Şimdi Ara

UEFA EURO 2016 FUTBOL ŞAMPİYONASI EV SAHİPLİĞİNİ HANGİ ÜLKE KAZANIR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

UEFA EURO 2016 FUTBOL ŞAMPİYONASI EV SAHİPLİĞİNİ HANGİ ÜLKE KAZANIR ?

(En Son Oy Tarihi: 29.5.2010)
Giriş
  • AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI UEFA EURO 2016 KUPASI EVSAHİPLİĞİNİ SİZCE HANGİ ÜLKE KAZANACAK?

UEFA EURO 2016 AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI (European Football Championship 2016) MAÇLARI SİZCE HANGİ ÜLKEDE OYNANACAK?

İSVEÇ-NORVEÇ ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ.

FRANSA

İTALYA

TÜRKİYE

ADAYLIK İÇİN BAŞVURU YAPTI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 2 Mart 2010; 20:48:09 >

• Fransa'da yapılacağını sanmam, muhtemelen İtalya kazanır.
  • Sanki Türkiye'de yapilacak gibi geliyor bana.
  • Türkiye olabilir. önümüzde zaten uzun bir 6 yıl var stadların durumu dahada iyi olucaktır.
  • Fransa ve İtalya bu turnuvaya daha önce 2 kez ev sahipliği yapmış.Bu yüzden favori TÜRKİYE
  • fransa olacağını sanmıyorum, nedenini bilmiyorum.

italya olur bence. son zamanlarda hatırlamıyorum italya'da organizasyon yapıldığını.

Türkiye ııh, vermezler. somut 2 tane stadyum var, 3.sü yapılıyor.

kayseri ile olimpiyat var elde, onlar da düzenlenecek. aslantepe bitecek.
    bursa, izmir, ankara, antalya, eskişehir ve konya'ya stadyum yapılacak.

hızlı tren istanbul'a zaten 2016'da ulaşıyor.

ölme eşeğim ölme.
  • İtalya önceden de başvurmuştu,kazanamamıştı,geçen sunum yapıldığı yerde olay çıkardılar.Torpil geçiliyor artık bizim hakkımız diye.

Kazanan ülke ekonomik açıdan ve prestij açısından tanıtım açısından çok büyük kazanç elde ediyor.

Şu an Türkiye'de bir çok iş alanında şimdiden elemanlar alınmaya başlamış mesela.Şimdiden oteller ilgi görüyor.Daha kaç yıl var halbu ki dimi.

Eğer ülkemizde terör,iş dış açılım darbe gibi muhabbetler gündemi işgal etmezse bence Türkiye alır.

Galatasaray-Atletico Madrid maçında italyan hakem ispanyolları destekledi ispanyollardan oy alabilmek için seçimde.

Bu benim tahmimin ve düşüncem tabi.Geçen aradım Hıncal Uluç'a söyledim,way be bu bakış açısını kimse göremedi,bravo dedi.Bakalım Sabah gazetesinde benim düşüncemi yazacak mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 2 Mart 2010; 21:16:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kazanan işallah biz oluruz.

Önemli Not: Polis, Askeri vs genel kültür sorusu büyük ihtimal
  • hiç belli olmaz türkiyede olursa çok iyi olur
  • busefer tr nın olcak
  • Kalbimiz Türkiye diyor ama hiç sanmıyorum.
  • ne zaman belli olacak
  • Kangalistan kazanacak
  • İnşallah İtalya.. Allah' ın izni ve inayetiyle.. Amin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

İnşallah İtalya.. Allah' ın izni ve inayetiyle.. Amin..

+1
  • Sonuçlar 28 Mayıs 2010 tarihinde açıklanacak.

Ülkemizin desteklenmesi için bazı organizasyonlaru yapılıyor bunlardan bir tanesi de her şehirde gönüllü öğrenci grupları.

Sizde gönüllü öğrenci gruplarına katılıp bu grupların içerisinde yer almak için euro2016destek@tff.org adresine mail atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

Sonuçlar 28 Mayıs 2010 tarihinde açıklanacak.

Ülkemizin desteklenmesi için bazı organizasyonlaru yapılıyor bunlardan bir tanesi de her şehirde gönüllü öğrenci grupları.

Sizde gönüllü öğrenci gruplarına katılıp bu grupların içerisinde yer almak için euro2016destek@tff.org adresine mail atabilirsiniz.

başvurdum..

sonuna kadar Türkiye.Anadolu insanı da başarabilir.
    bence 2016'yı biz alacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

quote:

başvurdum..

Başvurdun ama yakında çalışmalar için çağırırlarsa,televizyona çıkacağız derlerse,gruptaki kızlardan utanıp kaçma :)) Baya kız başvurmuş da bu çalışmalara katılmak için.

Çok talep olmuş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

quote:

başvurdum..

Başvurdun ama yakında çalışmalar için çağırırlarsa,televizyona çıkacağız derlerse,gruptaki kızlardan utanıp kaçma :)) Baya kız başvurmuş da bu çalışmalara katılmak için.

Çok talep olmuş.

yok hocam tv'yede kızlarada alışığım..radyo tv sinema mezunuyum ama işsizbu arada ben hiç başvurulmicak bi şehirden başvurdum..sanırım garanti kabul ederler.. (Mardin)

• Umarım ülkemiz Türkiye kazanır ama İtalya çok ısrarcı bu sefer.Geçen adaylıklarında alamamışlardı.

Çok tepki gösterdiler bize haksızlık yapıldı bizim hakkımızdı diye ve sürekli de bunu gündeme getiriyorlar.

İtalyan hakemler de oyunu alabilecekleri ülkelerin takımlarının maçlarını yönetirken hep oyu olan ülkeleri

son zamanlarda destekliyorlar maçlarda.Baya geniş kamsamlı çalışıyorlar anlaşılan.

Fransa kazanamaz,çünkü yakın zamanda turnuvaya evsahipliği yaptı zaten.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.