Şimdi Ara

2015 SAMSUNG TİZEN TV (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.716
Cevap
84
Favori
383.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum var yanıtlarsanız sevinirim.
    65JU7500 Model Led tv sahibi olanlar. Tv nin arkasında seri no' sunun yazılı olduğu etiket üzerinde seri no satırının hemen üzerinde Versiyon no denilen 4 haneli bir kod var. Onu yazar mısınız lütfen
    Benimki AH01
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 7 Haziran 2016; 16:43:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beijing Optoelectronics: EHXX, GDXX, FPXX,ESXX. So any version starting with letter E, G, F likely from Beijing Optoelectronics, same case for other manufacturers below.
    Chi Mei Optoelectronics: CDXX, CHXX, NDXX, NHXX.
    AU Optronics: AHXX, ASXX, BHXX, MHXX, MSXX, YHXX.
    Sharp: ISXX, HHXX, HSXX.
    Samsung: TDXX
    THXX, TUXX, TSXX, UDXX, UFXX, UHXX, USXX, WHXX.

Yukarıdaki kodlar TV nizde bulunan panelin kim tarafından üretildiğini gösteriyor.

En sorunsuz ve en iyi görüntüyü veren paneller samsung a ait olanlarmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 7 Haziran 2016; 16:51:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

Arkadaşlar bir sorum var yanıtlarsanız sevinirim.
    65JU7500 Model Led tv sahibi olanlar. Tv nin arkasında seri no' sunun yazılı olduğu etiket üzerinde seri no satırının hemen üzerinde Versiyon no denilen 4 haneli bir kod var. Onu yazar mısınız lütfen
    Benimki AH01
    Teşekkürler.

55JU7500
    AA03 yazıyor benim orada ayrıca bir üzerinde de UE55JU7500TXTK yazıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin135

Merhaba arkadaşlar. Ekim 2015 tarihinden beri samsung 55ju7500 kullanıyorum. Genellikle online playstation, film ve çoğunlukla maç izliyorum. Tvden genel anlamda memnunum. Şimdilik tek sıkıntısı sanıyorum yeteri kadar iyi uygulaması olmayan tizen os. Genel olarak hızlı bir tv. Ayrıca bana kalırsa sihirli kumandası efsane yapmışlar.
    Aynı tvyi kullanan yada akıl vermek isteyenlere bir sorum olacaktı. Aldığımdan beri Resim modu dinamik modda kullanıyorum. Yalnız şu auto motion plus hakkında beni aydınlatacak arkadaş olursa sevinirim. Dinamik modda Kişisel modda görüntü takılıyormuş meğerse. Sonra standart modda kullanınca resim akıcılığı daha iyi geldi.
    Sizler nasıl kullanıyorsunuz acaba? Benim sevdiğim görüntünün kare kare takılarak gitmesi değil elbet hızlı bir şekilde akması. Bu şekilde bir ayar önerecek var mı acaba?

Yüksek arka led ışığın ısı ve ömrü panalde ki lcd matrixininde hızlı deforme eder yüksek ayar gözünüzede tv nizede zararlı ayarları soft yapmanız menfaatinize.

• mühendis266 M kullanıcısına yanıt
    Aslına bakarsanız Arka Led Işığını değiştirdiğimde birşey değişmiyormuş geliyor bana onu genelde yüksekte kullanıyorum. Doğru düzgün bir ayar tutturamadım henüz. Ayrıca otomatik parazit filtreleme vs gibi 2 tane daha ayar var onları da otomatikte kullanıyorum. Onları da değiştirdiğimde de bir fark göremedim sanırım. Bu ayarları nasıl kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin135

Aslına bakarsanız Arka Led Işığını değiştirdiğimde birşey değişmiyormuş geliyor bana onu genelde yüksekte kullanıyorum. Doğru düzgün bir ayar tutturamadım henüz. Ayrıca otomatik parazit filtreleme vs gibi 2 tane daha ayar var onları da otomatikte kullanıyorum. Onları da değiştirdiğimde de bir fark göremedim sanırım. Bu ayarları nasıl kullanıyorsunuz?

Şunları uygulayın arka ışık resim ayarlarından bağımsızdır gündüz 10-12 gece 4-6 yeterli oldukça.
    http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ju7100/settings

• mühendis266 M kullanıcısına yanıt
    Ben direkt 20 kullanıyorum.Görüntü çok daha canlı geliyor gözüme bu şekilde...
    İlaveten, gündüz ve akşam ayar mı değiştireceğiz sürekli ?

• quote:

Ben direkt 20 kullanıyorum.Görüntü çok daha canlı geliyor gözüme bu şekilde...
    İlaveten, gündüz ve akşam ayar mı değiştireceğiz sürekli ?

Işık sensörünü aktive edin o sürekli ayarlar sizin yerinize 20 de canlıdır görüntü de kaç yıl canlı kalır öyle acaba ?
  • Arkadaşlar birinden 65ju7000 tv alacağım. 2ay önce yeni evine geçince kullanmak için almış ama hiç açmamış. Simport diye bi yerden alınmış..Fatura tutarı neredeyse 9500tl. Oda başka birine aldırmış ve ona alan kişi ondan nakit almış parasını. Yani senetle almış çok zarar etmiş ama nakite çevirmiş. Fiyat 5800tl. Bu tv alınırmı. Alırken nelere dikkat etmeliyim. Kurulum nasıl yaptıracam. Tv 2 yıl resmi garantili..

Acil yardımınızı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saheemr -- 8 Haziran 2016; 13:28:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saheemr

Arkadaşlar birinden 65ju7000 tv alacağım. 2ay önce yeni evine geçince kullanmak için almış ama hiç açmamış. Simport diye bi yerden alınmış..Fatura tutarı neredeyse 9500tl. Oda başka birine aldırmış ve ona alan kişi ondan nakit almış parasını. Yani senetle almış çok zarar etmiş ama nakite çevirmiş. Fiyat 5800tl. Bu tv alınırmı. Alırken nelere dikkat etmeliyim. Kurulum nasıl yaptıracam. Tv 2 yıl resmi garantili..

Acil yardımınızı bekliyorum..

Risk tamamen size ait hocam. Ben bu tarz pahalı ürünleri internetten sipariş etmediğim için garanti işlemlerinde zorluklar çıkıyor mu bilmiyorum açıkçası. Öte yandan tanıdığınız biriyse yada en azından yüz yüze görüşüp alacaksanız bir düşünebilirsiniz.

Alırken kutunun açılmamış olması ve hasar görmemiş olmasına dikkat edebilirsiniz. Mağazalardan değil de internet üzerinden alınan ürünlerin kurulumunu Samsung'u arayarak evinize ekip çağırıyorsunuz ve onlar yapıyor diye biliyorum ama dediğim gibi net bir bilgim yok. O yüzden konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlardan alacağınız bilgiler daha sağlıklı olur.

• 65ju7500
    6999 tl nasıl fiyat

• Sorularıma cevap gelmeyince 😝

Atladım teknosaya gittim. Kapalı kutu 65ju7500 ve yanında hediyesi Samsung 32j4003 ile beraber 6850tl ye aldım..

• saheemr kullanıcısına yanıt
    Süper fiyata almışsınız.
    İyi günlerde kullanın.

• Türkiye'de satılan tüm 65JU7500 lerin panel versiyonu AH01 mi o zaman ?
    Bu model için başka tip panele sahip olan var mı arkadaşlar?
    Çok zor değil arkadaşlar TV nin arkasındaki etikette version no olarak yazıyor.İletirseniz sevinirim.Amacım satılıyorsa eğer samsung panelli bir 65JU7500 bulmak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 9 Haziran 2016; 10:50:20 >
  • quote:

Arkadaşlar bir sorum var yanıtlarsanız sevinirim.
    Benimki AH01
    Teşekkürler.

Benim tv de bugün kuruldu. 65ju7500. Version no AH01 yazıyor

• Arkadaşlar evde avr kullanıyorum. Tv kendinden uydu alıcılıya, ben şimdi sesi avr den nasıl alacağım. Bir türlü olmuyor. Tv nin hoperlöründen geliyor ses. Tv önemli değilde usb den film izlerken eziyet olur benim için. Ben şimdi harici 4k uydu alıcı ve media playermı alacağım

• quote:

Arkadaşlar evde avr kullanıyorum. Tv kendinden uydu alıcılıya, ben şimdi sesi avr den nasıl alacağım. Bir türlü olmuyor. Tv nin hoperlöründen geliyor ses. Tv önemli değilde usb den film izlerken eziyet olur benim için. Ben şimdi harici 4k uydu alıcı ve media playermı alacağım

yapacağınız işlem avr nizin arc yazan hdmi çıkışını tv de hdmi arc yazan yere takıcaksınız avr nizin ayarlarından arc seçeneğini aktif ediceksiniz o kadar yanlız hdmi kablo 1.4 olmasına dikkat edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tema59

quote:

Arkadaşlar evde avr kullanıyorum. Tv kendinden uydu alıcılıya, ben şimdi sesi avr den nasıl alacağım. Bir türlü olmuyor. Tv nin hoperlöründen geliyor ses. Tv önemli değilde usb den film izlerken eziyet olur benim için. Ben şimdi harici 4k uydu alıcı ve media playermı alacağım

yapacağınız işlem avr nizin arc yazan hdmi çıkışını tv de hdmi arc yazan yere takıcaksınız avr nizin ayarlarından arc seçeneğini aktif ediceksiniz o kadar yanlız hdmi kablo 1.4 olmasına dikkat edin

Zaten öyle bağlı galiba.. Hdmi out 2 arc yazan yere bağlı avr de. Tv dede arc yazan yere bağlı. Avr yamaha rxv 2067

https://store.donanimhaber.com/9e/2c/a1/9e2ca1f09e0d82bc50fc3e9efa3199ef.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saheemr -- 9 Haziran 2016; 18:52:50 >

• Tvnizin ses ayarları kısmına gelin orda tv hoporloru olan yeri ses cıkısı olarak değiştirin sorununuz çözülecektir

• arkadaşlar benimde bugun 55ju7000 kurulumum yapıldı.
    beklentimin cok uzerine hersey su ana kadar.

ancak iki sorunum var;

1)yazılımım 1422.ancak guncel yazılım 1452 ve gunceleme başarız uyarısı alıyorum bayagı bir yukledikten sonra.sebebi ne olabilir?

2)mkv dosyalarında ses cıkmıyor.ve donarak ilerliyor.diğer uzantılarda problem yok.vlc gibi bir player indiremiyor muyuz tizen store dan?

teşekkurler şimdiden cevaplar için.
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.