Şimdi Ara

2015 SONY ANDROİD TV (162. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.818
Cevap
83
Favori
301.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de x85c kullanıyorum. Kanalları düzenlemek gerçekten zor ama ben telefondan Tv Side View uygulamasıyla daha hızlı şekilde düzenledim. TV menüsüne göre çok daha hızlı ayarlanabiliyor.
  • sony x8505c uyumlu samsung gozlukler vardı ama lınkını bılen arkadas varmı
  • Hdmi kablo hangisini onerirsiniz sorumu tekrar sorayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikselina

Hdmi kablo hangisini onerirsiniz sorumu tekrar sorayim

Markalı herhangi bir kablo iş görür..Altın kaplama vs vs işin hikaye kısmı.. 15 -20 Tl arası modeller mevcut

philips, Sony, Ttaff...

High Speed, Hdmi 1.4, UHD/4K,3D vs yazar ama gerçekse ne ala zira Digital veri aktardığından Fazla UÇUK model olması birşey değiştirmez..Dandik 5 TL No Name olmasın da

Philips rasgtele bir model 13,TL yorumları okuyabilirsiniz

http://www.hepsiburada.com/philips-swv5401h-4k-destekli-1-8m-ethernet-hdmi-kablo-ultra-hd-3d-p-EVPHSWV5401H

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 26 Ocak 2016; 18:22:00 >

• quote:

Hdmi kablo hangisini onerirsiniz sorumu tekrar sorayim

Ben 3 cihazımda da (ps4,d smart kutu ve Soundbar) orijinal Sony yüksek hızlı hdmi kablo kullaniyorum. 3 tanesini toplam 100 liraya aldım Sony center dan. Yüksek hızlı farklı bir sürü marka var. Birbirlerinden pek farkı olacağını sanmiyorum. Benim herşeyim Sony olduğu için kablolarda Sony olsun bari dedim.

• Hocam benim eski Hama marka hdmi kablom baya kaliteli birseydi ama Arc fonksiyonunu çalıştırmıyordu . O bakimdan yüksek hızlı olması önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

Hocam benim eski Hama marka hdmi kablom baya kaliteli birseydi ama Arc fonksiyonunu çalıştırmıyordu . O bakimdan yüksek hızlı olması önemli.

ARC farklı, aynı anda hem ses alıp-verecek kablo lazım..özelliklerden bakmak lazım..

ARC özellik olmadan standart HDMI için markalı hepsi iş görür..

Demek istediğim Hepsinde High Speed yazıyor ama ne kadar doğru sorgulanır? Şu 1.4 HDMI olayı bile Albani Üstada göre biraz sallamaca..

ARC olayı hassas, ARC özellikli kablo varmı bakmak lazım ..PROFIGOLD diye bir marka var pahalı ama bu işte iyi diye biliyorum.. 50-100 Tl arası belki daha fazla

Üstte arkadaş SONY High Speedler yazmış (ARC uyumlu) değerlendirmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 26 Ocak 2016; 20:08:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdem SELAMET

Merhaba arkadaşlar,
    Yakın zamanda ereyon.com.tr'den Sony TV alanlar olduysa mutlaka ama mutlaka kullanım saatine baksınlar. Bana 1718 saat kullanılmış, toz toprak içinde bir cihaz gönderdiler, cayma hakkımı kullanarak iade ettim. Paramı geri aldıktan sonra cihazı kendim açtığımı ve bu menüden cihazın kullanılmış olduğunu anladığım için iade ettiğimi söylediğimde üstüne bir de cihazı açtığım için fırça atmadıkları kaldı.

Konuya dair hala devam eden mücadelemi şikayetvar sitesinden takip edebilirsiniz. Panik haliyle saat ve dakika kavramlarını karıştırıp üste çıkmaya çalışmışlar ama nafile

• Erdem SELAMET kullanıcısına yanıt
    Hocam, sizi tebrik ederim, bilinçli bir tüketicinin neler yapması gerektiğini herkeze göstermiş oldunuz, lütfen bu işin peşini bırakmayın,umarım bu onlara iyi bir ders olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nookie

Merhaba
    Alalı birkaç ay olan sony X83c modelinde yeni farkettiğim (karanlık bir ortamda ilk kez denediğimde) bir ışık sızması sorunu yaşıyorum. Araştırdığım kadarıyla çoğu televizyonda bu mevcutmuş fakat bendeki sızma sorunu biraz fazla gibi geldi. Değişim talep etmeli miyim? yoksa normal mi bu kadar ışık sızması. (beyaz nokta resimden kaynaklı televizyondan değil fakat köşelerdeki özellikle sol alt köşedeki sızma fazla gibi)

2015 SONY ANDROİD TV  2015 SONY ANDROİD TV

"Gibi" kelimesi bu ışık sızmasına az kalır. İyi bugüne kadar izlemişsiniz. Bence TV niz çok kötü durumda. Muhakkak bir servis çağırın.

• Erdem SELAMET kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı konuda benim kazandığım bir Mahkeme Sonucu var (Direk SONY ve Bayi)..isterseniz size Dava Numarasını paylaşabilirim, inkar ettiler, beni yalancı çıkardılar, Bilirkişi istediler ama..Kaybettiler..
    Şimdi ise Servisleri Kullanım Saatine BAKMIYOR, Sony Servisleri böyle bir saate biz bakamayız diyor-Topu Panel üreticisine atıyor-

Şikayeti kaldırmışınız? öyle yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 27 Ocak 2016; 17:37:36 >
  • Edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 27 Ocak 2016; 18:17:16 >
  • Sony almayın,Samy alın!

yaw ekmek yoksa pasta yiyin gibi oldu

SE/Sony bu işi bitirdiler,TR de Sony almak ciddi risk artık,adamların her sorunu "abi bunlar normaldir" demeleri artık çok ciddi sıkmıştır,almayın yahu Sony leri
    zaten Samy ile farkı neki veya Phil ile,aynı Modülleri takıyorlar,aynı panelleri Çin de dahili pazarda $ 300/400 kağıda ortalama satıyorlar bilginiz olsun!

TR de panel alırken özellikle Servis/MH kalitesine bakmak zorundasınız,2015 e kadar Kore liler çok kötüydü,SE eskiden beri en iyisiydi ama bugün SE kesinlikle
    kötü değil berbat-rezil durumda ve tam tersi sonuncu olan Samy de Lider oldu bu konularda

zira bir panel alırken salt resim kalitesi de bir işe yaramıyor artık,bu her ne kadar doğru ve birinci kriter olsa bile Sony alarak riski en yüksek seviyeye çekiyorsunuz!

bana dünya kadar sorun v.s şikayetleri gelir,en çok Samy den geliyor ama herifler 2 defa 3 defa paneli değiştiriyorlar! 4 defa değişen bile oldu yaw
    Sony de ise tık yok,LGE ve Phil de kötü ama Sony en kötüsü bu konuda!

Bitmeyen yazlım sorunları(Anrolu Phil ve Sony böyledir) bitmeyen malum/kronik sorunlar v.s gırla gidiyor Sony/Phil de

• Sony artık Oled modeller çıkarması gerek. Piyasayı denemek için en azından bir model Oled olmalı.

• hdmi kablo ile ilgili cevaplarınız için çok teşekkürler.

ancak ben bir safım :)

iyi ki hdmi kablo almamışım. çünkü benim laptop 8 yıllık ve üzerinde hdmi port yokmuş:)

vga port var.

amacım internetten indirmeden film izlemek. bunun için vga kullansam sorun yaşar mıyım? daha doğrusu böyle bir işe girmeli miyim yoksa illa torrentten indirip usbye çekip sonra da oradan mı izlemek zorundayım.

ilginize bilginize teşekkürler.
  • sony kdl 43w805c aldım. ama burada yazanları okuyunca şimdi bunalıma girdim. valla benim çok iddam yok. digitürk hd kutudan takılıcam artık. tavsiyeleriniz varsa başım üzerine.
  • bi soru daha. tavsiyelerinizle Microsoft all in one klavye aldım. ancak klavye düzeneği İngilizce Q klavye düzeninde.

nasıl Türkçe Q ya çevirebilirim sony tvde kullanmak için aldım
  • quote:

bi soru daha. tavsiyelerinizle Microsoft all in one klavye aldım. ancak klavye düzeneği İngilizce Q klavye düzeninde.

nasıl Türkçe Q ya çevirebilirim sony tvde kullanmak için aldım

Q zaten İngilizce düzen, Türkçe F Klavye vardır..Ben de aynı Klavye Kullanıyorum..Tv den dil seçeneği Türkçe seçerseniz Türkçe Karekterler çıkıyor..Problem Türkçe karekterler ise sorun yok, Tv içinden Klavye seçeneğinden seçmelisiniz..

PC de kullanmak için, Klavye içinden çıkan belgedeki adresten Program indiriyor ve programlayabiliyorsunuz..Zaten PC içinde Q/F seceneği yapılıyor ama Tv için Q ise Q dur, başka yolu yok diye biliyorum..TV de Fonksiyon Tuşlarının etkisi değişik olabilir..ses kısma özelliği çalışıyor..

Bunun muadili Logitech K400 ama Microsoft daha kaliteli duruyor..Mouse PAD kullanışlı..2,3 parmak multitoch özelliği var ama Tv de etkin olmuyor (PC için sanırım)

incelerseniz çok özellikleri mevcut..Sadece Tv Ana menu, Android Ana Menulerde Mouse Pad çalışmıyor ama Klavye sağ sol ust alt oklar çalısıyor, Tv izin vermiyor android menude..Sorun değil..

www.microsoft.com
    All-in-One Media Keyboard | Microsoft Accessories
    https://www.microsoft.com/hardware/tr-tr/p/all-in-one-media-keyboard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 28 Ocak 2016; 0:45:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nookie

Merhaba
    Alalı birkaç ay olan sony X83c modelinde yeni farkettiğim (karanlık bir ortamda ilk kez denediğimde) bir ışık sızması sorunu yaşıyorum. Araştırdığım kadarıyla çoğu televizyonda bu mevcutmuş fakat bendeki sızma sorunu biraz fazla gibi geldi. Değişim talep etmeli miyim? yoksa normal mi bu kadar ışık sızması. (beyaz nokta resimden kaynaklı televizyondan değil fakat köşelerdeki özellikle sol alt köşedeki sızma fazla gibi)

2015 SONY ANDROİD TV  2015 SONY ANDROİD TV

X 8305 ler ips panel degil mi ?
    X8505 ler VA panel bu sıkıntılar yok sanırım
    IPS panellerin hepsinde var bu olay

• Arkadaşlar, Sony ile alakası yok ama internet üzerinden Ucuz LG Tv satan dolandırıcılar varmış..Dikkat edin..
    Bugun LG satan yarın Sony de satar..

http://forum.donanimhaber.com/m_98876735/f_//tm.htm#113797737
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.