Bildirim
2015 otomatik clio vs oto. ford fiesta ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İ20 ne dersin ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fiesta derim malzeme kalitesi olarak cliodan üstün ama onunda ömrünün sonuna gedik tabiri caizse yüzü çok eskidi bunu sorun etmiyorsanız fiesta alınabilir -
İkisi de birbirine çok yakın. Binin içine, hangisinde daha huzurlu hissederseniz onu tercih edin.
Ben ford'un tasarımını, clio'nun da içini pek beğenmiyorum. Sanırım b sınıfı araç baksam opel'e yönelirdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Opel yeni Corsa 1.3 CDTI ecoFlex 95 hp MT-A, Dizel (otomatik vites)
PERFORMANS - TÜKETİMMaksimum Hız(km/s) 182 0 - 100km/s Hızlanma(sn) 13,5
Şehir İçi Yakıt Tüketimi (lt/100km) 3,4
Şehir Dışı Yakıt Tüketimi (lt/100km) 3,0
Ortalama Yakıt Tüketimi (lt/100km) 3,1
Menzil (km) 1452 CO2 Emisyonu (gr/100km) 83 Çevre Standardı Euro6
1.3 motor + vergi Avantajlı :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ford fiesta titanium x paket 1.0 Ecoboost powershift
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
clio ve fiestada otomatikle aynı farklarınyok , ekipmanları çok benzer clioda artı olarak ekran var , clio bir tık daha yeni yüzlü , benzinli düşünüyosanız clio daha güçlü dizel düşünüyosanız clio yine daha az yakar , 2.elleri aynı ,clionun malzeme kalitesi bir tık aşağıda , fiestanın yol tutuşu geyiğine inanmayın hepsi aynı ,2ninde içi dar ,titanium fiestada mercekli far var.
daha ne sayayım tercih sizin :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiesta.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X