Şimdi Ara

2015 MTV (2.Taksit) Kampanyaları - Tüm Bankalar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
30
Favori
30.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blindfire

Arkadaşlar Ben Mart ortasında Sıfır bir motosiklet aldım. şimdi mtv ödemek için baktım. fakat bana 11 Nisan tarihli 1 taksit çıkarmışlar (Ocak dönemi diye) ve bide gecikme koymuşlar, 2.taksitte Temmuz tarihli. Temmuz ayını anladık ta 1. Taksitin çıkması normal mi? çıksa dahi benim motosikleti aldığım tarihten itibaren yani kısmi bir ücret çıkması gerekmiyor mu?

Kısmi ücret diye bir şey yok. 30 Haziran'da bile alsanız ilk taksidin tamamını ödersiniz, ancak sıfır araç alımlarında ilk taksiti satıcı öder ruhsat işlemleri esnasında. Taksit ödenmeden ruhsat çıkıyor mu bilmiyorum. Evrakları kontrol edin eğer makbuz yoksa bayi ile görüşün.
  • 2014 model 308 allure 1.6 thp aracimin temmuz vergisi 210 tl civari cikiyor.arkadaslar ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinarealy -- 1 Temmuz 2015; 10:42:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş bankası 3 taksit + po'dan 100 tl alınca 10 tl indirimle geldi.

İş Bankası Maximum Kart’ınızlawww.isbank.com.tr/İnternet Şubemiz veya İşCep uygulamamız üzerinden ya dawww.gib.gov.tr’ den 1 - 31 Temmuz 2015 tarihleri arasında yapacağınız Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinizde 3 taksit fırsatı!

Kampanya Detayları:

1- Kampanyamızdan Maximum özellikli İş Bankası kredi kartları ile yararlanılabilecektir.
    2- Kampanyamız 1 - 31 Temmuz 2015 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
    3- gib.gov.tr üzerinden yapılan MTV ödemeleri alt limitsiz olarak 3 taksite bölünecek, İnternet Şubemiz ve İşCep uygulamamız üzerinde ise tek ödeme, 2 ve 3 taksit seçenekleri açık olacaktır.
    4- Ödemesini İş Bankası Kredi Kartı ile taksitli ödeyen müşterilerimize herhangi bir vade farkı yansıtılmayacaktır.
    5- 31 Temmuz 2015 tarihine kadar belirtilen kanallar üzerinden toplamda 450 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergisini ödeyen müşterilerimize, ödemelerini gerçekleştirdikten sonra, Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri akaryakıt alışverişi üzerinden, yine PO istasyonlarında kullanılabilecek 10 TL değerinde MaxiPuan hediye edilecektir.
    6- MaxiPuan Kampanyası 14 Ağustos 2015 tarihinde sona erecek olup, MaxiPuanlar 5 işgünü içinde akaryakıt alışverişinin yapıldığı karta yüklenecektir. Puanların son kullanma tarihi 30 Ağustos 2015’tir.
    7- Kampanyamız kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşterimiz MaxiPuan kampanyamızdan en fazla 1 kere yararlanabilecek ve kampanyamız kapsamında en fazla 10 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir.
    8- Kampanyaya başvurmak adına SMS gönderilmesine gerek bulunmamaktadır.
    9- İlave MaxiPuan kampanyasından, Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kart ve İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı kampanyadan yararlanamayacaktır.

• Yapı kredi world kart ta 3 taksit işlemini başlatmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinarealy

2014 model 308 allure 1.6 thp aracimin temmuz vergisi 210 tl civari cikiyor.arkadaslar ne dersiniz

ne gibi
  • sanki sürekli mtv ödüyorum :(
  • Bu da vakif word hicbir avantaj sunmamis taksit disinda.

Kampanya Koşulları :
    Bankamızın tüm kredi kartları kampanyaya dahildir.
    www.gib.gov.tr'den yapılacak 100 TL ve üzerindeki tüm MTV ve trafik para cezası ödemeleri kart hamiline 3 taksitte yansıtılacaktır.
    Bankamız kredi kartlarına özel bu imkandan faydalanabilmek içinwww.gib.gov.tr adresinden “İnternet vergi dairesi” linkine ulaşılması ve “MTV Sorgulama ve Kredi Kartı ile Ödeme” butonunu seçilmesi gerekmektedir.
    Ödeme anında mail-order limitinin yeterli olması gerekmektedir.
    www.gib.gov.tr 'den yapılacak 6111 sayılı torba yasa kapsamındaki borç ödemeleri kampanyaya dahil değildir.

http://www.vakifkart.com.tr/vakifkart-kampanyalar.aspx?Id=914

• Is bankasinin yaptığına bakin ya 450 lira üstü mtv ödeyen adam senin verecegin 10 lira puanami bakar ya bir de şart koymuş

• maximum resmen kazık atmış. mtv için uygun kampanya yapar diye geçen ay ki kampanyayı pas geçmiştim. kazık atılmış biraz.
  • quote:

2014 model 308 allure 1.6 thp aracimin temmuz vergisi 210 tl civari cikiyor.arkadaslar ne dersiniz

Bence mümkün değil, daha yüksek çıkması lazım.

• grgl92 G kullanıcısına yanıt
    DenizBank 6 taksit yapmış beyler.

Aynen kopyaladım sayfalarından:

MTV ödemenizi DenizBank Şubeleri'nden, AçıkDeniz İnternet Bankacılığı, 4440800 veyawww.gib.gov.tr'den DenizBank kredi kartınız ile yapın 6 taksitle ödeme fırsatını kaçırmayın.

AçıkDeniz kaydınız olmasa bilewww.denizbank.com/acikdeniz 'den "Kartlı Giriş" butonuna tıkladıktan sonra, kart bilgileriniz ile AçıkDeniz'e giriş yaparak Motorlu Taşıtlar Vergisi ve Trafik Para Cezası ödemelerinizi yapabilirsiniz.

Kampanya Detayları:

Motorlu Taşıt Vergisi resmi son ödeme tarihi 31 Temmuz 2015 olup, DenizBank 6 taksit kampanyasının geçerli olduğu son tarih 07 Ağustos 2015'dır. 31 Temmuz'dan sonra ödeme yapan müşterilerimiz gecikme zammından etkilenecek ancak DenizBank 6 taksit kampanyasından faydalanabilecektir.
    01 Temmuz – 07 Ağustos 2015 tarihleri arasında Tüm Denizbank Bireysel kredi kartları ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesiwww.gib.gov.tr' den, 4440800, DenizBank internet şubesi ve DenizBank şubelerinden yapılan Motorlu Taşıtlar ödemelerine 6 taksit fırsatı sunulacaktır.
    ATM'den yapılan ödemeler taksitlendirilmeyecek olup hesap özetine peşin işlem olarak yansıyacaktır.
    Kampanyaya Netcard'lar ile sanal Bonus Card'lar da dahildir.
    Kampanyaya PTT bonus kartlar dahil değildir.

http://www.bonusdenizbank.com/denizbonus/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx?campaignId=2886&title=motorlu+tasitlar+vergisi+odemelerinde+6+taksit+firsati!

• GARANT BANKASINDAN BOMBA GELDİ

1 – 31 Temmuz 2015 tarihleri arasında MTV ödemesini İnternet Şubesi’nden yaparak Digiturk Play Sezonluk Taraftar Paketi’ne 199 TL’ye sahip olma fırsatını yakalayabilirsiniz. Kredi kartı ile yapılan ödemelerinizi 3 taksit seçeneği ile gerçekleştirebilirsiniz

detaylar daha çıkmadı çıkınca editlerim
  • Ne ara 6 ay dolup dolup duruyor anlamadım ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exponent

quote:

Bence mümkün değil, daha yüksek çıkması lazım.

43 plakayi 41 yazmisim.

• Bu da teb kampanyası

31 Temmuz'a kadar TEB Bonus Card'ınız, TEB Worldcard'ınız veya CEPTETEB Kredi Kartınız ile CEPTETEB İnternet Şubesi veya gib.gov.tr'den yapacağınız MTV ödemelerinize 6 taksit fırsatı!
    Kampanya Detayları:
    Kampanya 01.07.2015 - 31.07.2015 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanya kapsamında 6 taksit yapılacaktır.
    Taksit yapılabilmesi için ödeme yapmadan önce bankada kayıtlı cep telefonundan MTV yazıp 4616’ya SMS gönderilmelidir.
    Sadece SMS gönderildikten sonra yapılan işlemlere taksit uygulanacaktır.
    Ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.
  • 1. Taksitte Yapi kredi ile ödeme yapıp , sonax kampanyasindan faydalanan var mıydı ?

Tavsiye isterük

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 43 xx xxx yazacağına 41 xx xxx yazmış başka bir aracın vergisini görmüş, anlaşılmayacak birşey yok.

• kampanyalar tırt çıktı desenize ne kaldı elde
  • Bana uygun hiç kampanya yok, gitgide cimrileşiyor bu bankalar.

birde en çok vergi veren kurumlar, ne kazandınız sırtmızdan helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ec1000

GARANT BANKASINDAN BOMBA GELDİ

1 – 31 Temmuz 2015 tarihleri arasında MTV ödemesini İnternet Şubesi’nden yaparak Digiturk Play Sezonluk Taraftar Paketi’ne 199 TL’ye sahip olma fırsatını yakalayabilirsiniz. Kredi kartı ile yapılan ödemelerinizi 3 taksit seçeneği ile gerçekleştirebilirsiniz

detaylar daha çıkmadı çıkınca editlerim

Sanırım iptal oldu kampanya, web sitesinden ulaşılamıyor. Garanti Bankası nı aradım, Digitürkplay ile ilgili bir şey yok diyorlar :(
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.