Şimdi Ara

2015 SONY ANDROİD TV (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.818
Cevap
83
Favori
301.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adobe flash Player güncelleştirmek istiyorum. İşletim sistemi linux 32 bit olarak gözüküyor sistemi seçmek istediğimde
    Linux (yum) için yum
    Diğer linux için tar.gz
    Diğer linux için .rpm
    Ubuntu 10.04+ için APT Çıkıyor Hangisini seçip indir diyeceğim ?
  • cizgisiz kullanıcısına yanıt
    Televizyon için Flash nasıl güncelleyeceksiniz ki?

Android apk olarak yüklenir ama problem şu :TV lerdeki Android sürümü 5.1.1 şuan , Android 4 ten sonra Flash desteği kalktı..

Flash problemi için googlede şunları aratırsanız birkaç program ismi geliyor ama çözüm var mı denemeniz gerekli :
    android Flash Player,
    android Tv flash player browser,
    flash player destekli tarayıcı,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 20 Ocak 2016; 19:25:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

Android apk olarak yüklenir ama problem şu :TV lerdeki Android sürümü 5.1.1 şuan , Android 4 ten sonra Flash desteği kalktı..

Flash problemi için googlede şunları aratırsanız birkaç program ismi geliyor ama çözüm var mı denemeniz gerekli :
    android Flash Player,

Dostum Tşkler de Tv den internete bağlanıp video, film izleyebiliyorum sadece bir kaç video sitesi Flash güncellemesi istedi bende nasıl yapılabileceğini sordum.

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden Teşekkür ederim.:)
  • Yaklaşık 20 gündür 49x8305 kullanıyorum. Servisin yüklediği kanallarda trt4k yoktu. Bugün kendim ayarladım. Kesinlikle diğer hd kanallara göre görüntü kalitesi farkı var. Kanal da çok boş değilmiş. Maç,belgesel vb. Programlar fena değil. Şu an 2014 dünya kupası finali Almanya Arjantin maçını izliyorum. 50w805 ile bu model arasında çok gidip gelmiştim. İyiki bu modeli almışım diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizgisiz

quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

android Flash Player,

Dostum Tşkler de Tv den internete bağlanıp video, film izleyebiliyorum sadece bir kaç video sitesi Flash güncellemesi istedi bende nasıl yapılabileceğini sordum.

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden Teşekkür ederim.:)

Bu televizyona saçma sapan bir android yüklemişler flash özelliği önemli mesela digitürkplay flash sız çalışmıyor ayrıca digitürkplay in googleplay den indirilmesine de müsade etmiyor.Digitürkplayi izletmeyen dünyadaki tek android tv bu.Sony i aradım digitürk ile anlaşmaları olmadığından bu apk yı kullanmadıklarını açıkladır.Yani ben bir digitürkplay kullanıcısı olarak geç farkına vardığımdan sony nin bu kazığını yedim.Android var diye bu tv yi alacaksanız ALMAYIN.Androidin adı var kendi yok hiç bir uygulama indiremiyorsunuz bol bol oyun koymuşlar.HTML 5 i destekleyen 'web browser' var oda digitürkplayin sayfasını çalıştırmıyor.Opera browser kullanmak helikopter kullanmaktan zor. Renklere gelince SAMSUNG a yaklaşamaz bile.Android tablet takarak sorunu çözdüm ama boşu buşuna android diye sony aldım.keşke Philips alsaydım. PİŞMANIM zaten fiyatıda hızla düşüyor.5500 e aldım her ay 500 ödüyorum zaten tv nin fiyatıda her ay 500 düşüyor.Kalitesinden herhalde

• fenerlisabo F kullanıcısına yanıt
    Benim için o kadar da mühim değil fakat flash desteği olmayınca bazı videoları açamıyorum açsam yüklenmiyor sıkıntılı. Web browser da Flash sorunu var mı ? Birde başka browser nasıl yükleyebiliriz googleplay de web browserdan başka bişey yok :(
  • android telefona Puffin Web Browser uygulamasını yükleyip flashplayer lı siteleri izleyebiliyorum

tvye böyle bir uygulama yüklenebiliyor mu acaba deneyin
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    AYnen bi deneyeceğim :) Sağol.
  • 2 hafta önce ben de KDL-50W805C Android Sony aldım. Görüntü ve malzeme kalitesinden genel olarak memnunum. Gel gelelim kanal değiştirme vs. oldukça yavaş. Son sürüm v3.155 i de yükledim, biraz düzeldi ama hala yavaş ve bazen de kilitleniyor. Mecburen fişten çekip tekrar başlatmak gerekiyor. Yazılımla ilgili daha çok çalışılması, geliştirilmesi gerek gibi. Sıkıntı yaratan bu yavaşlık umarım yazılımla ilgilidir. Eğer donanımla ilgiliyse zaten yapacak bir şey yok. Android le çalışan Philips veya LG kullananlar varsa deneyimlerini aktarabilirler mi lütfen. Onlarda aynı şekilde yavaş mı? Yakın zamanda bir güncelleme daha yapılacağını tahmin ediyorum. Zira bu haliyle çoğu kullanıcı zorlanacaktır. Andrroid işletim sistemli TV lerin ilk versiyonu olarak Sony den bu haliyle memnun değilim. Alacak arkadaşların öncelikle iyi araştırıp ne satın aldıklarından emin olmalarını tavsiye ederim. Sony nin bu modelini kötülemiyorum aksine bilinçli tüketicilere tavsiye ediyorum. Ama dediğim gibi, yazılım %100 sağlıklı çalışmıyor, ama geliştirilip düzeltileceğine de inanıyorum.
    Bununla beraber HDMI ve USB girişleri TV nin arkasında kaldığından ulaşmak zor ve çok kullanışlı değil ( duvara asılı ise ). HDMI girişleri çok sorun değil, genelde bir kere takıp unutursunuz ama USB girişleri her zaman tak/çıkar lazım oluyor. Eskiden en güzel, kullanışlı, kaliteli kumandayı Sony yapardı :). Bu gün için aynı şey maalesef söylenemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: cizgisiz

Benim için o kadar da mühim değil fakat flash desteği olmayınca bazı videoları açamıyorum açsam yüklenmiyor sıkıntılı. Web browser da Flash sorunu var mı ? Birde başka browser nasıl yükleyebiliriz googleplay de web browserdan başka bişey yok :(

TV lerde Android 5.1.1 de Flash desteği yok (Android 4 ten sonra kalktı destek) , Flash destekli Web Browser yükleyip deneyiniz.. Tv ye Flash yüklenmez, Web Tarayıcıda çıkan Flash güncelleyin vs mesajları PC için.. Flash destekli tarayıcı - Browser ile denemek lazım..

Flash destekli Browserler :Googlede aratınca çıkanlar, denemek lazım)

Puffin Browser,Dolphin Browser, Dolphin Jetpack, Boat Browser, Flash Fox, UC Browser, Now Browser, Adobe flash android

Bu da kullanıcı yorumlarıdır..

http://forum.donanimhaber.com/m_88687870/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_102050889/tm.htm

**NOT: TV Google Playde bunları bulamazsanız ki muhtemel yoktur, Ayarlar, Güvenlik ayarları : Bilinmeyen Kaynaklar=Açık, Uygulamaları doğrula =Kapalı yapmalı, .apk uzantılı dosyalar, ES DOSYA yöneticisi ile yüklenmeli..

**Sorumluluk tabi kullanıcıya ait, apk lar kuruluyor sorun yok ama Tv de yazılım hatası verir vermez bunun garantisini Sony de vermez gibi, zira Birçok uygulama Google Playde yok..Güvenlik ayarlarını kapatarak risk alıyorsunuz..Ben ilk Tv de bunları denedim ama yazılım sorunu vardı, iade ettim..Yeni Tv de kurcalamıyorum..Tv çalışsın şimdilik Android olmasa da olur..Zaten Sonye şikayet maili de attım, Çift işletim sistemi ile açılmalı TV..Android isteyen Android ile, Tv isteyen Tv ile açmalı diye..

Tv Android ile açılıyor, bir yazılımsal hata, döngüsel hata, sistem donanım çakışması olunca Tv kendini kapatıyor..Sadece Tv izleyecek vatandaşlara neden Android ile açtırılır ki Tv..ille de Android olacak ise Tv ana menu içinden Android SANAL -Virtual- olarak açılmalı..Mac Laptoplarda Windowsun sanal olarak açılması gibi..Açılan Sanal işletim sistemi çökse bile Ana İşletim sistemi Sağlam kalır..Tv fonksiyonları çalışır..ve gerekli olan budur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 21 Ocak 2016; 14:18:27 >

• fenerlisabo F kullanıcısına yanıt
    Es dosya yöneticini Google Play den yükle Dolphin Browser apk dosyasını bilgisayara indir usb flash diske at Dolphin Browser apk yükle Flash Player sorunun olmaz
  • Flash Player Apk yüleyince Dolphin Browser ile Android Tv Box ta hiç bir sorun yaşamıyorum Google Player yüklemeye izin vermezse es dosya yöneticisi ile flash diskten yükleyebilirsiniz
  • Sony TV artık bitti.

Nedense doğru düzgün satan yer yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Es Dosya ile Apk yükleniyor ve sorunsuz çalışıyor ilk etapta..

Ben Sony desteği olmayan Spotify,vtunner radyolar kurdum..Rotate apk ile ekran dönmesini engelledim , AndroTurk radyo kurdum vs vs..

Ama sony android 5.1.1 şu an stabil değil..nerden sorun çıkartacağı belirsiz..Avrupada da bu konuda şikayetler var..O sebeble çalışan uygulamalardan bile şüphe ediyorum kendi adıma..

Android Tam oturana kadar harici apk lara bulaşmak istemiyorum..Denemek serbest tabi..
  • Dostum güzel açıklama olmuş ; çok teşekkür ederim bilgilendirmen için. Şimdilik Opera ile youtube tan ve bir film sitesinden sorunsunsuz video izleyebiliyorum. Meta,VK,S****T,MAIL gibi video siteleri izleyemiyorum. Sistem hatası almamak için fazla kurcalamamak en iyisi sanırım :). Çok sağol
  • yahu ben tv bile izleyemiyorum şu anda.

bildiğin tv boşuna aldım gibi hissediyorum.

lnb aşırı yüklenme diye hata veriyor. beceremedim.

tivibu aldım yarın gelip kuracaklar. yorumlarımı yazarım buraya.

bu arada digiplay olmaması hayret verici. pes'te bazı takımların olmaması gibi bir şey bu. futbol oyunu yapıyorsun takımın adını yazamıyorsun.

saçmalık!

youtubedan 4k videoları izlediğimde çok net ve gerçekçi görüntü alıyorum. tabii ki 4k değil tv ama görüntü kalitesi başarılı.

ayrıca her usb'yi ve hdd'yi tanımıyor. onu nasıl halledeceğimi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikselina

Digiturkplay calisiyor mu w805c de

Malesef
  • Sony Kdl55w807c televizyonum arada bir kendini yeniden başlatıyor. Benzer durumu yasayan var mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerfuat

Sony Kdl55w807c televizyonum arada bir kendini yeniden başlatıyor. Benzer durumu yasayan var mi acaba?

Merhaba, bu tarz sorunlar bir çok kişide var.... Yazılımsal kaynaklı... Sony nin kendine göre özelleştirdiği android in tam anlamıyla stabil çalışmaması ile alakalı...

Aynı tv bende de var... Tv çok nadir kendini yeniden başlatabiliyor, yine nadiren tv izlerken youtube uygulamasına geçebiliyor... Bir defa da standby modunda kapalıyken kendi kendine tv kanalı açtı geçenlerde...

Yazılımsal problemler hepsi... Güncellemelerle düzelebilir... Şubat sonuna kadar bir güncelleme gelmesi lazım...
  • Yoğun uğraşlar neticesinde self check modu açmaya muvaffak olabildim üstad. 568 saat çıktı. 15 kasımda aldığım düşünülünce endişe edecek bir şey yok gibi geldi bana. İlginiz için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.