Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.400
Cevap
65
Favori
351.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    puk7100 model tv ye yeni sürüm güncelleme yüklemeye çalışıyorum usb den ama usb deki upg dosyasını görmüyor neden olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariscapt

selamlar
    puk7100 model tv ye yeni sürüm güncelleme yüklemeye çalışıyorum usb den ama usb deki upg dosyasını görmüyor neden olabilir
    usb ntfs formatta olabilir mi?
  • Muhtemel ntfs formatta fat32 mi olması lazım

Teşekkürler bakayım hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • USB yi fat32 formata çevirdim yine içindeki güncellemeyi görmüyor

Ne yapmam lazım sizce

• Philips 65Pus7600 tv kullanıyorum, Youtube'da daha önce 4k video izlerken şu anda 1080p üzeri seçenek bulunmuyor, üzerindeki yazılım sürümü QV151E.0.6.24.0 'dür , 000.005.038.2.19 yazılımını usb den yüklemeye çalıştığımda, Yazılım mevcut yazılım ile aynı veya eski bir yazılım yüklemeye çalışıyorsunuz (tv bu yazılımı kuramaz) diyor, yardımcı olabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirliyim8

Philips 65Pus7600 tv kullanıyorum, Youtube'da daha önce 4k video izlerken şu anda 1080p üzeri seçenek bulunmuyor, üzerindeki yazılım sürümü QV151E.0.6.24.0 'dür , 000.005.038.2.19 yazılımını usb den yüklemeye çalıştığımda, Yazılım mevcut yazılım ile aynı veya eski bir yazılım yüklemeye çalışıyorsunuz (tv bu yazılımı kuramaz) diyor, yardımcı olabilirmisiniz
    selamlar
    usb den yazılım yüklemeye çalışıyorum ama usb yi tv ye taktıgımda içindeki yazılımı görmüyor bunu sebebi ne olabilir usb formatını ntfs den fat 32 ye çevirdim yine olmadı
  • selamlar puk7100 için aşağıdaki yazıımlardan hangisi yeni

QV151E.0.6.24.0

QV151E_000.005.038.219

ben alttaki yeni diye biliyorum, üstteki şuan kullandığım sürüm, yenisine geçmek istiyorum ama eski yazılım yükleme yapamazsınız uyarısı veriyor
  • bariscapt kullanıcısına yanıt
    alttaki en son sürüm ama 4k olmayan sürüm. usb ye atıp rcoveryden yükleme yapmanız lazım geçmiş sayfalarda olması lazım yanlış hatırlamıyorsam usb takılı iken fişi çekip arkadaki düğmeyi aşağı doğru basılı tutup fişi takmanız gerekiyordu o menüye girmek için. daha sonra orda usb deki yazılım görünür.
  • hako7445 H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

Aynen usb den direk olmuyor recovery modu ile yaptım yüklemeyi

• Birşey fırlatıp bu televizyonu kırmamak için en kısa zamanda bir android tv box almam lazım yoksa elimden kaza çıkacak yazık olacak

• Son durum nedir arkadaşlar dünya kupasını 4k seyredebilicezmi dahili uydunalıcısı ile

• Bu bela tv nin kumandası da çalışmıyor kafasına göre takılıyor evrensel Kumanda kullanan var mı veya tavsiye eden

• virusbass V kullanıcısına yanıt
    Hocam sizdeki herhalde puk7150 model. Hdr var mı bu tvde?

• Beyler birşey farkettim. Dahili uydu alıcısı ile Halk TV izlerken restart atıyor hergün. Diğer kanallarda buna rastlamadım fazla. Şaka gibi.

• Dünya kupasını izlerken orta kamera hızlı hareket edince perde perde siyahlıklar oluyor, tüplü tv bile bundan daha iyi.

Ekran bozulmaya mı başlıyor acaba yoksa herkeste böyle mi, maçlarda çok belli ediyor.
  • SerdarS. kullanıcısına yanıt
    Hangi modeli kullanıyorsunuz? Puk7150 var bende kanalı ilk açtığımda ilk 1 dk takılmalar oluyordu. Maç boyu yine arada anlık takılmalar oluştu, genel olarak sorunsuz izleniyor.

Bu arada 7xxx modellerde anakart değişimi olayı vardı. R2 anakart değişimi yaptıran oldu mu? Benimkinin garantisi bittiği için pek kurcalamadim. Gerçi böyle bir durumun garantiyle alakası yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS.

Dünya kupasını izlerken orta kamera hızlı hareket edince perde perde siyahlıklar oluyor, tüplü tv bile bundan daha iyi.

Ekran bozulmaya mı başlıyor acaba yoksa herkeste böyle mi, maçlarda çok belli ediyor.
    Vertical banding olmasın sizin sorununuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum dünya kupası başladı, philips hala bizim tv'lere trt4k için kararlı sürüm yayınlamadı.
    Anca el altından beta sürüm vermeye devam ediyolar.

Halbuki tv üreticileri için dünya kupası gövde gösterisi yaptıkları dönemdir.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Tam dediğiniz olaymış bunu da öğrenmiş olduk

O kadar saçmalığın üstüne buda tuzu biberi oldu. Kazık yiye yiye öğreniyoruz her şeyi.
  • karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Benimde 7150, takılmaları filan aştık da, maçtaki sorun karartılar var gölge gölge dikey şekilde. Kamera hızlı hareket edince belli oluyor buda bi sorun
    Maç izlemekten nefret ettim o derece
  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.