Şimdi Ara

2015 Yılı benim için son olabilir.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu senenin benim için son olduğunu düşünüyorum.

Artık sıkıldım ya ciddi derecede sıkıldım. Her şey rutinleşti. Kendimdende nefret edince iyice keyifsiz bir hal aldı.

Amaçsız yaşıyorum maalesef her şey yapmacık ve gelip geçici geliyor.

Tek zevk aldığım şey film,dizi,müzik,yemek yemek. Bu aralar onuda boşladım eskisi gibi değil 1 bölüm 2 bölüm.

Bunları daha iyi hale getirmek için paraya ihtiyaç var ve bende para kazanacak yürek yok hırs yok.

İyice dibe battım hiç gelmesemde olurmuş bu hayata.

• Namaza başla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi ölüp bitmediniz ergenler sizi
  • maneviyatını kuvvetlendir, bahsettiğin durum maneviyat eksikliğinden kaynaklanıyor.
  • insan başıboş değildir,sen bildigin tembelsin ve bir amacın yok artık başka şeyler ki bunlar yine senin tembelliğine katkı sağlayacak şeyler olmakla beraber asla yararlı şeyler değil haz almamamaya başlamışsın..neden mi ? çünkü bu şeyler seni tembellikten,oldugun rutin tembellikten daha dogrusu kurtaracak şeyler değil...o kadar rahat alışmışsın ki veya tembellği hayat felsefesi edinmişsin ki hayatta hiçbir tutunma çaban olmadıgı için,hırs,mücadele içerisinde olmadıgın için her şeyden sıkılmışsın...kendini tembellikten kurtaracak bir amaç bul,onun için çalış ve mücadele et...benim de zamanım çok ama iyi doldurdugum için başka şey yapmaya fırsat kalmıyor...çıkıp bir gezmeye bile zaman ayıramıyorum...ha ayırabilir miyim ? evet,çünkü çok zamanım var...ama bu zamanı iyi kullanıyorum...sende kıymetlini biraz kaldır yerinden...yaşamak direnmektir

• Ben de bayadır ot gibi yaşıyorum. Eskiden dediğiniz gibi bol bol film, dizi, anime vs. izlerdim, oyunlar oynardım. Neredeyse son 1 yıldır(ya da 1 yıla yakın diyebilirim) hiçbirini düzenli olarak yapmıyorum, boş boş okuldan eve - evden okula takılıyorum. Kendime hiçbir şey katmıyorum... Hatta berberde 30 yaşlarında bir abi, benim 50-60 yaşında gibi göründüğümü ve davrandığımı, enerjimin çok düşük olduğunu söylemişti. Sonumuz hayrola diyebilirim sadece hocam...
  • amaçsız olmak konusunda bende aynıyım hergün ye iç uyu bıktım usandım dünyaya bunun için gelmişim sanki beni bu aralar en çok yerden yere vuran durum gelecek kaygısı yaşım 21 ve intihara her geçen gün adım adım yaklaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnI_ -- 14 Mart 2015; 13:55:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herhangi bir dine mensup değilim.
  • Gel beraber ölelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: multicaglar

Namaza başla.

ya olm bir gidin ya leş kargaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

quote:

Namaza başla.

Boşverr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

quote:

Namaza başla.

sen her seferinde bu tarz hakaret vari yorumlar yazıyorsun. kişi Allaha iman ediyor ki, kendsi de okumuş ve tavsiye vermiş. sana ona hakaret etme hakkı veren nedir? sen kendin de tabii tavsiye verebilirsin. ne kadar cahilce yaklaşıyorsun. herkes kendi karakterinde ahlakında bilgisinde inancında yorumda bulunabilir.

sana tavsiye vermiş değil, seni anmış değil, namaz kılmazsanlı başlayan hakaret yazmış değil. üstelik sen kalkıp leş kargası değil leş kargaları yazıyorsun. kimi neyle genelliyorsun. bu tutumun yanlış. bir daha böyle yapma. farkındalık dilerim.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okuyor -- 14 Mart 2015; 16:04:49 >

• Fight Club'ı yaşıyorsun yani
  • Çalışan Ağustos Böceği kullanıcısına yanıt
    Niye?Hakikatleri duymak zoruna mı gidiyor?
  • Çalışan Ağustos Böceği kullanıcısına yanıt
    Bir insana dünyevi sıkıntılardan kurtulması için namaz kılmasını tavsiye etmek onu Allah'a inandırmak amaçlı olmayabilir bu kadar önyargılı olma.Ayrıca namaz kıl diyen kardeşimiz konu sahibi kardeşimizin müslüman olmadığını da bilmiyordu."Kulun günahları çoğalıp bunlara kefâret olacak ameli de bulunmadığı zaman Allah, günahlarına kefâret olması için ona hüzün ve keder verir" (Hadis-i Şerif).Ayrıca 3 gün hasta yatanın tüm günahları affolunur.Çoğumuz günahkarız.Kimimiz küfür ediyor,kimimiz alkol alıyor,uyuşturucu,zina,istimna daha bir çok günahı işliyoruz.Ama Allah'ın kuluna olan sevgisi,şefkati,merhameti o kadar büyüktür ki kulu cehenneme gitmesin diye ufacık (belki yerde gördüğü bir ekmek parçasını kaldırmıştır,belki yolda gördüğü bir iğne tarzı kesici maddeyi kenara koymuştur) bir sevap karşılığında dünyalar kadar büyük günahları siler,aklına girdiği halde "hayır olmaz" diye işlemediği günahı için sevap yazar,günahları affolsun diye hadiste de yazdığı gibi hüzün veya hastalık verir...Namaz kılmak (dosdoğru kılmak) insanın içini huzurla doldurur,Allah'a yakınlaştırır,kalbi yumuşatır.Ayrıca bilimsel olarak da kanıtlanmış sağlık açısından bir çok yararı vardır.Hepimizin dosdoğru namazımızı kılarak Allah'a yönelmemiz duası ile.Hayırlı günler dilerim.

• Ozaman bütün asosyaller monoton hayatı olanlar ölsün.konu dışı bölümünde adam kalmıyomuş sonra ahaha.mantığa bak ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.