Şimdi Ara

2015 SONY ANDROİD TV (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.818
Cevap
83
Favori
301.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En kötü problemimiz bu olsun hocam :)
    sanırım Sony yi seçicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan akkurt

bahsettiğiniz samsung gözlüklerden aldım. Kullanılabiliyor. Ama her filimden önce tekrar tanıtmak gerekiyor.

Teşekkür ederim ben siparişi vereyim o zaman.. Tanıtmak nasıl kısaca bahsedebilirmisiniz sıkıcı bir şeymi her film öncesi tanıtmak yoksa basit bir iş mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bugün 43 inch olanı ereyonun n11 sitesi üzerinden alacaktım ama satışa kapatmış adamlar. Sinir oldum inan.
    Şimdi en az 100 lira farkla alınabiliyor. Aslında Lg 47lb670v mi alsam diyorum. Çünkü görüntü kalitesi, ses ve dizaynı sony den çok daha iyi. Fakat yazılımı ve kanal geçişleri iyi olmadığı yönünde. Fakat benim asıl amacım kaliteli görüntü izlemek...
  • Bence yılbaşına doğru indirim olur biraz bekleyelim bazı arkadaşlar gittigidiyordan 1737 tl ye mal etmişlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: bekemyigit

Bence yılbaşına doğru indirim olur biraz bekleyelim bazı arkadaşlar gittigidiyordan 1737 tl ye mal etmişlerdi

Benim bir an önce almam gerekiyor. 2 haftadır tv sizlikten öldüm.
  • Dostum televizyonu (55x8505c) aldığımda yanında Sonynin BT500A sını aldım ve başka bir arkadaştan test amaçlı Samsung SSG-4100GB aldım.
    İlk gün tv testine bizimle beraber evinde LG pasif 3D kullanan yakınımıda davet ettim. Teste gelenler LG (Pasif 3Dli) baş ağrısı yapıyor şikayetleri vardı.

Benim izlenimim Sony nin kendi gözlüğü güzel ve filme başladıktan sonra gözlük kullandığınızı unutuyorsunuz. Samsung ta odaklanmada sıkıntı oldu görüntü yerinde ama izlerken bir rahatsızlık oluştu. Ayrıca gözlüğün cam kararmalarını fark edebiliyorsunuz.

Misafirler de Sony yi beğendi baş ağrısı şikayeti olmadı (izleme süresi 10 ar dk. 2 ayrı film, Final Destination 5 - Pasific RIM. Evet bir filmi tamamen izlemeliydik. Lakin memnun olunca bir sonraki teste diye geçiş yapıp durduk.)

Sizin bahsettiğiniz model değil ama kullandığım aktif bir samsung tu.
  • sncr06 S kullanıcısına yanıt
    hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. ancak bir hevesle alıyorum şu an biliyorum maksat evde 3d varmı evet var olsun :) iki üç defa kullanıp bırakıcam muhtemelen kenara o sebeple 200 tl vermek yerine 65 tl ye bitirmeyi planladım açıkçası. belki bu 5100 serisi bi tık daha da iyi çıkar şansıma.
  • 3d gözlüğü tanıtmak basit. Açma kapama düğmesini tv ye yaklaştırıp basılı tutunca tv tanıyor. Bu arada Samsung 55Ju7000 düşünenlere pek tavsiye etmiyorum. Çünkü alıp denedim. 6 metre mesafeden bile gözlerim ağrıdı. Renkler aşırı, kontrast fazla. Ayarlardan kısıyorsunuz, bu sefer de siyah beyan televizyon gibi oluyor. İnternetten aldığım için hemen iade ettim. Görüntü kalitesi istiyorsanız SONY den şaşmayın, derim.
  • Tanıtma işlemi oldukça basit gözlüğü televizyonun yakınında 2 sn basılı tutarak açıyorsunuz. TVnin ekranında "3D gözlük başarı ile kaydedildi yazıyor" sonra gözlük çalışmaya başlıyor. Tanıtma bu kadar.

Bende daha ucuz gözlük arayışındayım. Performansı yüksek gözlük bulursak. Yada ucuza BT500A haberleşelim arkadaşlar.

Bol keyifli seyirler.
  • sncr06 S kullanıcısına yanıt
    Bakalım gözümüz kullağımız bir yandan sony gözlüklerde olsun uygun birşey yakalarsak haberleşelim..

bir soru daha hocam. ps3 oyun kumandası direk tv ye bağlanabiliyormu bilginiz var mı?
  • sncr06 3d filmleri hangi yöntemle izlediniz? Harddiskden mi? USB bellekten mi? MX player; KODI veya hangi program üzerinden izlediniz?
  • Tamamdır.

Elimde PS3 veya PS4 yok. Maalesef böyle bir deneme yapamadım. Yalnız TVnin ayarlarında Dualschock menüsü var eğer kastettiğiniz bu ise buradan ayarlama yapılabilir belki. Yalnız kesin bilgi değil tabiki.
  • Bende uzun araştırmalarda sonra 55W805C almaya karar verdim 4K değil ama param buna yetiyor, hatta yetmiyor yılsonu indirimlerini bekliyorum artık :)

Bunu alırsam ileride 4K LG veya Samsung almadığıma pişman olmam inşallah.

Tahminen 4k yayınlar 4.5G teknolojisi ile beraber gelir diye düşünerek bu TV'ye yöneldim.
  • ShaRLooT kullanıcısına yanıt
    Umarım memnun kalırsınız. Aslında bende 55w805c almak için gittim ama 4k ya iyi fiyat bulunca bir de az bir farkda olsa renkler daha iyi gördüğüm için 8505c ye karar verdim. ancak hocam 4,5g nisan gibi başlayacak diyorlar. daha biz hala tv de sd yayınlı kanallar izlerken, hd diye bize sıkıştırılmış hd izletirken 4k ya geçmemiz için bence en iyi ihtimal 3 yıl diye düşünüyorum.

ama anlamadığım siz 4k yı yakın zamanda beklerken neden full hd tv ye karar veriyorsunuz :)

hocam bu arada iyi bir fiyat bence..

• Aklımda 2020 yılı kalmış, oda 5G'nin tarihiymiş
    İşe bak :) 55X8505C'de 4300TL'den aşağısı yok onuda çek puan vs. ile en fazla 4150TL'ye düşürebiliriz gibi

Bakalım yıl sonu indirimleri ne olacak

Bu arada 3d gözlük yurt dışında 55-60TL sizce orjinalmidir?

• erkan akkurt E kullanıcısına yanıt
    1 TB Taşınabilir disk. (1TB 2.5" HDD Samsung). Televizyonun kendi Playeri üzerinden izledim.

Televizyon henüz internet ile tanışmadı.

Ayrıca internet sitesindeki güncel yazılımı Flash Disk üzerinden Televizyona yükledim. Şuan son yazılımı kullanıyor.
  • Benim harddiskten kaynaklanan bir problem var sanırım.
  • 50w807c modeli için 2900 tl fiyat veren var.Geçen hafta 2869₺ ve 100₺cip para 9 taksitle beraber 2769 idi.Uygun fiyat nerde yardımcı olacak arkadaşlar varmıdır

Linkteki ürün orjinal BT500A değil. Muadil bir ürün.
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.