Şimdi Ara

2015 SAMSUNG TİZEN TV (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.720
Cevap
84
Favori
384.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler ilgin içi öncelikle bakalım takılma problemi bide kalibrasyon yaptıkdan sonra deneyeceğim size görüntüde yollayabilirim teknosadan 4900'e aldım sizin fiyata yakın bulunca kaçırmak istemdim arkadaşım çalışıyordu aradı günlük mağazaya özel indirim var dedi şimdi pazartesi usb ile mağazaya gidecem . Takıldığını idda ettğim görüntüyü diğer tvlerde de denerm. Dediğiniz çok doğru ilk defa bu kadar para verip tv aldık baya da inceleme yaptım açıkçası tv üzerinde, sakınan göze çöp batar misali :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

| iPad Air 2 64GB // 55JS8500 // LAS950M - HS9 |
  • gkyskry kullanıcısına yanıt
    Moition ayarlariniz nasil? Hizlandir, netlestir gibi ayarlar vardir. Netlestiri secerek denerseniz belki sorun ortadan kalkar.

Saygilarimla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

Güle güle kullanın...
    Ben o aradaki 6 Bin TL lik farka kıyamadım bir türlü...

bende yavas yavas arttirdim miktari 65ju7500 iade edince ustune 2000 tl lik bir miktar daha ekledim ama son derece memnumun iki gundur gece izliyorum gunduzbizliyorum bolgesel karartma cok guzel calisiyor ju seriside guzel ama js9000 gercekten preminium bir cihaz.

Orijinalden alıntı: gkyskry

Merhaba bende gün itibari ile 55js8500 modeline sahip oldum çok az ışık sızması var sağ taraf altta ama dıkkatlı ve cok karanlıkda bakmak gerekıyor o çok sorun değil açıkçası en çok canımı sıkan ve belkı demgerı iade etmeme neden olacak olan motion problemi sanki tvnin 50p ben 60p izliyormuşum gibi donukluklar takılmalar yapıyor belki mili saniyelik durum ama dikkatli bakarsanız çok rahat fark edebilirsiniz bu durumun bir çözümü varmı yoksa gün geçmeden iade mi etmeliyim özellikle stutter tarzı videolarda net belli olabiliyor yada maçda pozisyon tekrarlarında diyebilirim kendi uydu alıcısını kullanıyorum

ayarlarınızı gözden geçirin. güncellemeleri yapın. bazı görüntü ayar siteleri vardı. bulursam size göndereceğim. yüksek ihtimalle ayarları yaptığınızda sorun ortadan kalkacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: guguk

quote:

Orijinalden alıntı: filips

d? e f h -j
    serisi 3d televizyonlar için 3d gözlük 2 li setler samsung 3d işini çöpe atınca neredeyse bedavaya satılıyor:)
    ssg-p51002 X2 model bu test ettim onayladım h-f-j serisinde çalışıyor 4 paket aldım teknosadan malum 3d tv çok sadece 1 gözlüğüm kalmıştı kaybettim çoğunu.
    mediamarkette 30 lira tane 15
    teknosada 37 lira tane 19 lira

teknosada kargo bedava + mağaza teslimi dolu mağazada var mediamarket gibi online alşveriş sıkıntısı yok ama mediamarket elden alma şansınız varsa mağazadan almanızı tavsiye ederim.
    pasif gözlük fiyatına gözlük stokunuzu yapın.

teşekkürler benim gözlüğünde sapı kırılmıştı iyi oldu teknosadaki teşhir ürünüymüş bende mediamarktan aldım.

Mediamarkta stokta yokmuş siparişim iptal edildi bende teknosadan sipariş verdim bugün geldi. 65ju7500 için çok iyi oldu ve sıfır ürün teşhir filan değilmiş düşünen varsa teknosadan ssg-p51002 X2 ürünü alabilir birebir uyuyor sorunsuz kullanabiliyorsunuz. tekrar teşekkürler @filips

• quote:

Aradaki fark 2 Bin miydi? Kaça aldınız js9000 i
    Selamlar

10 bine aldim.

Süper almışsınız.13300 dü benim aldığım zaman. Bu fiyata bulsaydım kesin alırdım...
    Kritik stok,teşhir denilen ürünlerden sanırım?
    Tekrar hayırlı olsun.

yok hocam tehsir fiyati 10500'du bir tane kapali kutu vardi teknosa stoklarinda samsung calisani iyi arkadasim kapali kutuyu bana ozel fiyattan 10000'e verdiler normalde tehsirlerde bile indirim olmuyor.

• Herkese hayırlı geceler görüntüde ki dediğiniz ayarlarda netleştir yapınca gerçekten gözle görülür ciddi bir iyileşme oldu normalde standartdaymış. hepinize ilginiz ve yardımlarınız için teşekkürler, hatta içim rahatladı desem yalan olmaz ufak tefek ışık sızması hariç şuan herhangi bir sorun yok onuda kafaya takmıyorum çok fazla.. tabiki hiçbiri kusursuz değil şuan led tvlerin, ancak gene de şuan gayet yeterli bir performansa sahip bence tekrardan teşekkürler, iyi forumlar :)

Saygılar,

• quote:

Orijinalden alıntı: gkyskry

Herkese hayırlı geceler görüntüde ki dediğiniz ayarlarda netleştir yapınca gerçekten gözle görülür ciddi bir iyileşme oldu normalde standartdaymış. hepinize ilginiz ve yardımlarınız için teşekkürler, hatta içim rahatladı desem yalan olmaz ufak tefek ışık sızması hariç şuan herhangi bir sorun yok onuda kafaya takmıyorum çok fazla.. tabiki hiçbiri kusursuz değil şuan led tvlerin, ancak gene de şuan gayet yeterli bir performansa sahip bence tekrardan teşekkürler, iyi forumlar :)

Saygılar,

O ayarı Kişileştir yapıp. Bulanıklık 5 - Titreme Önlemeyi de 5 yaparsanız daha iyi bir çözüm olacaktır.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me

• Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam muhakkak deneyeceğim netleştir yapınca biraz titreme olacağı forumdan bir arkadaşım belirtmişti bana, söylediğiniz ayarlardan sonra sonucu belirtirim.

Saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkyskry -- 31 Mayıs 2016; 7:04:45 >

• Selamlar.

55JU7500 için Teknosa'dan gözlük aldım arkadaş sağolsun haber verdi. Gözlükler henüz gelmedi ama test etmek için film indireyim dedim fakat boyutları ciddi miktarda yüksek. Birde gördüğüm kadarıyla iso dosyası halindeler. iso dosyasını usb ye atıp izlememiz mümkün olmaz heralde? Bu konuda tecrübesi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim. 3D film seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

Edit: Birde yan yana ve alt üst diye çeşitleri varmış bunun. Ben sadece renkleri kırmızı-mavi olanı biliyordum. Bu TV için hangisini seçmemiz gerekiyor?

Şu resimler daha net anlatabilir sanırım. Bunlar haricinde birde sinemada gösterilen versiyonu var değil mi 3D'nin?

2015 SAMSUNG TİZEN TV  2015 SAMSUNG TİZEN TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 31 Mayıs 2016; 9:13:04 >

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me

Merhaba
    3D ayrı bir keyif.
    Film başladığı anda ekranda görüyorsunuz zaten yan yana mı üst üste mi...Tipini yani...
    Sonra menü-görüntü ayarları-3D bölümüne girip 3Dyi kapalıdan açığa getiriyorsunuz. Tam bu anda 3d tipleri geliyor ekrana.Sizin film hangi tipte ise onu seçiyorsunuz ve işlem tamam. Menüyü kapatın.
    Bu arada 3d gözlüğünüzün üzerindeki gri renkli butona basıp açacaksınız tabi ki. Ekranda 3d gözlüğü bağlandı anlamında bir mesaj da çıkıyor.
    Sonrası keyif... Marslı ve point break filmlerini de tavsiye ederim 3d olarak.
    3d yi açmak bu kadar zahmetli mi daha zahmetsiz bir yolu var mı bilmiyorum.Bilen varsa bilgilendirsin lütfen.
    Selamlar

Merhaba
    3D ayrı bir keyif.
    Film başladığı anda ekranda görüyorsunuz zaten yan yana mı üst üste mi...Tipini yani...
    Sonra menü-görüntü ayarları-3D bölümüne girip 3Dyi kapalıdan açığa getiriyorsunuz. Tam bu anda 3d tipleri geliyor ekrana.Sizin film hangi tipte ise onu seçiyorsunuz ve işlem tamam. Menüyü kapatın.
    Bu arada 3d gözlüğünüzün üzerindeki gri renkli butona basıp açacaksınız tabi ki. Ekranda 3d gözlüğü bağlandı anlamında bir mesaj da çıkıyor.
    Sonrası keyif... Marslı ve point break filmlerini de tavsiye ederim 3d olarak.
    3d yi açmak bu kadar zahmetli mi daha zahmetsiz bir yolu var mı bilmiyorum.Bilen varsa bilgilendirsin lütfen.
    Selamlar

Anladığım kadarıyla TV için farketmiyor 3D türü? Peki üst üste mi yoksa yan yana mı indireyim filmleri? Hangisi daha iyidir? Teşekkürler.

Hic farketmez, tv ikisinide acar. Siz zaten 3d ayarlarindan hangisini indirdiyseniz onu sececeksiniz ve keyfinize bakacaksiniz.

Ayrica tv iso film acabiliyir diye biliyorum. Daha once denedim mi hatirmayamiyorum ama aklimda actigi kalmış. Arkadaslar da bilgilendirise iyi olur.

Yanliz son 1452 yazilimi ile titreme vs daha fazla yapmaya basladi sanki. Daha onceki yazilim ile hic gozume carpmiyordu. Bilmiyorum belkide goruntu ayarlarini degistirmistim ondan da olabilir.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.