Şimdi Ara

2015 SAMSUNG TİZEN TV (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.716
Cevap
84
Favori
383.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 arkadaş ju7000 almış. Hayırlı olsun güle güle sıkıntısız bir şekilde kullanmanız dileği ile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyber__Warrior

Arkadaşlar 55ju6570 aldık 4k curved ilk gün ekran yansıtma çalışıyordu yazılım güncellemesi yaptım tam cihaz kendine geldi tıkır tıkır derken şimdi de ekran yansıtma çalışmıyor 3 farklı telefonla denedim yok bağlanıyor diyor ekran kararıyor sonra bağlantı kesildi diyor varmı bilgisi olan

aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum güncellemeden sonra bağlanmıyor 48ju6570 acil çözüm önerisi bekliyorum
  • yeni guncelleme bekleyeceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosadaki 5100 gözlükler bugün elime ulaştı.

Çalışmalarında sıkıntı yok. Piller boşa yakın neredeyse. Site üzerinden sipariş veren arkadaşlar pilde ekleyebilir.

Bende önceden alınmış 4100 gözlük var. Onların camı daha genişmiş.
    4100 ları kullanmaya devam edeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • seffaf1 S kullanıcısına yanıt
    Cihazım 48JU6470.Son güncelleme yüklü.Sizler sorundan bahsedince deniym dedim.Telefonuma yeni 6.0.1 güncellemeside gelmişti hiç denememiştim.Şimdi baktım hem eskisine göre çok daha hızlı bağlanıyor.Hemde telden tvye yansıtma dışında tvden telede yansıtma eklemişler ve çok başarılı çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkarakoyun -- 3 Haziran 2016; 22:55:50 >
  • kkarakoyun kullanıcısına yanıt
    Tv den telefona yansıtma için hangi programı kullanıyorsunuz hocam?

• Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    Telefonum Samsung S5.Yansıtma için kendi uygulaması screen mirroringi kullanıyorum.

• kkarakoyun kullanıcısına yanıt
    Benim cihazlarım da Android 6.0.1 hep niye biz bağlanamıyoruz anlam veremedim yalnız bendeki cihazlar samsung değil ondan olabilir mi dersiniz

• Cyber__Warrior kullanıcısına yanıt
    Belki tv seçiyor olabilir.Ancak benim telle lg smartada sorunsuz bağlandım.Yani 1452 güncellemesiyle tv telefon seçiyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkarakoyun -- 4 Haziran 2016; 0:08:13 >
  • ocean72 kullanıcısına yanıt
    televizyonun kendi tuneri üzerinden PIP gibi ikinci tv yayını için ikinci tuner girişi. tv çift tunerli olduğu için ikinci giriş mevcut
    yalnız tamamen bağımsız uydu girişi olması lazım. aynı kablodan çoğaltıcı ile giriş yaparsanız aynı transponder dışındaki kanallar açılmıyor
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler tizen kullanan arkadaşlardan tecrübelerini bekliyorum neler kullanmalıyım uygulama olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

yeni guncelleme bekleyeceksiniz

özlemle bekliyoruz
  • Ben her güncellemeden sora destek bölümünden tvyi sıfırlarim içim rahat ediyor piskolijikmen sanki tv daha stabilize oluyor

• Samsung UHD Gate uygulamasını açtığımız zaman form doldurun diyor.Bu uygulamayı kullanmak ücretli mi ?
  • real07 kullanıcısına yanıt
    Sallamasyon doldur gitsin ucretli degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 4 Haziran 2016; 20:46:29 >
  • Sağol hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real07 -- 4 Haziran 2016; 21:13:10 >
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    6 Serisi UHD tizen tv kullanan biri olarak şunu şöyleyebilirim.

Gördüğüm kadarıya UHD Samsung Tizen tv'ler işlenen videonun düzeyi şu şekilde

FullHd H.264 L4.1'e kadar.
    FullHd H.265 L4.1'e kadar.

4K H.264 L5.1'e kadar.
    4k H.265 L5.1' kadar.

işlenmiş videoları destekliyor.

Sizin soldaki video FullHd ve L5.0 olarak işlenmiş görünüyor. O yüzden Tv'niz videoyu oynatmıyor.
  • 3999 a bulmadım tv yi link atabilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Chlorohydrate

6 Serisi UHD tizen tv kullanan biri olarak şunu şöyleyebilirim.

Gördüğüm kadarıya UHD Samsung Tizen tv'ler işlenen videonun düzeyi şu şekilde

FullHd H.264 L4.1'e kadar.
    FullHd H.265 L4.1'e kadar.

4K H.264 L5.1'e kadar.
    4k H.265 L5.1' kadar.

işlenmiş videoları destekliyor.

Sizin soldaki video FullHd ve L5.0 olarak işlenmiş görünüyor. O yüzden Tv'niz videoyu oynatmıyor.

İlginç. Güncelleme ile gelebilir mi peki bu destek?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor modunda rengi pastel boya gibi yaptigi icin kullanmak istemiyorum ama spor modundaki ses modu stadyumu normalde kullanmak istiyorum nasil yapabilirim

• 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.