Şimdi Ara

2015 SAMSUNG TİZEN TV (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.716
Cevap
84
Favori
383.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: logizoom

Tvnizin ses ayarları kısmına gelin orda tv hoporloru olan yeri ses cıkısı olarak değiştirin sorununuz çözülecektir

Orada optik ve kablosuz seçenekleri var. Optilmi seçicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saheemr

quote:

Orijinalden alıntı: logizoom

Tvnizin ses ayarları kısmına gelin orda tv hoporloru olan yeri ses cıkısı olarak değiştirin sorununuz çözülecektir

Orada optik ve kablosuz seçenekleri var. Optilmi seçicem

bu şekilde olması lazım

• Arkadaşlar salı günü 55JU7000 kurulumu yapıldı. 2 adet ölü piksel, sağ üst köşede hafif ışık sızması, sol tarafta da alt ve üsttte hafif bulutlanma var. Aşağıdaki resimlerde arka plan ışığı 20'deyken bulutlanma aşırı gözüküyor ama biraz da çekilen fotoğraf kaynaklı. Normalde o kadar değil.

Haftada birkaç film, dizi izlerim. Akşamları belgesel kanalları izlenir genelde. Normal yayınlarda rahatsız etmedi saydığım problemler ama renk kalitesi beklentimin altında kaldı sanki. Tv kurulmadan bir önceki akşam arkadaşta 48JU6570 vardı onu izlemiştim digiturk ile. İlk tepkim 6570 böyleyse üst modeller süperdir öyleyse olmuştu. Ama 55JU7000'den o heyecanı alamadım sanki.

Servis ile konuştum bugün. Gece biraz daha fotoğraf çekip yarın ileticem kendilerine. Değişim talebi isterseniz ona göre dosya açıp merkeze iletebiliriz dediler.
    Değişim istesem mi acaba kararsızım. Değişim istesem de sonuç alabilir miyim acaba sizce?

• Hocam bişi sorucam tvnin arkasında gri bi stickrer var orda version no ne yazıyor ts01 ms01 gibi bakabilirmisin

• Hdmi 1 aut arc çıkışından tv nizin arc yazan hdmi girişine takın anfinizin setup ayarından hdmi ayarlarına girip arc on yapın tv nizde böyle bir ayar varmı bilmiyorum

• logizoom L kullanıcısına yanıt
    MS01 hocam, AUO panel tv.
  • Çok teşekkürler kardeşim yaptım..🤗🤗🤗

• quote:

Orijinalden alıntı: Y@huz@

MS01 hocam, AUO panel tv.

Bu panellerde daha beterini gördüm geçmiş mesajlarda var. Eğer çok rahatsız etmiyorsa resimlerden görüldüğü kadarıyla pek bi problem yok bence hiç kurcalatmayın

• Bir soru daha sorayım.. Servis elemanı dinamik olarak ayarladı görüntüyü. Benimde çok hoşuma gitti. Yeni cihazı ilk başta bu şekilde kullanmak sıkıntılı falan diye duymuştum.. Öylemi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: serqan_

arkadaşlar benimde bugun 55ju7000 kurulumum yapıldı.
    beklentimin cok uzerine hersey su ana kadar.

ancak iki sorunum var;

1)yazılımım 1422.ancak guncel yazılım 1452 ve gunceleme başarız uyarısı alıyorum bayagı bir yukledikten sonra.sebebi ne olabilir?

2)mkv dosyalarında ses cıkmıyor.ve donarak ilerliyor.diğer uzantılarda problem yok.vlc gibi bir player indiremiyor muyuz tizen store dan?

teşekkurler şimdiden cevaplar için.

Interneti bagladiginizdan zaman arka planda sessiz bir şekilde indiriyor güncellemeyi. Ve bu indirme bittikten sonra güncelle derseniz bir kaç saniye içinde güncelliyor. Ama bu işlemi indirme bitmeden güncelleme seçeneğine girip güncellemenin ilerleyişinin göründüğü ekranı açarsanız hata veriyor. Samsung un sitesinden indirip usb ye atarak da yapabilirsiniz güncellemeyi.

Sorun mkv dosyalarında değil. Tv nin desteklemedigi bir kaç video özelliği var ama bunları bilmiyoruz. Başka bir mkv dönerseniz açacaktır ben indirdiğim mkv dizilerde bir sorun yaşamadım mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 9 Haziran 2016; 20:19:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    cok tesekkurler cevap için.

vlc media player tizen telefonlar için var.tizen tv ler için vlc indiremiyor muyuz?
    bayagı bir uzantıyı desteklemiyor yalnız bu bayagı uzucu.

usb den denedim dediğiniz gibi.ama guncellemeyi usb den ara dediğimde bulunamıyor diyor.nerde hata yapıyor olabiliirim?
  • Y@huz@ Y kullanıcısına yanıt
    Bulutlanma&oq bende de mevcut ama bir kaç ayar ile neredeyse yok ettim diyebilirim. Sizde bir deneyin isterseniz.

-Görüntü
    -Gelişmiş Ayarlar

Dinamik kontrast Orta
    Gamma -1

-Resim Secenekleri
    Smart Led Standart

Birde arka ışık çok fazla 14 ideal gibi geldi bana çok aydınlık değilse oda.

• serqan_ kullanıcısına yanıt
    Uygulamalar konusunda pek bilgim yok henüz giremedim o kısma.

Şuan net hatırlamıyorum ama ındirdiğiniz dosya Zip içerisinde iniyordu sanırım. Net hatırlamadığım için hem Zip li halini hemde klasöre çıkartılmış halini atın usb ye. Ardından aratin bulması lazım. Bende bir sorun olmamıştı bu yöntem ile.

Edit: Şimdi bilgisayardan daha önce indirdiğim dosyayı kontrol ettimde uygulama olarak indirmiş. Indirdiğiniz dosyayı açın sizden içindekileri çıkartacak bir yer isteyecek. Masaüstünü seçin ve oraya bir klasör oluşturup onun içine çıkartacak. İşlem bittikten sonra o klasörü usb içine kopyalayın. Ardından tv ye bağlayıp aratin. Bir sıkıntı olmaması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 9 Haziran 2016; 20:38:51 >
  • Bugün kurulumu yapılan 65ju7500 tv ye Dikkatlice baktımda 3 civarı ölü piksel var. Sol taraftada aydınlık sahnelerde çok yakından belli olan yukarıdan aşağı ufak bir çizgi var.. Arıza kaydı açtılar gelip bakacaklarmış. Nasıl bir yol izlemem lazım.. Karanlıkta ışık testide yapacağım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Şuan net hatırlamıyorum ama ındirdiğiniz dosya Zip içerisinde iniyordu sanırım. Net hatırlamadığım için hem Zip li halini hemde klasöre çıkartılmış halini atın usb ye. Ardından aratin bulması lazım. Bende bir sorun olmamıştı bu yöntem ile.

Edit: Şimdi bilgisayardan daha önce indirdiğim dosyayı kontrol ettimde uygulama olarak indirmiş. Indirdiğiniz dosyayı açın sizden içindekileri çıkartacak bir yer isteyecek. Masaüstünü seçin ve oraya bir klasör oluşturup onun içine çıkartacak. İşlem bittikten sonra o klasörü usb içine kopyalayın. Ardından tv ye bağlayıp aratin. Bir sıkıntı olmaması lazım.

http://www.samsung.com/us/support/downloads

anladım neden olmadıgını yanlış model için indirmişim.
    ama bu istede 55ju7000 ulamıyorum dostum bakar mısın bi sen gorebilecek misn?
    uhd altında boyle bir model yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

http://www.samsung.com/us/support/downloads

anladım neden olmadıgını yanlış model için indirmişim.
    ama bu istede 55ju7000 ulamıyorum dostum bakar mısın bi sen gorebilecek misn?
    uhd altında boyle bir model yok.

http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-av/tv/full-hd/UE55JU7000TXTK

• Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    cok tesekkurler.
    neden bulamadıgımı hiç bilmiyorum,verdiğin o link dışında aratınca hala bulamıyorum
  • quote:

cok tesekkurler.
    neden bulamadıgımı hiç bilmiyorum,verdiğin o link dışında aratınca hala bulamıyorum

Rica ederim. Google a model numarasını yazınca direk çıkar bu site.

• Tek yapacağınız paneli geri verip başka bir tv almak yada para iadesi hiç zaman kaybetmeyin

• Y@huz@ Y kullanıcısına yanıt
    Fotoğraflarda anormal birşey yok.Gayet güzel görünüyor.Çıplak gözle eminim daha iyidir bu görüntü.

• 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.