Şimdi Ara

2015 SAMSUNG TİZEN TV (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.719
Cevap
84
Favori
384.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Film modu oto1'de ise kapalı ya da oto2'ye getirin. O modda çizgilenmeler oluyor.

Saygılarımla.
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sn.ocean 72 teşekkürler,bugün Boyut Digital'i aradım samsung js9000 için gözlük sordum stokta uyumlu bi model olduğunu söyledi(şarjlı imiş,tanesi 100tl) bu pilli olanların pillerinin çabuk bittiği ile şikayetler var(bunlar da tane 15tl-başka bir satıcıda) nedersiniz hangisini tercih etmeliyim,(Fiyatından ziyade uyumlu olması önemli)

Neden tv ile ilgili videolarda netlik 0 Yapılıyor 100 olunca daha keskin net gozukuyor halbuki YouTube den kac tane video actimsa orada netlik kısmını sıfıra çekiyorlar sebebini bilen var mi ? Saygılarımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Netlik acilinca tv'nin netligi saglamak icin daha cok islem yapmasi ve ozellikle hareketli sahnelerde netligi saglamaya calisirken tamamlanamayan islemler nedeniyle kareli goruntuler olusabiliyor. Duragan sahnelerde ise daha keskin goruntuler alinabiliyor. Netlik yerine keskinlik yani sharpnes ayari olsaydi belki hareketlinsahnelerse de objeleri tamamlamakla ugrasmazdi tv.

Saygilarimla.

Orijinalden alıntı: eiskent

Netlik acilinca tv'nin netligi saglamak icin daha cok islem yapmasi ve ozellikle hareketli sahnelerde netligi saglamaya calisirken tamamlanamayan islemler nedeniyle kareli goruntuler olusabiliyor. Duragan sahnelerde ise daha keskin goruntuler alinabiliyor. Netlik yerine keskinlik yani sharpnes ayari olsaydi belki hareketlinsahnelerse de objeleri tamamlamakla ugrasmazdi tv.

Saygilarimla.

Cevap Verdiğiniz icin teşekkür ederim öncelikle

Zaten netlik dediğim sharpnes hocam sıfıra çekiyorlar o zaman kacta tutmam Lazım bunu tahminen ? 40-50 mi

Ancak tv ile alakalı çerçevelerin hemen kenarlarında sanki şeritler var gibi geliyor bana özellikle açık renklerde çok belli oluyor acaba tv çok büyük de benim gözüme mi öyle geliyor sanki şeffaf bir dümdüz şerit var gibi tam anlam veremedim. 4 köşede de mevcut şeffaf bir çerçeve daha doğrusu diyebilriz.

| iPad Air 2 64GB // 55JS8500 // LAS950M - HS9 |
  • veysel_lowe kullanıcısına yanıt
    30-35'i cok gecmemek lazim. Yanliz cok fazla ayar oldugu icin toleranslar olabilir. Mesela moition plus biraz hizli modda olursa netlik arttirilabilir. Tv zaten goruntuyu hizlandirmak icin ek islem yaparken netligi biraz kisacaktir.

Saygilarimla.

• Arkadaşlar 55ju6570 aldık 4k curved ilk gün ekran yansıtma çalışıyordu yazılım güncellemesi yaptım tam cihaz kendine geldi tıkır tıkır derken şimdi de ekran yansıtma çalışmıyor 3 farklı telefonla denedim yok bağlanıyor diyor ekran kararıyor sonra bağlantı kesildi diyor varmı bilgisi olan

Orijinalden alıntı: eiskent

30-35'i cok gecmemek lazim. Yanliz cok fazla ayar oldugu icin toleranslar olabilir. Mesela moition plus biraz hizli modda olursa netlik arttirilabilir. Tv zaten goruntuyu hizlandirmak icin ek islem yaparken netligi biraz kisacaktir.

Saygilarimla.

Saygılar bizden efendim cok sag olun ....

Orijinalden alıntı: gkyskry

Hocam ayarlarınızı ancak deneme fırsatım oldu daha akıcı bir görüntü oldu teşekkür ederim.

Ancak tv ile alakalı çerçevelerin hemen kenarlarında sanki şeritler var gibi geliyor bana özellikle açık renklerde çok belli oluyor acaba tv çok büyük de benim gözüme mi öyle geliyor sanki şeffaf bir dümdüz şerit var gibi tam anlam veremedim. 4 köşede de mevcut şeffaf bir çerçeve daha doğrusu diyebilriz.

Rica ederim. Bahsettiğiniz şey çerçeve ile ekran arasında kalan ince siyah çizgiler sanırım. Bunlar gayet normal. Yanlış hatırlıyor olabilirim ama panel teknolojisi nedeniyle koymak zorundalar diye biliyorum. Kullandığım monitörde de var hatta. Ben siz söyleyene kadar fark etmemiştim mesela.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me

• quote:

Orijinalden alıntı: Cyber__Warrior

Arkadaşlar 55ju6570 aldık 4k curved ilk gün ekran yansıtma çalışıyordu yazılım güncellemesi yaptım tam cihaz kendine geldi tıkır tıkır derken şimdi de ekran yansıtma çalışmıyor 3 farklı telefonla denedim yok bağlanıyor diyor ekran kararıyor sonra bağlantı kesildi diyor varmı bilgisi olan

Birebir ekran yansıtma özelliği sadece Note 5 de çalıştırabildim.
    Samsung tab 4 ve HTC One cihazlarimda ise sadece resim veya video yansıtıyor. Son güncelleme yüklü.
    55ju7500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 2 Haziran 2016; 12:19:37 >

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Merhaba
    TV arkasında
    2 Adet uydu kablosu girişi var 65ju7500 de...
    Bende, Turksat kablosu "main" olana bağlı. Bu "sub" denilen ikinci giriş ne işe yarıyor?

• selam yorumlarını okudum kardeşim panelden anladığın bayağı belli . sitede synen senin söylediğin gibi yalan yanlış yorumlar var . bizde teknik bilgimiz olmadığı içn her yoruma inanıyoruz . senin engin bilgilerine dayanarak . samsung ju7500 55 inc tv aldım 4500 tl ye bu tv nasıldır genel olarak yorumlarmısın ? yaklaşık 1 aydır kullanıyorum tv yi ilk açtığımda ilk 20 saniye aynı bilgisayarlar gibi yavaş kendine gelme sürei var sanırım ama sonrasında bayağı gayet hızlı çalışıyor . eksi bi taraf görmedim henüz . he bide arada bir pointir algılamama oluyor ama çok nadir . onun dışında herşey iyi görüntü kalitesi falan bayağı iyi
    Yok hocam şeffaf renkte yani ekran görüntüsün aynısı sanki şeffaf şeritler (4 kenarda mevcut belli belirsiz yansıma gibi bir çizgi aslında) şuan gözüm oraya takıldığı için hep de oraya bakıyorum bende çok abartıyor olabilirim tabiki aslında uygun izleme pozisyonu da mevcut değil tv yüksek bir stand üzerinde diyebilirim, ideal izleme pozisyonuna alınca tekrar can sıkıcı bir durum devam ederse en kötü ihtimal servisi çağırırım zaten neyse bekleyelim görelim ilginiz için teşekkür ederim.

Saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkyskry -- 2 Haziran 2016; 16:46:14 >

| iPad Air 2 64GB // 55JS8500 // LAS950M - HS9 |

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

quote:

Orijinalden alıntı: Cyber__Warrior

Arkadaşlar 55ju6570 aldık 4k curved ilk gün ekran yansıtma çalışıyordu yazılım güncellemesi yaptım tam cihaz kendine geldi tıkır tıkır derken şimdi de ekran yansıtma çalışmıyor 3 farklı telefonla denedim yok bağlanıyor diyor ekran kararıyor sonra bağlantı kesildi diyor varmı bilgisi olan

Birebir ekran yansıtma özelliği sadece Note 5 de çalıştırabildim.
    Samsung tab 4 ve HTC One cihazlarimda ise sadece resim veya video yansıtıyor. Son güncelleme yüklü.
    55ju7500

Hocam bende güncelleme yüklemeden önce z5te birebir yansıtmistim güncelleme yaptıktan sonra çalışmıyor özellik uyuz oldum ya

• Uzun süre zamanımı forumda geçirerek bana uyan 55ju7000 aldım. Şu an için bir sorun yok. 3d film izledim benim başım ağrımadı gayet iyiydi. Bence tizen çok iyi kullanımı çok rahat. Netflix 4k efsane ve büyük rahatlık. Ayrı kutusu olması bence güzel usb takmak için kıvranmıyorum. Ps3 deneyimim de gayet iyi.

Tek pişmanlığım 65inch almamak oldu onun dışında gayet memnunum. Forumu çok okuyarak kafanız karışmasın lg samsung sony falan filan bütçenize isteklerinize ne uyuyorsa alın geçin. En iyi mal sahip olduğun maldır ;)

• Uzun araştırmalar sonucu bugün 55JU7000 aldım ben de. 2016 serilerini çok bekledim ama sonu hüsran oldu. Flat tv almak istiyordum ve Samsung 55KS8000 getirmedi sağolsun. KU7000 50hz zaten direk elendi.
    Sony 55XD8505 ile arasında kalmıştım aslında ama 55JU7000 teknosada 3999 TL'ye düşünce Samsung aldım.
    Evlilik kısmetse ağustos sonu. Şimdiden servise kurdurup test edip, geri kutuya mı koysam? Yoksa yeni eve mi kurdursam kararsızım.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.