Şimdi Ara

2016 Auris Lpg Montajı Sonrası Geç marş alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. 2016 model 24.000km de 1.6vvti 132hp cvt şanzıman bir auris aldım 1 ay önce. Malum benzin fiyatları ve aracın yakıtı sebebi ile Atiker Grand kitini taktırdım geçen hafta Cuma günü montaj yaptırdım. Afr ayarına kadar yapıldı araçda.

Araçla işe gittim pazar günü akşam çıkarken marşa bastım çalışmadı 2. marşa bastım çalışmadı ve 3. marşa basarken gaza bastığımda boğularak çalıştı ve hemen toparladı. Bunu 1 gün yaptı sonra yapmadı ve bu sabah tekrardan yaptı. Bende bugün direk taktırdığım yere götürdüm 1. ve 3. enjektör gaz sızdırıyor dediler ve değiştirdiler. Aracı sabah yaptırdım öğlen tekrar çalıştırdığım da yine aynı şekilde uzun marş aldı. Usta ile iletişime geçtiğim de yarın sabahtan aracı getirin gün içinde tüm sistemi kontrol ederek nerede kaçak varsa halledeceğini belirtti.

Şimdi aracın performansında olsun , rölanti de olsun , çekişinde hiç bir sorun yok benzin gibi gidiyor araç. Ancak geç çalışma problemim var. Sizce bu sorun çözülür mü ? Yoksa uzun süre uğraşırmıyım ? Galiba araştırmalarım ve tahminlerime göre gaz regülatörü ve gaz kesici kaldı geriye onlar da da sıkıntı olabilir yada bütün enjektörler tekrardan değişecek diye düşünüyorum.

İşin açıkcası bu durum fazlasıyla canımı sıkıyor. Çünkü bir iş yaptırmadan önce araştıran bir insanım çoğu kişinin bu işin ehli olan insanlarında önerdiği bir yere taktırdım. Ancak dediğim gibi biraz pimpirikli olduğum için bana denk geldi galiba. Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. Endişelenmem gereken bir durum var mı ?

• Merhaba,lpg sistemini nerede taktırmıştınız ? Montaj hatası gibi görünüyor sizin sorununuz.

• Konuyla alakasız ama kaça taktırdınız. Bana atiker grand için 17 bin dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt

15.000tl ye taktırdım hocam

• PoloClassic75 kullanıcısına yanıt

Ege otogazda montaj yaptırdım hocam. Performanslı ve sakin sürüşte bir sorun yaşamıyorum. İnşallah yarın düzeltilirde ben de rahat bir uyku uyurum gerçekten fazla kafaya takıyorum

• Bu araçta eğer LPG düzgün takılmış ise LPG-Benzin farkını anlamazsınız kısacası LPG sisteminde sorun var. Ayrıca konudan bağımsız Toyota motorları için her zaman BRC kit tavsiye ederim, BRC Platinum gibi üst seviye bir kit alırsanız çok uzun süre sorunsuz kullanırsınız.

• tenekekutu kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam. Bugün montajı yapan yer kiti söktü yerine prins techno max plus taktık. Atiker de de çekiş de bir sorun problem yaşamıyordum işin açıkcası sadece marş uzması mevcuttu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.