Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.400
Cevap
65
Favori
351.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: djzombies

HDMI ile bilgisayardan TV ye 4K denemesi yapan varmı aranızda arkadaşlar ? , Ben denedim sinyal yok diyor ama kablonun versiyonunu tam bilmiyorum 1.4 mü değilmi emin değilim büyük ihtimal 1.4 tür , buda TV lerde acayip bi panel sorunu olduğunu da gösteriyor ozaman (TV 55 PUK7150)

tv nin 4k özelliği tr cihazlarda stabil çalışmıyor hocam bu cihazı 4k diye satıp insanları kandırıyorlar birde
  • 6 aydir 55Puk7150 kulaniyorum.Cihaza Dsmart,Digiturk ve Xbox One olarak 3 alet hdmi üzerinden bağli,ayrica 2 tb Harici Hdd takili film vs icin.Aktif olarak Youtube(sabahlari cocuk cizgi film izliyor) ve Kodi kullaniyorum(online filmler).Şu ana kadar bi sorunla karşilaşmadim.Tek sorun Youtube ve Kodi uzerinden 3D'ye izin vermemesi ve dahili tuner 4k acmamasi bence.Bunuda bi güncelleme ile cözerlerse iyi olur.Kendi adima cihazdan gayet memnunum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dahilinin açmaması her ne kadar ben kabul etmesem de kabul edilebilir diyelim :) Ama HDMI ile 4K da veremiyorsak tamamen sahtekarlıktır. İmkanı olan arkadaşların denemesini rica ediyorum HDMI ile 4K görüntü almayı
  • Hocam denediniz mi 4K yı HDMI ile ?
  • djzombies D kullanıcısına yanıt
    Laptop, kablo HDMI 2.0 destekliyor mu bilmiyorum. Muhtemelen desteklemiyordur. Tv'yi yerel çözünürlüğü dışında kullandınız diyor. 4K 30Hz 49PUK7150

2015 PHİLİPS ANDROİD TV

• PUK7000 serisine güncelleme gelmiş. Az önce indirip kurdum. İlk test ettiğim şey heyecanla TRT 4K idi ama malesef sonuç hayal kırıklığı Youtube'da da değişen birşey yok. Yalnız dikkatimi çeken birşey var; sanırım Tv'ye VP9 codec desteği gelmiş. Bu Tv'lerde VP9 codeci bulunmuyor normalde. Durum böyle olunca da YT 4K VP9 engelinin önü açılmış oluyor. Bu seriden Tv'ye sahip arkadaşlar güncellemeden önce Aida64'ten Kodekler bölümüne girip, VP9 codeciyle ilgili birşey olduğuna bakabilir mi?

• karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Aida64 programı ile bakıldığında yeni güncellemeden önce de VP9 codec'i görünüyor. Sanırım vardı veya bir önceki güncelleme ile daha önce gelmiş.
    Hepimiz heyecanla sorunların çözülmesini özellikle TRT 4Kolayını çözmelerini bekliyoruz ancak Philips bu işi beceremeyecek anlaşılan ve bizleri ileride yazılım güncellemesi ile izleyebileceksiniz diyerek kandırmaya devam edecek...
    Ayrıca daha önce olduğu gibi USB den de 4K 60 fps görüntülerde hala takılıyor ve oynatmıyor.
  • karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için, evet HDMI 1.4 olması yeterli 2.0 a gerek yok son seri 1.4 ler 4K çözünürlük aktarabiliyor bildiğim kadarı ile , zaten bir işleme geçtiğini gösteriyor TV yanıt verdi demek ki sinyali aldı ama işleyemiyor. Bende sinyal yok diyordu kablodan dı büyük ihtimal. Dava yolu görünecek bu gidişle böyle saçmalık olur mu ya :S
  • QV151E_R0.5.38.28

Logo update for Serbia
    Logo update for the Netherlands
    Stability improvements
    Fix for the green screen issue at startup (prevention for green screen
    corruption)
    Fix for False recovery scenario 2
    Netflix changes:
    Introduction of Netflix APK 2.4
    Netflix Multichannel 5.1 > stereo default selection to prevent Netflix issues in case of 5.1 selection in combination with HTS.
    resolution of a memory leak in Netflix

DVBC scanning issue
    New Google GMS package
  • Televizyonu kullanırken korkuyorum resmen , her an bozulacak gibi çalışıyor garanti ile uğraştıracak yine ilk gelen cihaz güncellemeden sonra yeşil ekran hatası vermişti , güncelliyorum hadi hayırlısı ne olacak bakalım :)
  • Google Play de Android Tv Launcher,Android Tv Google ve Youtube uygulamasına güncelleme gelmiş.Youtube da 2160p hala yok.

• Selam,

Yukarılarda da yazmıştım fakat gözden kaçtı herhalde. Ben de bu şekilde aldım biletleri, seyahatimi gerçekleştirdim. İstanbul - Paris gidiş dönüş 850 TL ödedim vergi ve harçlar adı altında. Normal bilet fiyatı 1300 TL civarıydı. Cevaplarda da eklenmiş, bunun Philips ile değil THY ile alakası var, kendi mil programında bile 40.000 mil + 400 -500 lira ödeyerek normalde 1000 TL eden bilet verdiği oluyor. Bilet fiyatını düşük vergi ve harçları yüksek tutuyorlar bilhassa.
  • Güncellemeden sonra miracast de sorun var sanırım bağlanamıyorum, sizde durum ne arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Laptop, kablo HDMI 2.0 destekliyor mu bilmiyorum. Muhtemelen desteklemiyordur. Tv'yi yerel çözünürlüğü dışında kullandınız diyor. 4K 30Hz 49PUK7150

2015 PHİLİPS ANDROİD TV

Bende denedim..4k 30hz sorunsuz aktardı.sizin kablodan olabilir.bilginize

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• saitates kullanıcısına yanıt
    60 Hz deneme şansınız varmı yada denediniz mi ?
  • quote:

60 Hz deneme şansınız varmı yada denediniz mi ?

Şimdi denedim.hiç bir sorun yok..

Kullandığınız ekipmanları söylebilirmisiniz ? dizüstü bilgisayardan mı denediniz ? HDMI kablonuzun versiyonu 1.4 mü 2.0 mı
    Bu arada 7000 serisinden bahsediyoruz değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djzombies -- 17 Aralık 2015; 14:40:27 >
  • quote:

Kullandığınız ekipmanları söylebilirmisiniz ? dizüstü bilgisayardan mı denediniz ? HDMI kablonuzun versiyonu 1.4 mü 2.0 mı
    Bu arada 7000 serisinden bahsediyoruz değil mi ?

Evet 7150 bendeki tv.evet notebooktan aktarıyorum.Hdmi kablo 1.4 mü bilyorum ama kabloda philips marka gecen sene almıştım sanırım..

Teşekkürler bilgiler için hemen yeni bir HDMI sipariş veriyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fair17

Selamlar,
    Aida64 programı ile bakıldığında yeni güncellemeden önce de VP9 codec'i görünüyor. Sanırım vardı veya bir önceki güncelleme ile daha önce gelmiş.
    Hepimiz heyecanla sorunların çözülmesini özellikle TRT 4Kolayını çözmelerini bekliyoruz ancak Philips bu işi beceremeyecek anlaşılan ve bizleri ileride yazılım güncellemesi ile izleyebileceksiniz diyerek kandırmaya devam edecek...
    Ayrıca daha önce olduğu gibi USB den de 4K 60 fps görüntülerde hala takılıyor ve oynatmıyor.

Şuan test yayını olduğu için kesin düşünemeyiz. İleride ki zamanlarda illaki kanalların 30p desteği gelecektir illaki izleyeceğiz. Dünya standardı 30p biliyorsunuz. İleride kimsenin mağdur olmayacağını düşünüyorum. LG'de 4K 30p dekoderli modellerini 4K 60p'ye uyumlu hale getirdi. Philips illaki birşeyler yapacaktır diye umuyorum. Bence kuruntu yapmamak gerek. Her güncelleme ile tv bir adım kat ediyor. Bekleyip göreceğiz.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.