Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.400
Cevap
65
Favori
351.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PHİLİPS TV DE O DEDİĞİNİZ YERİ Bİ BULAMADIM SEÇME YERİ YOK YOUTUBE AÇINCA
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkansu

PHİLİPS TV DE O DEDİĞİNİZ YERİ Bİ BULAMADIM SEÇME YERİ YOK YOUTUBE AÇINCA

Videoyu açtıktan sonra Durdurma-Yürütme ekranını açın alt menünün sağında çıkması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarkansu T kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Youtube eklentisi ile 4K bir video açın ve izlerken kumandadan orta tuşa bastığınızda ekte resimde görünen menü çıkacaktır. Burada en sağda bulunan HQ seçeneğine geldiğinizde video kalitesinin seçilebildiği seçeneklerde normalde 2160' da olması gerekir ancak Phiilipsin 4K olarak sattığı tv lerde en fazla 1080 seçeneği çıkıyor.

2015 PHİLİPS ANDROİD TV
     2015 PHİLİPS ANDROİD TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fair17 -- 9 Aralık 2015; 1:01:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: medusaman

quote:

Orijinalden alıntı: the_ramms

quote:

Orijinalden alıntı: kalban

tv aldım. uçak bileti ve tatil katılım için başvuru ekranında bağımsız tarihlerde (kafile olmaksızın) gidiş yapılacağı kannatine vardım. yabancı dil probleminden ötürü kullanmak noktasında ciddi tereddütlerim var. en azından ortak tarih belirlenip gruplar halinde başımızda bir rehberle yapılsa çok daha sağlıklı ve kullanılabilir bir seçenek olacak. yada biz internette örgütlenip ortak tarihler belirleyip kendimiz kotaracağız bu işi. bir sayfa açıp ortak hareket etmek en doğrusu sanırım. mesela roma yolcuları varsa haberleşelim :) italyanca en büyük problem bu noktada

uçak bileti için fiyat çıkardılar mı size? yani kampanya koşullarında havaalanı vergisi,bilet hizmet ücreti gibi vs ücret tüketiciye aittir diye yazıyor. thy nin sitesinden bilet sorgulama yaptım.mesela 4-7 mart tarihlerinde istanbul roma bilet fiyatı 343 tl.ayrıntılarına baktığımda sadece 38 tl bilet ücreti 248 tl vergiler ve havayolu harcı 58 tl de hizmet bedeli görünüyor.yani muhtemelen 343 tl lik biletin neredeyse 300 tl sini bunlar tüketiciye ödetecek galiba...
    hatta daha da abartılı birşey söyleyeyim. istanbul londra arası 428 tl lik biletin sadece 3 tl si bilet geri kalan 425 tl si vergi ve hizmetler görünüyor..

Bir yanlış olmalı. Ben thy nin sitesinden baktığımda 14-21 mayıs için iki kişi 1540₺ bilet fiyatı çıkıyor. Bunun 560₺ si vergi ve hizmet. Bilet fiyatından daha yüksek vergi görmedim.

Alıntıları Göster
    bu ayarları akşam denicem bendeki görüntü kalitesini beğenmedim valla phlips android aldığıma pişman olcam gibi hayırlısı bu arada tv 48PFK5500

bu arada bi şey sorcam aldığım tv full hd acak akşam youtubede full hd videlara baktım ama 1080 p ayarı çıkmıyordu kodiden 1080 p video izledim ama sizce full hd konusunda da bi kandırmaca olayı varmıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exitus6666 -- 9 Aralık 2015; 10:05:20 >

• Banding problemi olan varmı? varsa lütfen paylaşırmısınız?
  • Fair17 F kullanıcısına yanıt
    Dediğinizi akşam deneyeceğim,bende android tv box var ordan tubemate ile 4k olarak indirince tv de görüntülüyor,external cihazlardan görüntülerse sorun olmaz,birde bugün youtube yi cepten izlerken ekranını tv ye yansıttım orda belli süre sonra ekran karıştı
    kapatıp açtım daha sonra yine karıştı ve tv ye de geçsem aynı karışık ekran geldi ta ki arkadan kapatıp açınca düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkansu

Dediğinizi akşam deneyeceğim,bende android tv box var ordan tubemate ile 4k olarak indirince tv de görüntülüyor,external cihazlardan görüntülerse sorun olmaz,birde bugün youtube yi cepten izlerken ekranını tv ye yansıttım orda belli süre sonra ekran karıştı
    kapatıp açtım daha sonra yine karıştı ve tv ye de geçsem aynı karışık ekran geldi ta ki arkadan kapatıp açınca düzeldi

Telefondan youtube yansiticinca ayni sorun bendede oluyor.ekran bibirine giriyor,tek cözüm resetleme.Yazilim olarak sorunlari var 2015 android tvlerde...

• PUK 6400 serisinde kutu üzerinde UHD logosu yok.Büyük ihtimalle internet üzerinden 4k ve uydu alıcısından 4k desteklemiyor.Philips'in internet sayfasındaki bilgilerde HDMI girişlerinden 4k desteği verdiği yazıyor.

PUS 7600 serisinde kutu üzerinde UHD logosu var.Bu logo UHD standartlarını desteklediğini gösteriyor.Fakat philips bu desteği güncelleme ile verecekmiş.Neden bukadar uzadığı da merak konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightythor -- 9 Aralık 2015; 23:40:02 >

• Philips 5500 serisi güncellemeden sonra 26.4 milisaniye

2015 PHİLİPS ANDROİD TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightythor -- 10 Aralık 2015; 0:28:18 >

• Android işletim sisteminin içindeki gizli web browser

https://www.youtube.com/watch?v=3_bP1-fhGfQ
  • bu yazılımla beş para etmez bi tv ben söyleyim sürekli kapanıp açılması mause imlecinin olmaması flash player desteğinin olmaması google playde yabancı programların dolu olması ekranın görüntü açısı çok kötü bendemi bi tek bilmiyorum yandan bakınca ekran beyazlaşıyor çok sinir bi durum nasıl iade ederim bilmiyorum
  • Arkadaşlar bişey sorucam belki biraz alakasız ama..

Bizim komşu aldı bi tv şu yurtdışı muhabbetine. Biletlere bakmış örneğin roma 640 tl gidiş dönüş bunun 500 lirası vergi ve diğer harçlar mı ne gösteriyomuş. Bilet parası sadece 140 tl. Kampanyada da sadece bilet parası karşılanacağı yazıyor. Adam çıldırdı abi dedim dur bi foruma sorayım bilgisi olan vardır belki.

Bilgisi olan varmı beyler bu şekildemi olacak gerçekten biletler. İşlem yaptıran varmı?

• Lütfen mesajlarınızın sonuna Tv modelinizi yazın. Hatta her mesajınızın sonuna yazın. Ya da imza olarak kendinize ekleyin. Farklı seriler-modeller için ayrı ayrı konu başlığı açılmasın, rağbet görmüyor denildi ama burda da model karmaşası oluştu.
  • Tamm imzaya ekledim ne gibi bi sey yapsam iade ederim servis iade demesi lazim mis iade icin daha once iade eden var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: exitus6666

bu yazılımla beş para etmez bi tv ben söyleyim sürekli kapanıp açılması mause imlecinin olmaması flash player desteğinin olmaması google playde yabancı programların dolu olması ekranın görüntü açısı çok kötü bendemi bi tek bilmiyorum yandan bakınca ekran beyazlaşıyor çok sinir bi durum nasıl iade ederim bilmiyorum

Sanırım va türü bir paneldi 5500. Okuduklarımdan öğrendiğim kadarı ile izleme açısı dar fakat normal açıdan bakıldığında görüntü ve renkler canlı olması lazım doğrumu?Tv nin yazılımını işin içine katmazsak görüntü kalitesi için ne söylersiniz?Ben bimeks te 48 inch olanını görmüştüm görüntüsü çok güzeldi siyahlar ve renkler harikaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightythor -- 10 Aralık 2015; 13:04:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mightythor

quote:

Orijinalden alıntı: exitus6666

bu yazılımla beş para etmez bi tv ben söyleyim sürekli kapanıp açılması mause imlecinin olmaması flash player desteğinin olmaması google playde yabancı programların dolu olması ekranın görüntü açısı çok kötü bendemi bi tek bilmiyorum yandan bakınca ekran beyazlaşıyor çok sinir bi durum nasıl iade ederim bilmiyorum

Sanırım va türü bir paneldi 5500. Okuduklarımdan öğrendiğim kadarı ile izleme açısı dar fakat normal açıdan bakıldığında görüntü ve renkler canlı olması lazım doğrumu?Tv nin yazılımını işin içine katmazsak görüntü kalitesi için ne söylersiniz?Ben bimeks te 48 inch olanını görmüştüm görüntüsü çok güzeldi siyahlar ve renkler harikaydı.

Benimkide 48 hocam goruntu karsidan bakinca cok guzel ama 1 metre yana kaydikca siyahlar gri olmaya basliyor ayrica kendi kendine reset atmasida cabasi valla senin yerinde olsam almam baya tadim.kacti tv den mause imleci yok kendi browserindan internete giremiyorsun android web browser indirmen lazim yoksa sinir bozucu sen yeniden dusun ben iade dusunuyorum bakalim ne olcak

• philips görüntü olarak baya iyi. internette gezinme ihtiyacı yok, kodi uygulamasıyla tüm ihtiyaçları karşılayabiliyorsunuz. 49PUK7100 modeli için şuan tv serviste test ediliyor, açılmama sorunu bulunmakta, elektrik fişini çıkarıp tekrar takmak gerekiyor.
  • Çocuk gözüyle android tv kumandası

• Benimki 55pus7600, bende genel olarak memnunum, yalnız bende panelde güneş batarken yada rengin tonlamasında halka halka yada çizgi çizgi renk tonlaması oluyor(muhtemelen banding) Özellikle yakından bakarken belirgin oluyor.Sizdede varmı?testini yaptım çokta belirgin birşey görmedim.bu testlerin 4k testleri yokmu? zira hep full HD testler.Bana birisi lütfen bandingi açıklayabilirmi? Maçlarda tv gayet iyi. hep vertikal bandingten söz edilmiş, bunun horizontali yada başka sınıfı yokmu? Bana güzel bir banding testi verebilecek arkadaş varmı? bu sorun yv yi değiştirmeyi gerektirirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smurf1971 -- 11 Aralık 2015; 9:49:15 >
  • 40pfk5500 aldım google play store çok kısıtlı bunu nasıl asabiliriz ip tv ve yeni bir tarayıcı yüklemek istiyorum

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.