Şimdi Ara

2015 MTV (2.Taksit) Kampanyaları - Tüm Bankalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
30
Favori
30.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AC@DC

bizim mtvler 210tl galiba 300tl olmayınca puan alamıyoz mu?

parça parça 300 tl tamamlıyabilirsin tek seferde olacak diye bir şart yok.
    210 tl mtv öde . 90 tlde başka bir şey alırsın.(akaryakıt gıda (market) hariiç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 24 Haziran 2015; 20:32:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

Ne çabuk geldi yine anasını satayım

aynen bunu yazıp çıkacaktım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: belo3

quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

bizim mtvler 210tl galiba 300tl olmayınca puan alamıyoz mu?

parça parça 300 tl tamamlıyabilirsin tek seferde olacak diye bir şart yok.
    210 tl mtv öde . 90 tlde başka bir şey alırsın.(akaryakıt gıda (market) hariiç)

n11den kullanayim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti gene aynıdır sanırım bu senede 2 3 senedir hep aynı 3-5 taksit yapıyor bonus vermiyor
  • Para yok ne mtv'si LAN bu gene sanki her ay ödüyormuş gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nuvo olmaz dimi ?

• Sattim kurtuldum.sanki alirken vergi vermiyorum binlerce lira da,bide yetmezmis gibi hersene veriyorum..

• iş bankası iyiydi ocak'ta, 15 liraya satmıştım hızlıal kodunu 190 liraya gelmişti vergi gene bir kod neyin versin okutalım 15-20'den
  • hsbc den tablet kampanyası kapsamında talimat ödemeye devam edenlere kredi kartına internet alışverişinde %10 indirim yapıyor.
  • Haziranda araç aldım arkadaşlar. Satan arkadaş Temmuz vergisini ödedim dedi kıyağım olsun vs dedi. Geçen gün garanti bankacılığından baktım Temmuz vergisi gözüküyor. Vergi sayfasından da baktım Orada da gözüküyor. Satan arkadaşa söyledim ödedim diye Israr ediyor. Sizce ne yapmalıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

quote:

Orijinalden alıntı: hakano3

maximum yaza hazırlık kampanyasında 300e 25 puan var mtvde değerlendirilebilir

iyi fikir

300 e 25 ten faydalanmak için MTV'yi internet Vergi dairesinde mi ödemek lazım, yoksa Ziraat internet şubesinden mi? Taksit olmasın diye soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenko1905

Haziranda araç aldım arkadaşlar. Satan arkadaş Temmuz vergisini ödedim dedi kıyağım olsun vs dedi. Geçen gün garanti bankacılığından baktım Temmuz vergisi gözüküyor. Vergi sayfasından da baktım Orada da gözüküyor. Satan arkadaşa söyledim ödedim diye Israr ediyor. Sizce ne yapmalıyım ?

öncelikle sana yatırdım demekle seni kandırmış gözüküyo. ikincisi temmuzdan önce aldığın için normal şartlarda senin ödemen gerekiyo. çünkü temmuz vergisi temmuz ayından yılbaşına kadarki kullanımı için alınan vergidir
  • cenko1905 C kullanıcısına yanıt
    Ödediği halde senin üzerine gözüküyor olabilir,Araç aldığın şahısa ulaş gerçekten ödediyse,vergi dairesine telefonla düzelttirebilirsin,
    Ödendiği halde mtv gözükebilir, Bilginiz olsun ödenen vergiyi 2 kez ödemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizkimse

Ödediği halde senin üzerine gözüküyor olabilir,Araç aldığın şahısa ulaş gerçekten ödediyse,vergi dairesine telefonla düzelttirebilirsin,
    Ödendiği halde mtv gözükebilir, Bilginiz olsun ödenen vergiyi 2 kez ödemeyin.

bu imkansız çünkü mtv plakaya çıkıyor araç sahibine değil..
  • adaletliyiz A kullanıcısına yanıt
    imkansız diye birşey yok hocam,daha önce başınıza gelmediği için bu şekilde tepki vermeniz normal,
    Araç alırken satıcı arkadaş vergilerini ödedi ve noterden devir aldım aracı,daha sonra kontrol sağladım mtv gözüküyor adıma,aradım ilgili vergi dairesini böyle böyle diye anlattım,tamam ilgileneceğiz dediler ve 2 gün sonra kontrol sağladım düzelmiş borç gözükmüyordu.
  • Takipte kalalim
    3 araç varda.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenko1905

Haziranda araç aldım arkadaşlar. Satan arkadaş Temmuz vergisini ödedim dedi kıyağım olsun vs dedi. Geçen gün garanti bankacılığından baktım Temmuz vergisi gözüküyor. Vergi sayfasından da baktım Orada da gözüküyor. Satan arkadaşa söyledim ödedim diye Israr ediyor. Sizce ne yapmalıyım ?

Vergi borclarinda, ozellikle de mtv odemelerinde 2 taksiti birden oderseniz hata olabiliyor. Vergi dairesinden teyitlemek lazim.

Tabi bu bahsettigi temmuz 2014 temmuz degilse.

• yok artık daha yeni ödemedik mi? ne zaman bunun son ödeme tarihi?
  • aynen son tarih ne zaman ödeme için?
  • Araba alirken bunun da parasini toptan kesseler ya birinin taksidi bitmede oteki donemin borcu geliyor sirf aracimizin motoru oldugu icin odedigimiz vergi. Sanki motorsuz tasitlar ne oyle bir sey mi var... Havadan vergi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.