Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.390
Cevap
65
Favori
343.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kalban

    kardeş bence stabil bir tv değil direk ücret iadesi iste. 4k diye geçiyor ama yok (gayriresmi sürümle izlenebiliyor sadece). takılmalar, kapanıp açılma problemleri, işlevsiz kumanda, android hüsran, ...
    amblight + görüntü kalitesi tek artısı. ana işlevi iyi ama yan özellikler ana işlevinide sıkıntıya sokuyor kimi zaman 2016 yılı üretimlerde daha sorunsuz forumda okuduğuma göre 7101 vs.
    kısaca android geldi mertlik bozuldu philipste

    Bahsedilen sorunlari asamazsak cayma hakkimizi kullanicaz gibi.Hayirlisi olsun tvnin gelmesini bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 gb ram yüzünden akıl sağlığınızı kaybedebilirsiniz, kumanda ile televizyonun bazen hiç ilgisi kalmıyor kafasına göre takılıyor.
    Şu televizyona kodi dışında başka yazılım yüklemeyin.

    Aslında adam akıllı bi güzel root yapıp stabil duruma getirebiliriz ben uğraşmak istemiyorum, kodi dışında bişey kullanmıyorum
  • Arkadaşlar bendede puk7150 var bendede wifi smart screen sorunu var arkadaşımda 7100 var onunkinde baglanabiliyorum telefondan benim tvde olmuyor kafayı yicem nasıl çözüm bulabiliriz bir bilgisi olan varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • merhaba arkadaşlar neredeyse 1 yıl önce resmi olmayan bir güncelleme yaptım. TRT 4K açılmış ama tv güç düğmesinden kapatılsa bile, sol alttaki beyaz led lamba (philips logo değil) yanmaya devam eder olmuştu, sanki kumandadan kapatılmış gibi. Bunu fazlaca önemsemedim. Ama şöyle bir sorun var, tv yeni güncelleme yapmıyor, "tv niz zaten güncel" ya da "yüklemeye çalıştığınız yazılım daha eski ya da aynı" gibi mesajlar alıyorum. 1 yıl önceki güncellemeye en yeni güncelleme diyor kısaca. Nasıl düzeltileceğine dair fikri olan var mı? tv 55pus7600



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 16 Mart 2017; 8:6:52 >




  • Başka bir forumda şöyle anlatılmış hocam;

    Yazılımı indiriyorsunuz ve USB flash bellek içine atın. (klasör, zip filan yok)
    TV yi kapatın sonra fişten çekin, usb flash diski takın, tv nin sağ arka tarafında bulunan açma kapatma tuşunu aşağı basın ve elektrik fişini takın size yükleme soracak burada uzaktan kumanda ile yazılımı seçiyoruz ok diyoruz bu işlem 10 dakika gibi sürüyor, yazılım işlemi bittiği zaman sol en üstte reboot soracak ok diyoruz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • manolpan M kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam, az önce philips tr ile tel ile görüştüm, bahsettiğim led ışık, standby led i idi. Arka güç düğmesinden kapatılmış bile olsa sürekli yanması normal dedi. sanki daha önce güç düğmesi ile kapatılınca yanmıyordu, eminim aslında. ayrıca tv ye 4k yazılımı yüklendiğinden (benim yüklediğim) artık başka bir güncellemenin yüklenemeyeceğini sürekli en güncel sürüm olarak görüleceğini söyledi. Ancak servis gelip ücret karşılığı ilk yazılımı (eski yazılımı) atabilirmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karakaya_o

    TV yi fişten çekip arkadaki joysticki aşağı basılı tutup fişi takınca recovery moduna giriyor eski sürüm usb bellek üzerinden yükleniyor. Ben bir değişiklik göremedim aynı stabilize sorunları devam ediyor. Dil sorunu yok türkçe seçeneği var.


    teşekkürler hocam, işe yaradı. Yalnız sırf geriye dönüş yapılmasından dolayı (geri dönülen eski sürüm sorunsuz olsa bile) problemler oluşabiliyor mu? örneğin note tabletimde android 4.4.2 den 4.1.2 ye döndüğümde bazı hatalar oluşmuş tekrar 4.4.2 geçmek zorunda kalmıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 16 Mart 2017; 10:23:27 >
  • TV arka joystik güç düğmesinden kapatıldığında da sağ alttaki standby ışığının sürekli yanması normal mi?
  • Birolllll kullanıcısına yanıt
    Sakın ısrar etme hemen vazgeç ya lg ya samsung bende 7100 var neresinden bahsetsem bilmem formu oku yeter paranla rezil olursun kısaca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlardan o ışığı kapatabilirsiniz bende sürekli kapalı olduğu için farketmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Birolllll


    quote:

    Orijinalden alıntı: kalban

    kardeş bence stabil bir tv değil direk ücret iadesi iste. 4k diye geçiyor ama yok (gayriresmi sürümle izlenebiliyor sadece). takılmalar, kapanıp açılma problemleri, işlevsiz kumanda, android hüsran, ...
    amblight + görüntü kalitesi tek artısı. ana işlevi iyi ama yan özellikler ana işlevinide sıkıntıya sokuyor kimi zaman 2016 yılı üretimlerde daha sorunsuz forumda okuduğuma göre 7101 vs.
    kısaca android geldi mertlik bozuldu philipste

    Bahsedilen sorunlari asamazsak cayma hakkimizi kullanicaz gibi.Hayirlisi olsun tvnin gelmesini bekliyorum.

    Birol Bey merhaba,

    Elektronik eşyada heleki internet değil de mağazadan alırsanız 15 gün iade hakkı gibi birşey yok. Ürünü görerek ve inceleyerek aldığınızı kabul ediyorlar. Bilginiz olsun, elektronik eşya davaları da oldukça komplikedir.
    Ben ürünü aldıktan sadece 7 gün sonra şikayetçi oldum. Buna rağmen firma değişim kabul etmedi, ve 2 yıllık bir süreç yaşadım. Benim şansım hemen 7. gün şikayetçi olup 8. gün ihtarname çekmemdir. Bu durumda firma cihazın ayıplı olmadığını kanıtlamak zorundadır ki kanıtlayamadı.

    Aldıktan 6 ay sonra ise siz ayıplı olduğunu kanıtlamak zorundasınız. Hukukçu olabilirsiniz, zaten detayları bildiğinizden korkmuyorsunuzdur belki. Zira detaylar normal vatandaş için oldukça zor, 2 yıl sonunda davamı Savaş Bey ve 2 avukat yönlendirmesi ile kazandım. Zira benim açıkladığım beyan yazısını hiçbir dilekçeci arkadaş yazmaz, yazamaz, yazmakla da uğraşmaz. Öyle kolay değil maalesef kimse kendi davası gibi uğraşmaz. Ciddi yorucu mesai ister.

    Sİze ürünü satan satıcı malı satarken ki kadar da centilmen olmuyor maalesef. Tabii herkesin cihazdan beklentisi başkadır, sizin beklentilerinizi karşılarsa ne mutlu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depo1982 -- 16 Mart 2017; 21:43:41 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: goktepe

    Sakın ısrar etme hemen vazgeç ya lg ya samsung bende 7100 var neresinden bahsetsem bilmem formu oku yeter paranla rezil olursun kısaca

    LG webos kullanıyor diye eleştiriyorlar. Ama inanın cihazın açılış hızı ve görüntü kalitesi çok iyi. Reklam olmaması için ben model belirtemem. Philips ve elektronik marketle sorun yaşayınca gittim Carrefour'dan 4000 TL ye LG TV aldım. ve sadece TV izliyorum, görüntü kalitesi, kanal geçiş hızı, medya oynatması harika. USB den film formatları çok iyi tanıyor, altyazıları sorunsuz çalıştırıyor.

    Onun eksileri de Youtube'da patlıyor. Belli süre sonra atıyorum 10-15 dk görüntü kalitesiyle de beraber bir bakıyorsunuz medya oynatılamıyor diye yürütmeyi kesiyor. Sanırım bellekle alakalı. PC ye bağlıyorum, kenar milim fazla siyah boşluk bırakmadan tam medyayı PC den oynatıyorum. Bir de kanal frekans değişiminde kanal silme Yok. Transponder ayarlarında frekans silip Yen'i frekansı ekliyorsunuz. Öğrenene kadar oldukça komplike iş. Çağrı merkezini arayınca nasıl yapıldığını anlattılar adım adım. Servis gelip öğretmesini istediğimde ek ücret talep ettiler.

    Philips 49" artık 43" e mi iniyor 45" e düşüyor bilmem sağdan 3 parmak soldan 3 parmak üst ve alt da aynı siyah boşluk bırakıyor PC ye bağlayınca. İnanın Philips müşteriye saç baş yolduran TV yapmak için özel uğraşmış olmalı. Cidden A101 BİM e 1400 TL ye gelen cihaz daha iyidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depo1982 -- 16 Mart 2017; 21:48:28 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: goktepe

    Ayarlardan o ışığı kapatabilirsiniz bende sürekli kapalı olduğu için farketmiyorum

    ayarlar kısmında nerede hocam
  • Philips support forumda paylaşılmış Qv151e_0.5.38.200 yazılımı +- leri neler bilmiyorum denemedim.

    https://uploadfiles.io/b8389
  • Bir arkadaşım pus6401 almış. akıllı kumanda verilmiyormus. Haricen önereceğiniz klavyeli akıllı kumanda varmı. YouTube da yazamadan nasıl şarkı dinleyeceksin. Büyük saçmalık. Ben Philips akıllı kumandasini beğenmiyorum, imleç olmadığından. Başka öneri mümkünse (bende atlanta g4mini var kumandası on numara ama malesef marka dışı tanitamiyorsun.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: depo1982

    Arkadaşlar Savaş Bey yardımı ile davamı kazandım. 49PUK7109 cihazdan kurtuldum, elbette detayları şu an paylaşamayacağım. 2 aylık bir süreç var, karar bana posta ile tebliğ edilecek. Cihazı iade edeceğim ve paramı alacağım inşallah.
    Savaş Bey'e yardımlarından ötürü teşekkür ederim. Ayrıca TÜKODER Üsküdar avukatları ve bir avukat arkadaşım da yardımcı oldular.
    Bu davayı kaybetmemiz cidden imkansızdı, bu nedenle de davalı perakende elektronik şirketi avukatları usülden davayı geçersiz saymaya çalıştılar. Savaş Bey'in emsal davası yardımıyla ve benim "üniversite bitirme tezi" gibi hazırladığım savunmayla bilirkişi atanmasına gerek kalmadan 2. celsede karar verildi. Hakim de davalı tarafın haksız savunmalarına rağmen davayı lehimize sonuçlandırdı.

    Milyarlarca dolarlık şirketler ve beyanen mağazada satışçı "Avukatlarımız var, kazanamazsınız. Öyle kolay değil, cihazı al git" demişti. Telefonda Philips Bölge Müdürü de "Cihazda sorun yok, alsın gitsin." diye sindirmeye çalışıyordu. Hakkımızı aradık şükür kazandık. Herkes bizim gibi adliyede hakkını aramıyor, sinirleri o kadar dayanmıyor elbette. Yada ne yapalım diye sineye çekip, kullanalım diyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=SsoEaSXL3j4

    https://www.youtube.com/watch?v=ye7dAaC1Wns

    Satana kadar kuzu, sattıktan sonra külhanbeyi olan firmaların yanına kar bırakmamak lazım. Zaten bu zihniyet yüzünden GOLD Bilgisayar iflas etme noktasına geldi, mağazalarını kapadı. Şu an BİMEKS en çok iş yapan mağazalarını bile kapatıp, küçülüyor. Maaşları ödeyemediği dedikolduları var. Bu kurumsallık değildir, ticaret ahlakı bu değildir. Bu zihniyetle sektörde düzgün ticaret yapan başka şirketleri de mahvediyorlar.

    Bazı elektronik firmalar da internetten alınca zaten Tüketici Hakları nedeniyle yapmak zorunda oldukları 15 gün için iadeyi sanki kendileri ekstra sunuyormuş gibi sitelerinde reklam yapıyor. Ancak mağazada 3000 TL'ye sattıkları cihazı sitelerinde 3400-3500 TL'ye satıyorlar.

    Zaten artık tövbe elektronik marketten ürün almam. İnanın Carrefour, BİM'de cihaz alın, müşteri hizmetlerine gidin. Adamlar nasıl yardımcı olup iade alıyor. Şu an firma karalama olmaması için firma adı zikretmiyorum, amacım da birilerini taşlamak değil. Korktum inanın 2. TV yi gittim Carrefour Maltepe Park'ta inceledim. Ödemeyi yaptım, kendi arabalarıyla evime kadar getirdiler. Bizim yerli, milli şirketleri böyle yapıyorsa Fransız'a sığınacağız, yapacak birşey yok. Philips de Hollandalı, atmaya çalıştıkları kazık da Hollanda kazığıydı demek ki.

    Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.

    Şu saatten sonra haneme bırakın tekrar Philips TV'yi Philips ampul, Philips Avent biberon bile sokmam.

    Çok sevindim... yogun oldugum bakamiyorum foruma hayirli olsun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sırf ambligt için aldım bu philipsi, o kadar pişmanım ki sony Android tv almadığım için, beko Android tv de çıktı gerçi şimdilerde.



    Adamlar o kadar vurdumduymaz ki yazılımı bir türlü düzeltmiyorlar hiç bir istekleride yok düzeltmek için.



    Hergün reset hergün kitlenme bıktım yeniden kurmaktan. Tv listesini kaydetsem bile geri yüklemede yapmıyor tek tek uğraş saatlerce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SerdarS. kullanıcısına yanıt
    philips tv en akılsızından alınır 100-200tl arası android box takılır rahat rahat kullanılır boşuna milyarlar döktük üşengeçlikten mahkeme vs uğraşaıyorum bu aralarda tatih saat sorunu başladı sıfırlıyor kendi kendine sonra baştan ayarla wifi vs sıfırlıyor
  • goktepe kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen dediğiniz gibi. Düz bir tvyi alıp kaliteli Android box başlayacaksın. En temizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qv151e_0.5.38.200 49puk7150 ye kurdum. Stock sürüm dahil kullandıklarımın en iyisi.

    4k yok.

    YouTube hala Max 1080 seçeneği var.

    hdmi 4kgörüntü de sıkıntı yok.

    donmalar kendi kafasına kapanıp açılmalardan gına gelmiştim.

    Kumanda refleksi gayet hızlı menü geçişi fln.

    Kodi jarvis ten Krypton a geçtim Netflix tuşunu kodi başlat olarak ayarladım.



    Bu sürüm de Root denemedim başarılı olursam yazarım. 4k takıntısı olan yoksa yüklemeye değer görüyorum. Temiz kurulum için https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3694893&d=1458846172 WipeData Tool u USB ye atın Rar dan çıkarın kumandayla çalıştırın. Sonra sürümünüzü yükleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.