Şimdi Ara

2015 SONY ANDROİD TV (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.818
Cevap
83
Favori
301.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene çıkacak panel daha kötü galiba W7 var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu alttan isik sizmasi sorununu yeni farkettim. Cok rahatsiz etmiyor ama artar mi ki? Ilerde degisim yapma sansim olur mu. Sindi degisim istesem bir suru git gel prosedur... of

• Teknosada sabah 8 kadar bu modelde indirim var
    SONY KDL43W805C DVB-S FHD ANDROID LED TV önceki fiyatı 2380 şimdi 2099 takip edenler haberi olsun

• Sony x4500 ve sony 8505 arasinda kaldim genelde ps4 ve azda olsa tv icin kullanilicak ..Salonda 85 inc panasonic plazma ve projektor var o yuzden evde 1 tane 4 k tv olsami diye dusunuyorum ama x4500 de cok iyi televizyon..

• mercutiotybalt M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam bende 8505 var, servisin flash diskini kopyalamıştım pm ile mail verirseniz turksat listeyi göndereyim.
  • Arkadaşlar yaklaşık 1.5 aydır 50W805C kullanıyorum fakat yandan baktığımda görüntüde soluklaşma oluyor siyah resim açtığımda ise görüntü morlaşıyor.teknik servis geldi ilk sefer görüyorum böyle bişey genel merkeze yazmam lazım dedi genel merkezde normal demiş sizce normal mi bu durum?
     2015 SONY ANDROİD TV 2015 SONY ANDROİD TV

• sinanadolu S kullanıcısına yanıt
    Gayet normal.

• Sizde de böyle mi peki? Tv'nin tam karşısında üçlü koltuk var tam ortadan bakınca görüntüde sorun yok fakat üçlü koltuğun yanından bakınca görüntüde soluklaşma oluyor.Bana pek normal gelmedi açıkçası.
  • sinanadolu S kullanıcısına yanıt
    VA Panellerin hepsinde aci degistirince soluklasma olur. IPS alsaydiniz olmazdi.

• Açıkçası televizyonlar hakkında pek bilgim yok bu tv'yi almadan önce forumda 2 aya yakın araştırdım tv konularını ama ilk sefer duydum, bilseydim almazdım bu modeli. teşekkür ederim hocam verdiğin bilgi için umarım diğer arkadaşların işine yarar.
  • Arkadaşlar yeri tam olarak burası değil fakat yardıma ihtiyacım var
    Sahip olduğum 65X9005B tv trt 4k yi eskiden açıyordu fakat şuan açmıyor yardimci olursaniz sevinirim ve birde tv en fazla 4k 30p destekliyormuş bu bir etken olabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: nct96

Arkadaşlar yeri tam olarak burası değil fakat yardıma ihtiyacım var
    Sahip olduğum 65X9005B tv trt 4k yi eskiden açıyordu fakat şuan açmıyor yardimci olursaniz sevinirim ve birde tv en fazla 4k 30p destekliyormuş bu bir etken olabilir mi

signature:pFf1Ov9VZItqLc//0q5IzRh4jKk=
     2015 SONY ANDROİD TV

• nct96 kullanıcısına yanıt
    TRT, 4K-50p yayın yapıyor bildiğim..Tv ler genelde 4K/30p donanıma sahip olduğundan, bazı Sony modelleri yazılım ile 50p izleme imkanı sundu..X8 serileri bu şekilde yazılmla izliyor..Sizin Tv için Sony destek sayfasından araştırabilirsiniz durumu..

http://www.anten.de/trt-4k/
  • Tv uzun zamandır son sürümde yeni bir gücelleme yok kanalda mi acaba sorun

• Tvnin yerini değiştirdim. Daha önce duvarda asılıydı. Şimdi böyle yaptım. Bilmiyorum nasıl olmuş. İyi günler dilerim...
     2015 SONY ANDROİD TV
  • Hepsi Sony sitesinden aldığım W805C'nin kurulumunu bugün saat önce 08:30'da kurdular. Firma 1 günde gönderdi ürünü. Bu konuda tebrik etmek gerek çok hızlılar. Yanlarında duramadım işe gitmem gerekiyordu. 4-5 dakika panele baktım çok hoş bir tasarımı var. Akşam ölü piksel testi deneyeceğim. İyi ki bu TV'yi almışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakTirpanli -- 2 Şubat 2016; 11:41:39 >
  • Dün akşam, geçen Cuma akşamı aldığım (3 gün olmuş)
    Sony 55W805C'nin Servis Menüsünden Saatine bakayım dedim.
    Diagnostic menüsünün altında üç rakam var.
    24 22 24 yazıyordu. O değerler saatse yaklaşık normal değer gibi.
    Gerçi 3 gün günde 8 saat kullanmamışımdır ama sıkıntı yok şimdilik.
    MX player, Kodi, Twitch, ES file manager indirdim.

MX Player 4k videoları bile açıyor :) (ama çok kesintili saniyede 3 kare falan )
    Kodi 4k'ları açmadı.
    Archos paralıymış sanırım.
    Bunların yeni codec yüklemesi var mıdır acaba?

Bir de kumandada Tv tuşu ile info tuşunun yaptığı işlevler çok farklı değil sanki.
    Belki info tuşu başka yerde de işe yarıyordur ama mevcut dahili receiver kullanımında
    Tv tuşu çokaz daha fazla detaylı bilgi veriyor info tuşundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercutiotybalt -- 2 Şubat 2016; 12:03:55 >
  • autotech1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,tv nin sehpa askılığına asılması tv de ışık sızması gibi durumlara neden olurmu daha önce bu konuda farklı görüşler olmuştu sizin fikriniz nedir ?

• Bugün itibariyle yeni güncelleme geldi: v3.179

" Burada yer alan bilgiler aşağıda model numarası verilen televizyonlar için geçerlidir.

KDL-43W755C / W756C / W805C / W807C / W808C / W809C
    KDL-50W755C / W756C / W805C / W807C / W808C / W809C
    KDL-55W755C / W756C / W805C / W807C / W808C / W809C
    KDL-65W855C / W857C / W858C / W859C
    KDL-75W855C

Adı: Firmware update to v3179 for TV
    Sürüm tarihi: 02-02-2016
    Bu güncellemeyi yapmam gerekiyor mu?:
    Donanım yazılımınız özellikle yeni bir Bravia TV modeline sahipseniz güncel olabilir.
    Eğer emin değilseniz, hangi donanım yazılımı kullandığınızı kontrol etmek için
    burada yer alan talimatları izleyin.
    İyileştirmeler ve yararları:
    Televizyonunuzun kararlılığını iyileştirir:
    IR uzaktan kumandanın yanıt süresi
    TV'yi açarken zaman zaman siyah ekran görüntülenmesi
    Kanal değiştirirken TV'nin yeniden başlatılması
    Kısıtlamalar: Sadece Avrupa'da satılan televizyonlarla kullanılır. Tüm modeller her ülkede satılmamaktadır

Gereksinimleriniz

İnternet erişimine sahip bir bilgisayar
    USB Bellek
    Uygun bir televizyon "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odaf -- 2 Şubat 2016; 12:59:02 >

• Herhangi bir problem yok. İyi günler...

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.