Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.400
Cevap
65
Favori
351.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dogtu valla guncrlleme ile mause imlecini kaldiran bi firmadan ben iyilik beklemem pek hayirlisi bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerakcakaya

Arkadaşlar bişey sorucam belki biraz alakasız ama..

Bizim komşu aldı bi tv şu yurtdışı muhabbetine. Biletlere bakmış örneğin roma 640 tl gidiş dönüş bunun 500 lirası vergi ve diğer harçlar mı ne gösteriyomuş. Bilet parası sadece 140 tl. Kampanyada da sadece bilet parası karşılanacağı yazıyor. Adam çıldırdı abi dedim dur bi foruma sorayım bilgisi olan vardır belki.

Bilgisi olan varmı beyler bu şekildemi olacak gerçekten biletler. İşlem yaptıran varmı?

Beyler bi cevap var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bizim komşu aldı bi tv şu yurtdışı muhabbetine. Biletlere bakmış örneğin roma 640 tl gidiş dönüş bunun 500 lirası vergi ve diğer harçlar mı ne gösteriyomuş. Bilet parası sadece 140 tl. Kampanyada da sadece bilet parası karşılanacağı yazıyor. Adam çıldırdı abi dedim dur bi foruma sorayım bilgisi olan vardır belki.

Bilgisi olan varmı beyler bu şekildemi olacak gerçekten biletler. İşlem yaptıran varmı?

Beyler bi cevap var mı ?

Bende bekliyorum
    Kampanyaya ilk Katılan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: savasbaba35

Sanırım PHİLİPS yazılımla 60P desteği getirmeye çalışıyor..Yazılımla 60P desteği gelse bile, cihazın işlemcisi 60P için zayıf kalabilir mi?. Müşteri hizmetleri Ekimde gelecek Kasımda gelecek diyor ama beceremediler..30P 4K yayın için yetersiz bir hızmıdır?

Sorularınızın cevabını ve görüşlerimi aşağıda sormuş olduğunuz bölümde çok detaylı bir şekilde verdim.
    Umarım faydalı olur. Gelişmelerdi bildirirseniz sevinirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_102327040/mpage_6/f_//tm.htm#112691988

• arkadaşlar 43puk4900 alınırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekemyigit -- 14 Aralık 2015; 8:53:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekemyigit

arkadaşlar 43puk4900 alınırmı

kardeşim bu kadar sorundan sonra neden phlips analmam ben burayı okumadan tavsiye diye aldım lanet ettim phlips alınmaz alma derim sana uzak dur phlips markasından
  • ARKADAŞLAR 55PUK7100 ALDIM GÖRÜNTÜ GERÇEKTEN MÜKEMMEL HD LER ÇOK İYİ GÖSTERİYOR FAKAT BAZEN KİTLENME OLUYOR ARKADAN KAPATIP AÇMAK GEREKİYOR AYRICA TELEFONDAN YOUTUBE EKRANINI YANSITINCA BELLİ Bİ SÜRE SONRA TV EKRANI DALGALANARAK BOZULUYOR VE TV YE DE GEÇSENİZ AYNI KALIP TV Yİ KAPATIP AÇMAK GEREKİYOR
  • quote:

quote:

Beyler bi cevap var mı ?

Bunun Philips veya kampanya ile bir alakası yok, THY bas bas reklamını yaptığı mil programı ile bilet verirken yolcudan mümkün olan en fazla parayı alabilmek adına bilet fiyatını ucuz tutuyorki, fazla fazla para isteyebilsin. Çoğu zaman mil ile alınan bilette ödenen vergiden çok daha düşük fiyata gidiş dönüş bilet alınabiliyor

• DarthLuca D kullanıcısına yanıt
    thy uçak biletlerinin vergi oranı bile fiyatlandırması tabiki philips le bir alakası yok. ama sonuç olarak olay doğru yani.
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bende cevap verdim sorularınıza..
  • Yeni gelen güncelleme notları çevirebilen varsa sevinirim

QM152E_000.005.100.044 (Date published: 2015‐12‐09)
     Hang up during AVI playback  
     PlayStore closes upon selection
     TV reboots
     HD picture playback, vertical stripe on the right edge (5500 series)
     Color temperature last status not stored when TV starts up from standby
     Scart connection: No picture after start up from standby
     Russia  cable ‐ "no signal" OSD shown when switching from analog to digital channels
     Russia – unable to find DVB‐T2 mux (666MHz) during auto‐search
     Serbia country New channel logos updated
  • Philips support forum da 7150 kullanan biri QV151E_000.005.038.028 yeni güncelleme geldiğini yazmış.Tv den kontrol ettim şuan öyle bir güncelleme yok Türkiye de daha kullanıma sunulmadı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exitus6666

Yeni gelen güncelleme notları çevirebilen varsa sevinirim

QM152E_000.005.100.044 (Date published: 2015‐12‐09)
     Hang up during AVI playback  
     PlayStore closes upon selection
     TV reboots
     HD picture playback, vertical stripe on the right edge (5500 series)
     Color temperature last status not stored when TV starts up from standby
     Scart connection: No picture after start up from standby
     Russia  cable ‐ "no signal" OSD shown when switching from analog to digital channels
     Russia – unable to find DVB‐T2 mux (666MHz) during auto‐search
     Serbia country New channel logos updated

Giderilen hatalar:
    - avi oynatımı sırasında kilitlenme
    - seçim yaparken playstore'un kapanması
    - tvnin kendi kendine kapanıp yeniden açılması
    - 5500 serilerinde HD oynatımı sırasında sağ köşede dikey çizgiler.
    - scart bağlantıda kumandadan açarken görüntü gelmemesi
    - rus kablo tv: analogdan dijital yayına geçerken sinyal yok ibaresi
    - rusya: 666mhz. dijital karasal yayın otomatik taramada kanal bulunamıyor
    - sırbistan:yeni kanal logoları güncellendi.

• barsoy kullanıcısına yanıt
    çok saol bizim oluşan hataların çoğunu gidermişler
  • 40PFK6510 kullanan var mı tavsiye eder misiniz?
  • Yeni kavisli 8700 serisi nasıldır sizce? Alınır mı?
  • Philips kullanıcısı olarak bu konuyu paylaşmak istiyorum.Bugün aradığım uydu market adli internet sitesinde aşağıda vermiş olduğum linkteki uydu alıcısını sordum. Alıcı 4K hatta aynı zamanda media player usb den 4K video oynatabiliyor her türlü kodek desteğinede sahip (h265). TRT4K yı sorunsuz gösterdiğini söylüyor. Hatta Televizyonunuzun 4K olmasına bile gerek yokmuş.Kendisi şu an Full hd bir televizyonda TRT4K yı izlediğini söylüyor. Yanlız şunu ekliyor 4K bir televizyonda görüntüler daha netmiş. Uzun zamandır bu işi yaptığını söyledi bende güveniyorum zaten. Ne dersiniz arkadaşlar 4K diye satılan televizyonlar boşuna mı:)

http://www.uydumarket.n...u-Alicisi,PR-82834.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Xit

Philips kullanıcısı olarak bu konuyu paylaşmak istiyorum.Bugün aradığım uydu market adli internet sitesinde aşağıda vermiş olduğum linkteki uydu alıcısını sordum. Alıcı 4K hatta aynı zamanda media player usb den 4K video oynatabiliyor her türlü kodek desteğinede sahip (h265). TRT4K yı sorunsuz gösterdiğini söylüyor. Hatta Televizyonunuzun 4K olmasına bile gerek yokmuş.Kendisi şu an Full hd bir televizyonda TRT4K yı izlediğini söylüyor. Yanlız şunu ekliyor 4K bir televizyonda görüntüler daha netmiş. Uzun zamandır bu işi yaptığını söyledi bende güveniyorum zaten. Ne dersiniz arkadaşlar 4K diye satılan televizyonlar boşuna mı:)

http://www.uydumarket.n...u-Alicisi,PR-82834.html

4K görüntüyü downscale edip Full HD izlemeye niye ihtiyaç duyasın ki? 4K tvde 8 milyon piksel var. Arada 4 kat fark var yani... Sence boşa olabilir mi?

• 7150 gerçekten çöp bir modelmiş onu anladım bir hafta olmadan iade ettim keşke araştırıp alsaydım bu kadar uğraştırmazdı. USB okumuyor tv servis aldı götürdü rapor yazdılar
  • HDMI ile bilgisayardan TV ye 4K denemesi yapan varmı aranızda arkadaşlar ? , Ben denedim sinyal yok diyor ama kablonun versiyonunu tam bilmiyorum 1.4 mü değilmi emin değilim büyük ihtimal 1.4 tür , buda TV lerde acayip bi panel sorunu olduğunu da gösteriyor ozaman (TV 55 PUK7150)
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.