Bildirim
2015 SONY ANDROİD TV (109. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
X85C hakkında bir kaç araştırma ekliyeyim dedim
gezdiğim bazı sitelerdede update ile 60hz ye çıkarıldığı yazmakta.
burada update in içeriğini görebilirsiniz
RTINGS.com
Sony X850C Review (XBR55X850C, XBR65X850C, XBR75X850C)http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x850c
http://4k.com/tv/sony-x850c-review-4k-ultra-hd-120hz-3d-smart-led-tv-xbr55x850c-xbr65x850c-xbr75x850c-series/
-
Sunnynin görüntü kalitesini pek bilmiyorum fakat digiturk un alıcısından sonynin kendi alıcısına geçtim.Digiturk ün alıcısının kendi alıcısına göre puslu gösterdiğini farkettim.
Her ne kadar ağır çalışsada görüntü kalitesi çok güzel tv kendine geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar
Eski bir 55x9005B kullanıcısı olarak geçen hafta cumartesi günü kadıköy nautilus teknosa mağazasından 43W805c aldım.Baya bir uğraştım ,sizinle aynı düşüncedeydim indirim olabilir mi konusunda. Orada çalışan arkadaşın samimi konuşması gerçekten bu televizyonun mağaza bazlı olarak dip fiyat olduğunu sadece internette uygun fiyattan bulabileceğimi söyledi.İnternetten de pek sıcak bbakmadığım için malı görerek almak daha etkilidir benim için.O yüzden mağazada kontrollerimi resim ve ses ayarlarını ve kısa bir eğitimden de çalışan arkadaşımız geçirdi. Kanal geçişleri ise kendi uydusunu kullandığınız zaman 2,5 sn gibi bir sürede geçiyor. Gayet başarılı açıkcası. Düşünürseniz eğer oradan size ciddi anlamda hem bilgi aktarımı hemde iyi bir televizyon verebilirler.. İyi günler. -
quote:
Orijinalden alıntı: renevation
bir şekilde fat32 ile güncellemeyi başardım ancak hiçbir farklılık görmedim tv de
----------
elimde sunny 14700 marka uydu alıcısı var sti işlemcili. bu sony tv nin arkasındaki uydu alıcısı mı yoksa sunny mi daha net görüntü verir acaba. sony hanci işlemciyi kullanıyor uydu görünütüsünde bilen vaar mı ?
Tv kendi tuneri ile sinyali alıp X-Reality Pro görüntü işlemcisinden geçirerek görüntürü veriyor. Yani uydu yayını için ayrı bir işlemci kullanmıyor.
Sunny'de 14100 ve 14200(STİ 7111) serilerinden sonra çıkanlarda STİ işlemci kullanılmadı. Yanlış hatırlamıyorsam 14700 de Mstar işlemci vardı. Yine de o dönem üretilen Sunny cihazları kabul edilebilir bir görüntü kalitesi sunuyordu SD ve HD olarak. Tvnin dahili uydusunun görüntü kalitesi daha iyidir diye düşünüyorum. Daha önce 40W905A kullanmıştım ki Sony'nin 2013 deki tepe modeliydi. Technisat Digit Isio S1(STİ 7105) kullanırken dahili uydunun görüntüsüyle üstünkörü karşılaştırma yapmıştım. Bana aynı kalitede gelmişlerdi.
-
Merhaba arkadaşlar 55X8505C alarak aranıza karıştım. 1 Hafta kadar kullanıp bir değerlendirme yazmayı düşünüyorum. İyi forumlar. -
Herkeze iyi akşamlar
Bende 50w805c bulunmakta fakat digitürkte TRT HD veya BBC HD izlerken uydudan sesini kapattığım halde tv den yinede ses geliyor fakat diğer yayinlarda böyle bir olay olmuyor. Bu yayınlarda Dolby ses sistemi mevcut bundanmı kaynaklanıyor acaba.
Ben bu modeli almak istiyorum.Ne kadara ve nereden aldınız -
Hocam bayırlı olsun. Bugün bende aldım aynı tv den. Umarım sıkıntı yaşamayız.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
3200 e mediamarktan aldım. 3000e alan bi arkadasın faturasını gösterdim yoksa vermeyeceklerdi... 200tl de hediye çeki verdiler... 3000e gelmiş oldu..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar 55w805c altyaziyi acamiyorum siz nasil yapiyorsunuz acaba
Arkadaşlar merhaba. Ben de 55W805C alarak aranıza katıldım. Bu televizyonun kullanım süresini nasıl buluyoruz acaba? Daha önceki mesajlarda televizyon kumandadan kapatıldıktan sonra sırasıyla i+, 5, ses kısma ve güç tuşlarına basınca self check modunun açıldığını yazmış bazı arkadaşlar. Ben bu şekilde denedim ama birşey olmadı. Televizyona D-Smart bağlı. Ondan olabilir mi acaba? Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mburak06 -- 1 Aralık 2015; 21:23:48 > -
Çok teşekkür ederim.iyi akşamlar -
Google store dan archos u indir ücretsiz. Online altyazıyı kendisi bulur...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: metalmilita
2016'da oled tv gelebilir mi Sony'den, var mı bir haber?
5 ocakta yeni tv'ler açıklanıyor, oled tv geleceğini pek sanmıyorum ama bekleyip göreceğiz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim. Sizin tv de hayırlı olsun. Umarım yaşamayız.
Şimdilik ilk izlenimlerim olumlu bakalım.
TRT 4K yı izleyebiliyorum. 4K yayın mükemmel. Keşke bütün kanallar 4K olsa dedirtiyor.
HD yayınlar net ve akıcı (beklediğimin üstü).
Televizyon arayüz olarak doyurucu. Toplam kullanışlılık 5/5.
Android telefonunuz ekran yansıtmanın harıcınde SlideView programı ile daha eğlenceli kullanıma kavuşuyor. Normal kumanda + dokunmatik kumanda ve mouse oluyor.
Kurcalamaya devam
-
Hocam 55x850c den memnun musunuz?
65x850c almayı düşünüyorum kararsızım 65 ju7500 ile. 65x850c direct led diye sony e kaymaya başladım. Kuallananlar yorum yaparsa sevinirim hangisi alınmalı? -
Arkadaşlar Sony 43w805c cihaz almayı düşünüyorum ama akıllı kumandası yok. Bluetooth klavye mouse özellikli bir cihazın da çalışmadığını yazmışlar. Bu sorunun çözümü mevcut mudur? Ayrıca bu tv nin şu özelliklerinden dolayı alman konusunda bir kez daha düşün diyebileceğiniz eksi bir özelliği var mıdır? -
Android veya AppleStorede TvSideView uygulaması ile Tv ye Kumanda ediliyor Klavye+mouse, Kanal Bilgileri vs..Üstte Arkadaş değinmiş zaten..
Güzel uygulama,ücretsiz..
http://info.tvsideview.sony.net/tr/
One-Flick Touchpad TV Remote (RMF-ED004)
Sony
Sony One-Flick touchpad TV remotehttp://www.sony.co.uk/electronics/televisions-remotes-selectors-cameras/rmf-ed004
100 TL civarı Akıllı Kumanda
Bu ikisi ile Klavye Mouse gerek yok ama illede denemek isteyenler, bazı arkadaşlar Logitech gibi Klavye Mouselerin, TV tanımasa bile çalıştığını yazmışlardı..İmkanınız varsa deneme yanılma yolu ile test edilebilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 2 Aralık 2015; 15:11:12 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X