidişat öyle bir yönetici ile konuş belki böyle bir başlığa izin verilir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

iyi işte onu diyorum bu konu her gun açılıyor her gün biri şikayet ediyor yönetici kapatıyor onlar tek başlık işine yanasmiyor milli takım diye ayri bir başlık var şöyle isliyecek sistem gördüğüm her mac için ayrı başlık açılacak gidişat öyle bir yönetici ile konuş belki böyle bir başlığa izin verilir

Yönetici arkadaşlar bu konuya hassasiyet göstermeli, maçlar başladığında Euro 2016 konusu milli takım yorumlarıyla dolar zaten diğer takımları konuşmak zorlaşır.

• 1. Oluruz diyenler beğensin

• 2. Oluruz diyenler beğensin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En iyi 4 3. Takımdan birisi olarak maceramıza devam ederiz diyenler beğensin

• Sonuncu olup köyümüze döneriz diyenler beğensin.

• ilk defa kestiremiyorum grupta ne yapaca?ymyzy, e?er ispanya son hallerindeki gibi oynarsa yine gruptan çykamaz hyrvatlar bu sefer gerçekten güçlü ilk maçymyz çok zor geçecek beraberlik iyi sonuç olur çekleri yeneriz 4 puan en iyi 3.yaparmy bilmiyorum ispanyadan falan fark yice?imizi de dü?ünmüyorum en iyi 3.olarak çykabiliriz gruptan. Bu stoperlerle i?imiz cidden zor serdar azizin sakatly?y bizi çok etkileyecek
  • En iyi 3. olup çıkarız.

• ben rahatlıkla 2. olacağımızı düşünüyorum bu grupta, yenilirsek bir takıma oda ispanya olur tabiki
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 30 Mayıs 2016; 21:03:14 >
  •  2016 Avrupa Şampiyonası Türkiye Konusu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.