Şimdi Ara

2015 WORK AND TRAVEL [Ana Konu] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
53
Favori
69.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende seneye Allahın izniyle gidiyorum ne kadar harclık almalıyım icki cok nadir icerim f/p teknolojik alet hosuma giderse alırım sizce ne kadar almalıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son sınıf olmak sıkıntı yaratır mı ? bide orta seviyede ingilizce olayı var bunu nasıl test ediyolar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozi040

son sınıf olmak sıkıntı yaratır mı ? bide orta seviyede ingilizce olayı var bunu nasıl test ediyolar acaba?

son sınıf olupta giden birsürü öğrenci var pek sıkıntı olmuyor sanırım. danışman şirketlere kayıt olurken mülakat yapıyosun o şekilde test ediyolar zira bana öyle oldu. çokda zor bi mülakat değil 2-3 dk basit sorular.
  • hocam
    abd'de iken iletişim için önerebileceğiniz en mantıklı çözüm nedir ?
    gerek abd içi gerek türkiyeyi aramak için ?

+sms ve internet olmalı tabiki...

şuan turkcellde 3GB paketim var abd türkiye kadar cimri değildir ama enaz 2gb olsun :)

teşekkürler şimdiden
  • Acikcasi wifi heryerde bulunabiliyor , konaklamalarinizda da olur muhtemelen. ttelefona cok ihtiyaciniz yok. Internetten de ailenizle iletisim kurabilirsiniz. Illa telefon olsun derseniz de , bircok firma var ortalama 50-60 dolar aylikla sinirsiz internet , sinirsiz konusma , sms , uluslarasi sinirsiz sms ve Trkiyede`ki sabit hatlari sinirsiz arama icinde olur. Ben bu pakete 55 dolar veriyordum criciket firmasinin telefonunu kullaniyordum. Bunun disinda t mobile in da bu tarz paketleri oluyor. Son olarak da Turk gsm operatorleri yurtdisi icin kampanyalar sunuyor. Onlari da arastirmak lazim.
  • Metro PCS firmasının aylık sınırsız konuşma mesaj ve data paketi aylık 40$. 2 GB kadar LTE hızında veriyor, 2 den sonra hız düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoSeriouS

hocam
    abd'de iken iletişim için önerebileceğiniz en mantıklı çözüm nedir ?
    gerek abd içi gerek türkiyeyi aramak için ?

+sms ve internet olmalı tabiki...

şuan turkcellde 3GB paketim var abd türkiye kadar cimri değildir ama enaz 2gb olsun :)

teşekkürler şimdiden

hattını yurtdışına açıp viber kullanın diyenler var
  • ozi040 O kullanıcısına yanıt
    Dostum ben son sınıftayım aldım vizeyi ve zor soruda sormadım aslında hemen hemen hiç soru sormadı gibi birşey :D ve alan tanıdıklarımda var
  • hocam çok teşekkürler sağolun ikiniz de. Ya ben şimdi 3. sınıfım artık 2015 in yazı için geçti ama 2016 nın yazında gitmeyi düşünüyorum başvurulara falan ne zaman başlamalıyım acaba ?
  • quote:

hocam çok teşekkürler sağolun ikiniz de. Ya ben şimdi 3. sınıfım artık 2015 in yazı için geçti ama 2016 nın yazında gitmeyi düşünüyorum başvurulara falan ne zaman başlamalıyım acaba ?

Sirketlerle gorusebilirsin tabiki geç ama imkansizda değil, elinde is olan sirket varsa kayit olabilirsin. Biz kayıt olduk hala is araniyor bize inşallah cikar :)

• hocam bulabildiğim operatörlere baktım.
    öyle aylık 50-60 dolar ödemeye niyetim yok.
    Türkiye'yle iletişimi internet üzerinden yapacağım.

uluslararası hiç bir zımbırtıya ihtiyacım yok.
    20 dolar civarında ekonomik bişey arıyorum
  • powerjack14 kullanıcısına yanıt
    önümüzdeki sene daha uygun olacağım ya bu sene gitmem zor açıkçası tabi umarım önceden de sorduğum son sınıf olmam sıkıntı çıkarmaz ise. Bir de şirket seçimini neye göre yapmamız gerekiyor acaba ?
  • quote:

önümüzdeki sene daha uygun olacağım ya bu sene gitmem zor açıkçası tabi umarım önceden de sorduğum son sınıf olmam sıkıntı çıkarmaz ise. Bir de şirket seçimini neye göre yapmamız gerekiyor acaba ?

Valla bende ilk defa gidicem bu sene kismetse cokda bilgili degilim sitelerde okudugum kadar bilgi verdim. Ozgursum nickli arkadas a sorarsan yardimci olur sanirm :)

• SoSeriouS kullanıcısına yanıt
    yani o kadar vermeyeceksen ki vermeyin zaten , ben staj ile calisiyordum kisacasi orada yasiyordum . O yuzden bana lazim oluyordu isle alakali da. Ancak wat ile gittigimde travel zamani almistim on odemeli dandik bir hat O KADAR. Gerek duymayacaksiniz. Wifi noktalarini ogrenir iletisim ihtiyacinizi ordan giderirsiniz. Akilli telefonunuzu gotururseniz yaninizda , whatsapp , viber gibi uygulamalarla internet olan yerlerden iletisiminizi cok kolay saglarsiniz.
    sirket secimini nasil vermen lazim bu karmasik bir konu aslinda. Oncelikle bulabildigin tum firmalarla gorus. O iyi bu kucuk , su yeni deme. Ellerindeki is potansiyelini sor , fiyatlarini sor . Biz muhtesemiz , en iyiyiz diyenlere kanma , genelde bunu diyenler sorun yaratir. Nednse bircok firma da boyle soyler. Hic bilmesek hepsi muhtesem zannederiz. Neyse wat ile alaklai en onemli sey istir. Konaklama garantisi iste sirketlerden. Sponsor ya da isveren konaklama ayarlamadigi durumlarda sirketin sana konaklama ayarlamakla yukumlu olur. Full paket bunu kapsar ancak ozellikle sozde en buyuk sponsorlar konaklamasiz is sunmaya devam ederler. Temsilci olayina da dikkat etmek lazim. Her sirketin kendileriyle gecmiste giden ogrencilerinden olusan temsilci kadrosu bulunur ve bu kadrodaki kisiler sirkete yonlendirdikleri kisi basina sirketlerden komisyon alirlar. En yakin arkadasini bile bile kotu bir sirkete kaydettiren kisilere sahit oldum. Kimsenin bu sirket cok iyi ben gittim lafina da baliklama atlamayin. Bir dip not olarak sunu belirteyim , bir firmaya internetteki ye yorumlara gore kaydolmayin sakin. Ya da bir firma hakkinda internette bisey yazmiyor diye kaydolmamazlik yapmayin. Sonucta internet alemi kontrol edilebilen bir yer degil. Yillarda hep cok olumlu yazilar yazilan , hic olumsuz sey yazilmayan sirket gecen sene Amerikan Devleti tarafindan yasaklandi. Kisacasi arastirin , gezin , kararinizi kendiniz verin.

• powerjack14 kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam yinede çok sağol umarım az sıkıntılı bol keyifli bi work and travel geçirirsin :)
  • quote:

eyvallah hocam yinede çok sağol umarım az sıkıntılı bol keyifli bi work and travel geçirirsin :)

iş bulup katılabilirsem inşallah saol umarım sende katılıp unutulmıycak güzel bi yaz geçirirsin :)
  • ozgursum kullanıcısına yanıt
    ya bi de bu sponsor kasıt tam olarak nedir acaba ?
    Sponsorlar , temel olarak work and travel programini yuruten , ogrencilerin calisma izin belgelerini Amerikan Devletinden aldiklari yetkiyle basan , bazilari ise bunlarin yaninda ogrencilere sunulan isleri de kendileri bulan Amerikan firmalaridir. Kisacasi bu programin temelidir. Burdaki sirketler aracilardir.
  • ozgursum kullanıcısına yanıt
    sponsorları anlaştığımız şirketler ayarlıyor sanırım değil mi? yoksa onu da mı biz ayarlayacağız?
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.