Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.400
Cevap
65
Favori
351.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film izlerken natural motionu acıyormusunuz acaba?merak ettim ben acınca sanki film doğallığını kaybediyor giibi geliyor:)))siz nasıl kullanıyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Madem 30p standart tüm dünya neden 30p üstünde yayın yapıyor nasıl bir standarttır :D , Yabancı kanalları deneyenler de sonuç alamadı , bugün ki güncelleme TV nin hızlanmasını sağladı ama miracast i de bozdu sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :D
  • saitates kullanıcısına yanıt
    Hocam 4k 60hz yayın aldın yani? Benim kablo tırtmış, değiştirmek lazım.

Edit: natural motion i hiç denemedim. Görüntüyü film moduna getirip, ambilighti da doğal yapıyorum o kadar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 17 Aralık 2015; 15:25:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Aynen sorunsuz aldım görüntüyü..
     2015 PHİLİPS ANDROİD TV

• djzombies D kullanıcısına yanıt
    Philips'e mail yağmuru yağdırıp başını ağrıtmak lazım biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: djzombies

Madem 30p standart tüm dünya neden 30p üstünde yayın yapıyor nasıl bir standarttır :D , Yabancı kanalları deneyenler de sonuç alamadı , bugün ki güncelleme TV nin hızlanmasını sağladı ama miracast i de bozdu sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :D

Uygulamalardan chrome cast uygulamasının güncelemsini kaldırın.düzelicek..

• quote:

Orijinalden alıntı: saitates

quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Aynen sorunsuz aldım görüntüyü..
     2015 PHİLİPS ANDROİD TV

Ekran kartı nedir hocam. Laptop desteklemiyor'da olabilir belki benim. Gtx765m var ama

• Gt755m sli kart.

O zaman destekliyor geriye kablonun dandikliği kaldı. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Gt755m sli kart.
    Bir de şöyle bi sorun var , televizyonun fişi çekip yeniden takınca TV'nin kendine gelmesi 1-2 dakika alıyor yani tuşlar çalışmıyor başlatmıyor TV yi böyle oluyor mu sizde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djzombies -- 17 Aralık 2015; 15:43:10 >
    Oda başka bir sorun işte :D Google Play'de uygulamalarım kısmı bom boş olmuş :D sorun üstüne sorun bi yerden düzeltip bir yerden bozuyor bakalım ne kadar yaşayacak bu TV :)
    Güncellemeden önce Google Play de uygulamalarım kısmı boşdu güncelleyince güncellemesi olan uygulamalar gözüktü android tv launcher,android tv google,youtube vs vardı bazılarını güncelledim.Şuan tekrar kontrol ettim boş gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 17 Aralık 2015; 17:28:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djzombies

Oda başka bir sorun işte :D Google Play'de uygulamalarım kısmı bom boş olmuş :D sorun üstüne sorun bi yerden düzeltip bir yerden bozuyor bakalım ne kadar yaşayacak bu TV :)

Google playde bendede uygulamalarım kısmı bomboş:))ilginç.
    Birde bende vlc atnı şekilde hiçbirşeyi görmüyor.sizlerde vlc uygulaması nasıl acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 17 Aralık 2015; 17:23:28 >
    Fişten çektiğinizde tekrar açılması uzun sürüyor. Kırmızı ışığın(standby) yanması daha önce 70 saniye sürüyordu son güncellemeden sonra bu süre sanki dahada uzamış gibi geldi bana
  • Evet aynen bana da aynı oldu güncellemeden hemen sonra baktım dedikleriniz vardı , sonra puf gitti :D oyuncak oldu resmen :D
  • Fair17 F kullanıcısına yanıt
    Bana da kısalmış gibi geldi :D
  • karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Bence kanallara 30p desteği gelmesi yerine, Fhilips'iğn ne yapıp ne edip ürünlerine 60p desteği getirmeli
    Fişten çekilip açıldığında son güncelleme ile ilgili Tv'nin (49PUK7150) açılma süresinde hiç bir değişiklik olmamış. Önceden 70 sn civarı açılıyordu baktım yine aynı sürede açılıyor.
  • 49puk7150 kullanicisi olarak burada yazilanlari okuduktan sonra guncelleme yapmali miyim sizce??

• Kozmik Android K kullanıcısına yanıt
    Bence yapın önceden her an bozulacakmış gibi çalışıyordu televizyon şimdi biraz umut var :D
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.