Şimdi Ara

2015 SAMSUNG TİZEN TV (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.716
Cevap
84
Favori
382.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dun macta spor moduna aldim ama bu modu niye eklemisler anlamadim. Cim saha fosforlu bir yesile donusuyor. Zaman zaman topun hareketleri kesiklesiyor. Daha akici olmasini beklerken hareket sinirlaniyor. Ben kendi ayarlarimla cok daha guzel ve akici seyredebiliyorum.

Saygilarimla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende birkaç kez maç seyrettim ama bu sıkıntıları benmi göremedim anlamadım.. Kendi ayarlarımdada spor modda da karşılaşmadım..

• quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

Dun macta spor moduna aldim ama bu modu niye eklemisler anlamadim. Cim saha fosforlu bir yesile donusuyor. Zaman zaman topun hareketleri kesiklesiyor. Daha akici olmasini beklerken hareket sinirlaniyor. Ben kendi ayarlarimla cok daha guzel ve akici seyredebiliyorum.

Saygilarimla.

4k da ki maçta bir sıkıntı yaşamadım ama full HD maç da spor modunda bir kasma gördüm bende. Spor modu kapalıyken test etmedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ju7000 icin en iyi ayarlar hangisi arkadaslar

• http://tvs.specout.com/l/2728/Samsung-UE55JU7000T

100 uzerinden 99 vermişler benim tv ye.
    keyfim yerine geldi
  • y@s@r kullanıcısına yanıt
    Ben şu ayarları kullanıyorum.
    Size soluk gelebilir, ancak göz yormuyor.
    Gamma: -1
    Film modu: oto 2 olarak ayarladım.

http://www.avsforum.com/forum/166-lcd-flat-panel-displays/1908673-samsung-ju7100-174.html#post39298242

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 13 Haziran 2016; 15:06:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    Bende cok dinamik modda izlemiyorum. Aksam evde deneyecegim teskkur ederim

• Yarın benim TV yi değiştirmek için gelecekler.
    İnşallah bu daha iyi çıkar.
    Çıkma vb olacağını sanmıyorum ama genel temizlik dışında çalışma saatini de kontrol edeceğim.

Servis menüsüne bu akıllı kumandalarla nasıl gidiyorduk?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 13 Haziran 2016; 17:03:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

Yarın benim TV yi değiştirmek için gelecekler.
    İnşallah bu daha iyi çıkar.
    Çıkma vb olacağını sanmıyorum ama genel temizlik dışında çalışma saatini de kontrol edeceğim.

Servis menüsüne bu akıllı kumandalarla nasıl gidiyorduk?

SAMSUNG tv de "İNFO+MENÜ+MUTE+POWER" ile girebilirsiniz. Diye biliyorum servise gelen arkadaşlar girmek istemeyebilir. Servis kumandası yok yada menüye girersek ileride olacak problemlerde servis menüsüne girdiğiniz belli olur garanti kapsamı dışı kalabilir vs.. diye ancak ısrarcı olursanız yada servisten sonra kendinizde girip bakabilirsiniz.
  • gkyskry kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

"info" tuşu akıllı kumanda da hangisidir?

Teşekkürler
  • Haklısınız hocam ilk başta uğraşmak istemedim, değişim istesem yeni gelecek olanda da başka problemlerle uğraşmamak için. Bugün maç esnasında evdekilere sordum bu durumu fark etmediler açtım banding test videosunda gösterdim o zaman anladılar ama yayınlarda belli olmuyor değiştirme televizyonu memnunuz diyorlar. Dediğiniz doğru ben bu televizyonu 100 tl'ye bile almış olsam emeğimle almış oluyorum hatasız ürün kullanmak en doğal hakkım. Bakalım evdekileri de ikna edebilirsem servis çağırmayı düşünüyorum bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasamkn -- 13 Haziran 2016; 23:27:12 >
  • arkadaşlar just dance now oyunu bizim tizene gelmiş oyun harika ama vip olmadan oynamak işkence yokmudur bir yolu

• Red_Devil33 kullanıcısına yanıt
    Vip olmadan vakit kaybı.
    2.30dk reklam izletmek neyin nesidir.
    Kumandayı sağlı sollu sallasam bile perfect sonucu aldım oturduğum yerde. Stres atmak için oynanabilir. Ancak reklam ve müzik seçeneği olmaması free kullanıcılar için ilgi çekici olmamış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv tavsiyesi arayanlar bakmayın geçmeyin başlıklı sayfada da paylaştım aşağıda ki mesajı. Buradan da nacizane kullanıcı arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. Aşağıda resimlerini koyduğum türden sıkıntıların ne sıklıkla karşılaşıldığını vey ölü piksel bulutlanma vs, ve bunların ne oranda sineye çekilip ya gelen daha kötü olursa diye görmezden gelindiğini merak ediyorum. Ayrıca bazı arkadaşların samsungda böyle sıkıntılar daha fazla oluyor savıma şiddetle karşı çıkmalarına karşı veri oluşturması babında da önemli geri dönüşler. Herkese hayırlı günler, Allah elektronik şansı versin cümlemize..

Pazar günü meydan ümraniyedeydim. Tv almış olmama rağmen 1 yıldan fazladır gide gele yol ettiğim için (elemanlarla muhabbetimiz oluştuğu için) mediamrkt ve bimekse uğradım şöyle bi bakayım fiyatlar falan ne alemde diye.
    Bazı mesajlarımda ju7000 almak üzereyken neden birden soğuduğumu ve vazgeçtiğimi anlatırken örnek verdiğim teşhirdeki üründe bile ışık sızması vardı olayına tekrar şahit oldum, resimleri aşağıya atıyorum. Yani akıl alır gibi değil. Stantlarında önemli miktarda samsung olan (yani samsung satmamak için kasıtlı yapmış olması ihtimali olamaz) bir firmanın 6500 liralık tv nin teşhirinde böyle kocaman spotlar altında bile ışık sızması böyle sırıtıp gelen geçene hoşgeldiniz derken görmek çok ilginç. Yok komplo teorisyeni biri olsam diyeceğim ki samsungun elinde sağlam panel kalmamış, teşhire bile bunları koyuyarlar artık :) öyle değildir tabi ki ama o işin şakası.
    Oradaki elemanlarla ayak üstü laflarken durumu söylediğimde (kalabalık olduğu ve müşteri olduğu için gizli kapaklı fısıldadık aslında) , abi ilk koyduğumuzda yok gibiydi ama bizde sonradan farkettik, kaldırırız bi ara bunu dediler..
    Sanırım benim samsungda bu panel sıkıntısına ne kadar sık rastlandığıyla ilgili savımın burada bu kadar itiraz görmesi üzerine böyle bir olay ile karşılaşmam ilahi adalet olsa gerek.

• ju7500 TV aldım ama usbden film oynatmıyor. Usb'yi görüyor filmin üstüne tıkladığımda hiç birşey olmuyor. Sizce nedeni ne olabilir? Yazılım güncelleme yapmaya çalıştım o da başırısız oldu. Yardımcı olan olursa sevinirim.
  • 65JU7500 sabah teslim edildi. Randevu aldım kurulum bekliyorum.
    Bir Android telefon uygulaması vardı. Açınca, aynı ağa bağlı tv' de direkt service menusü açılıyordu. Hatırlayan var mı?

• ocean72 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun neyi vardı tvnin değişimi yapıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

65JU7500 sabah teslim edildi. Randevu aldım kurulum bekliyorum.
    Bir Android telefon uygulaması vardı. Açınca, aynı ağa bağlı tv' de direkt service menusü açılıyordu. Hatırlayan var mı?

Benim 65ju7500 ü ya bugün yada yarın alacaklarmış. İncelemeye alacağız dedi. Değişim olacakmış. Çok beklermiyim acaba. Siz tv yi nerden almıştınız. Aldığınız yermi yenisini verdi yoksa direk samsung mu ?

• Yahu arkadaşlar şu tv'ler akıllandıkça sanki televizyonun has kısmı geriye gidiyor gibi.
    Şu ju6570'deki dahili uydu alıcısı ile 2005-2006 yılında almış olduğunuz uydu alıcının konforunu karşılaştırıyorumda, tv kumandasını elime alırken çıldıracak gibi oluyorum. :D
    Kanal düzenleme bu kadar işkence mi olur yahu :) Neyse bunu pc'de hallettim.
    Gelgelelim kanal bulmaya. Dün o kadar kurcaladım kanal nasıl bulunur bir turlu bulamadım.
    Tv'nin başında pek oturmam ama dün Cnn Türk'ü izlemek istedim, baktım kanal listesinin başlarında görünmüyor. Bizimkilerde aramamış herhalde. 800 kanallık Türksat uydusundaki kanalları sırayla hızlıca gezip Cnn'i bulmaya çalıştım.
    Yahu C harfini gireceğim, sonrada C ile başlayan tüm kanalları görebileceğim bir bölüm yok mu? O kadar sinir oldumku yılların uydu alıcısını 4k tv'ye takıp çamurlu görüntü izleyecektim nerdeyse..

Siz kanal bulamadığınız durumlarda ne yapıyorsunuz? Veya bu yapılabiliyorda şu pointeri olmayan klasik kumanda ile mi yapılıyor. Benim tv'den pointerli kumanda çıktı sadece.

• 48JU6570 için ekran ayarları önerisi olan veya kaynak bilen var mı? Ayrıca aşağıdakilerin ne işe yaradıklarını anlatan bir rehber var mı? Aradım bulamadım.

Dynamic Contrast:
    Black Tone:
    Digital Clean View:
    MPEG Noise Filter:
    Auto Motion Plus:
    Color Space:
    White Balance:
  • 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.