Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.390
Cevap
66
Favori
343.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byhayati

    Qv151e_0.5.38.200 49puk7150 ye kurdum. Stock sürüm dahil kullandıklarımın en iyisi.

    4k yok.

    YouTube hala Max 1080 seçeneği var.

    hdmi 4kgörüntü de sıkıntı yok.

    donmalar kendi kafasına kapanıp açılmalardan gına gelmiştim.

    Kumanda refleksi gayet hızlı menü geçişi fln.

    Kodi jarvis ten Krypton a geçtim Netflix tuşunu kodi başlat olarak ayarladım.



    Bu sürüm de Root denemedim başarılı olursam yazarım. 4k takıntısı olan yoksa yüklemeye değer görüyorum. Temiz kurulum için https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3694893&d=1458846172 WipeData Tool u USB ye atın Rar dan çıkarın kumandayla çalıştırın. Sonra sürümünüzü yükleyin.

    Kodiyi nasıl netflix tuşuna atadınız?

    Birde kodi v 17 de ip tv yayınlarında donma takılma mevcut o yğzden geri 16 ya döndüm.Son yazılımla durum nedir?İp tv kullanıyormusunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • byhayati B kullanıcısına yanıt
    Philips in kendi sitesinde bu yazılım hala yok, bende var ama kurmadım. Özellikle haber kanallarında altta kayan yazılar düzelmiş mi acaba arkadaşım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonu 200 le biten yazılım çok iyi haber kanallarındaki yazılarında çoğu düzelmiş sadece bir kanalda biraz bozukluk vardı gibi geçişler tepki açılma hızı herşey önceki yazılımlara 10 basar. ben temiz kurulum yapmadığım halde böyle iyi öncekinin üstüne kurdum.
  • Arkadaşım merhaba bende puk 7150 var. Şuan kullandığın dürümde donma takılma vs varmı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digiturkplay in hala Android TV uygulaması çıkmamış olması üzücü. Ama söz konusu Android olunca öyle böyle hallediyoruz sorunlarımızı bu arada yeni yazılımı denemedim ama muhtemelen aynı tas aynı hamam devam ediyordur. Başlarda yeni yazılımla düzelir, ilerde çözülür diyorduk fakat artik malzeme belli. Hiç kotamı harcayamam.



     2015 PHİLİPS ANDROİD TV

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Haberci1981 kullanıcısına yanıt
    hocam sonu 200 le biten sürümü kurun fazlasıyla memnun kalacaksınız sadece 4k yok. donma takılma falan hiç yok şu ana kadar 7100 kullanıyorum.
  • Çok teşekkürler Fakat benim için 4K da önemli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar slm yeri mi bilmiyorum ama
    65 puk 7120 cihazım da mesela puhu tv yi nasıl kurabilirim?
    Tüm aramalarıma rağmen uygulama yükleyebileceğim hiçbir yer bulamadım.
    Şimdiden teşekkürler
  • selam. bende de 7150 modeli var 05.38.200 u kurdum.geçişler çok iyi altyazılar muazzam oldu kaymalar gitti. ama şimdi de home tuşu çalışmıyor:D çözümü bilen varmı acaba? hiç bir uygulamayı göremiyorum. youtube falan kayboldu.
  • Sevgili Android ve Philips mağdurları merhabalar :)

    @savasbaba35
    @depo1982

    Profilinize girip, konu ile ilgili bütün postlarınızı, postlara eklemiş olduğunuz başvuru karar vb. bütün dokümanları tek tek okudum en ince satırına kadar.

    Evdeki 3. Tv miz 49PUS7909/12 modeli. Sorunların zaten neler olduğunu iyi biliyoruz. Benim canımı sıkan durum TV nin kilitlenmesi, kumandanın işlevsiz kalması. Önceleri bu durumu çok önemsemedim, fişini söküp takınca zaten düzeliyordu ama yanlış yaptığımın farkına varamadım. Çünkü salonda kullanılan ve evin 3. tv olması sebebi ile aslında bazen ayda bir kere açılıyor uzun zaman kullanılmıyordu ve sorunları farkedemiyorduk. Ayrıca Tv ye kesinlikle bir program yüklemeyi bırakın, wifi ye bile bağlanmadık. Buna rağmen sıkıntı çıkarıyordu.

    Geçen hafta iade talebi ile TV yi garanti dahilinde yetkili servise bıraktım ve forma bu talebimi yazdırdım. Ürünün ana kartı değişti ve hazır gidip almamı bekliyor.

    Daha önce THH ile bir kaç elektronik ürünü, bilinen iki büyük tekno markete iade ettim, hatta bir tanesinden alacağımı, THH sonucuna rağmen, fatura adıma olmadığı için ödeme yapmaması yüzünden icraya vererek yasal faizi birlikte tahsil ettim, ve bu işlemlerin hepsini internetten aldığım bilgiler ve 6502 sayılı kanun, Satış sonraı hizmetler yönetmeliği ve Garanti belgesi yönetmeliğini ezberleyerek tek başıma yaptım. Yaşadığınız süreçleride tek tek okuyan biri olarak hakkınızı aradığınız için sizi ayrıca tebrik ederim.

    6502 sayılı kanuna göre Garanti süresi dahilinde servise girip tamir olan bir ürün, arızanın nedeni ne olursa olsun 2. kez malın kullanımına engel bir arıza daha gösterirse tüketicinin malı iadesi, bire bir değişimi, ayıp oranında indirim ya da tamir seçeneklerinden birini isteme hakkı doğar.

    Buna dayanarak bu Tv ye servis bir kere daha müdahala ederse (Anakartın değişmesine rağmen sorunun çöüldüğüne inanmıyorum), ürünün iadesi için THH ye başvuracağım, ki benim fatura bedelim İl Hakem Heyeti için yeterli.

    Ama garanti süresinin bitmesine 5 ay kaldığından belkide 4K yayın nedeni ile "ayıplı satılan mal" dahilinde iade içinde bir girişimde bulunabilirim.

    Yani bunları niye yazdım, yardımınıza ihtiyacım olursa sizi rahatsız edeceğim çünkü TV hakkında çok teknik bil birikimim mevcut değil.

    Şimdiden teşekkürler. Saygılar.




  • ada-m- A kullanıcısına yanıt
    Selam bende tam puhu tv geldi diye mesaj yazacaktım foruma isabet oldu



    Home tuşuna basın Philips Kolleksiyonu App Gallery menüsüne girin, orada yeni kısmına gelin Puhu tv uygulamasını göreceksiniz kurarsınız.

    İlk zamanlar sıkıntılıydı şuan sorunsuz çalışıyor, Acayip Hikayeler diye bişey var tavsiye ederim.



     2015 PHİLİPS ANDROİD TV

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • virusbass V kullanıcısına yanıt
    Selam
    Tvyi Genel Ayarlar kısmından yeniden kur seçeneği ile tekrar kur menüsü sorunu çözecektir büyük ihtimal. Kanal yedeklemesi filan yap derim.

    Şu versiyona bende geçmek istiyorum da 4k dan vazgeçmek zor geliyor
  • Kumanda üstündeki Netflix Tuşunu Kodi ile değiştirmek için gerekli olan uygulama, uygulamayı tv ye kurup netflix tuşuna basında hangi uygulama açılmasını istiyorsak seçim yapıyoruz bu kadar.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=at.pytek.apps.bravia.netflixbuttonchanger
  • SerdarS. kullanıcısına yanıt
    teşekkürler yaptım oh be kodiye ulaşmak çok rahat oldu:)
  • SerdarS. kullanıcısına yanıt
    teşekkürler home tuşunu düzelttim şimdi de ses bi bozuldu tiz çıkmaya başladı. bu televizyonu kırmadan adam gibi bi güncelleme çıkar inşallah
  • Arkadaşlar merhaba,Bende 55 PUS 8809 var.Eskiden Kodi çalışıyordu şimdi KOdi güncelleme yapmış ve çalışmıyor.Sizin Android sürümlerimi farklı yoksa KOdi'yi başka yollardanmı kurdunuz.
    Birde tv'yi 4K diye aldık.Şimdi Teledünya paketinde 4K yayın var ama izleyemiyoruz.TV yi 4K diye sattılar,Philips'in internet sitesine gidiyorsun TV'yi 4K diye tanıtıyor ama gel gör ki yayını açmıyor.Ürünün garantisi bitti ama beni kandırmış oluyor sonuçta.Ürüne 4K diyor ama meğerse değilmiş.Tüketici Hakem heyetine başvursam bir sonuç çıkarmı ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: virusbass

    teşekkürler home tuşunu düzelttim şimdi de ses bi bozuldu tiz çıkmaya başladı. bu televizyonu kırmadan adam gibi bi güncelleme çıkar inşallah

    evet ilk açılışta ses tiz çıkıyor ama 10 dakika falan çalışınca yada bi film falan açınca internetten düzeliyor yazılımın hatrına katlanıyorum onuda bidahaki yazılımda düzeltir ve 4k yı verirseler tadından yenmez.
  • pikalos kullanıcısına yanıt
    Selam hocam güncelleme gelmiş sizin modele denedin mi?

    http://www.philips.com.tr/c-p/55PUS8809_12/8800-series-guecuenue-androidtmden-alan-3-tarafli-ambilight-ve-perfect-pixel-ultra-hd-oezelligine-sahip-ultra-ince-4k-uhd-tv/destek

    Burdan yazılım güncellemeyi indirip rardan çıkarıp usb ye atman lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaş,son yazılımı kurdum.Değişen birşey yok.Amblight olmasa valla çekilmez bu televizyon.Androidine de kanıp kimse almasın.Android programları güncellendikçe hiçbir şey kuramıyacaksınız.
  • Merhaba , Trt 4k ile işim yok. Android box'da var. Sadece Ambilight özelliği güzel ama şu kitlenmesi yok mu ? Beni çileden çıkarıyor. Anakart değişse ve yine düzelmese THH versek kesin kazanır mıyız ? Ayrıca ne kadar zaman tv'siz kalırım.

    Ekleme : 49PUK7150

    Ekleme : Yakın zamanda Playstation 4 Pro almayı düşünüyorum. Haliyle 4k'dan vazgeçemiyorum. Sizin dediğiniz sürümü yüklesem hdmi 4k oynatıyor değil mi ? (byhayati)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enigmatical -- 17 Nisan 2017; 23:4:1 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.