Şimdi Ara

2015 MTV (2.Taksit) Kampanyaları - Tüm Bankalar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
30
Favori
30.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim merak ettiğim taksit vs yaparlarsa geçen ocak ayının vergisini yatırmamışsak ve onu yatırırsak yine aynı şekilde taksit vs gibi avantajlardan yararlanabilirmiyiz yoksa illa temmuz taksitimi olmak zorunda???
  • quote:

Orijinalden alıntı: loremipsum

2015 Motorlu Taşıtlar Vergisi Kampanyaları'nı tek bir başlık altında duyurursak daha faydalı olacaktır. Yeni kampanyalar geldikçe bu mesaja eklenecektir.

GARANTİ BANKASI - Motorlu Taşıtlar Vergisi'ne 3 TAKSİT

quote:

Kampanya Detayları :
    Kampanya 01 – 31 Temmuz 2015 tarihleri arasında geçerlidir
    Bonus ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi gib.gov.tr‘den, Garanti İnternet Şubesi'nden, Garanti Cep Şubesi'nden, 444 0 333 Alo Garanti'den, garanti.com.tr'den veya Garanti Şubelerindeki Online Bankacılık Kiosk'larından yapılan tüm Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde 3 taksit fırsatı sunulacaktır.
    Kampanyadan Garanti Bonus kartları, Money Bonus, Flexi, Miles&Smiles kredi kartları, American Express Card, Bonus American Express, Miles&Smiles Business Amex, Bonus Business, Miles&Smiless Business, Filo Card, EASY, American Express Business yararlanabilir.
    Kampanyaya ekspres limit dahil değildir.
    Gib.gov.tr'den ve garanti.com.tr'den ödemeler 3 taksitle yapılacaktır. Garanti internet şube, Garanti cep şube, 444 0 333 Alo Garanti, ve Garanti şubelerindeki online bankacılık kiosklarından yapılan ödemelerde ise tek ödeme, 2 taksit ve 3 taksit seçenekleri bulunmaktadır.

1. taksit ödemesinde Garanti Bankası Ziebart ile indirimde eklemişti. Acaba bu sefer yaparlar mı?

Yapsa çok iyi olur. Koltukları temizletmem lazım :(

• Arkadaşlar ben mtv olayını pek bilmiyorum ama geçen gün abimin vergisini Garanti kredi kartıyla internet vergi dairesinde 354 TL tek çekim olarak ödedik. Banka buna taksitlendirme yapar mı istesek?
  • Umarim puan veren banka cikar ordan oderim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maximum kartlardaki gelismeyi yazarsaniz sevinirim
    Saygilar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenko1905

Haziranda araç aldım arkadaşlar. Satan arkadaş Temmuz vergisini ödedim dedi kıyağım olsun vs dedi. Geçen gün garanti bankacılığından baktım Temmuz vergisi gözüküyor. Vergi sayfasından da baktım Orada da gözüküyor. Satan arkadaşa söyledim ödedim diye Israr ediyor. Sizce ne yapmalıyım ?

temmuz vergisi derken temmuza kadarki demek istemiş olabilir, onu zaten ödemek zorunda,
    haziranda araba aldıysan temmuz-ocak arası vergi senin vergin senin bineceğin dönem. Ama illa yok kıyak olsun benden olsun diye bir durum olduysa onu bilemem
  • Ocak 1.taksit Nisan Sigorta yenilemesi Temmuz 2.taksit

ulan bi nefes alayım diyom yine yağı tuzu çıkıyor
  • Benim daha 1. taksit duruyor İkisini birden taksit yaptırabiliyor muyum ?
  • Maximum 300'e 25 puandan faydalanmak için;

internet vergi dairesinden mi ödemek lazım
    yoksa İş Bankası internet bankacılığından mı?

kampanya için son tarih 28 Haziran, 3 gün kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 25 Haziran 2015; 9:47:37 >
  • arkadaslar maximum kampanyasından yararlanmak için kampanya 28 haziran da bittiği için şimdiden ödenebilir mi gib den
  • Maximum kampanyasında "8-28 Haziran 2015 tarihleri arasında akaryakıt ve market hariç yurtiçi ve yurtdışında yapılacak alışverişler (sanal alışverişler dahil) kampanyamız kapsamındadır." yazmaktadır. Sanal alışverişler dahil olduğuna ve vergi ödemeleri hariçtir demediğine göre GIB ya da Ziraat gişeden ödemişsiniz farketmez. 28 Haziran'a kadar akaryakıt ve market hariç toplamda 300 TL harcamanız yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loremipsum -- 25 Haziran 2015; 9:59:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdeg

arkadaslar maximum kampanyasından yararlanmak için kampanya 28 haziran da bittiği için şimdiden ödenebilir mi gib den

Erkenden ödeyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 25 Haziran 2015; 9:59:53 >
  • Taksitlendirmeye de erken başlayaydılar iyiydi :(
  • Haziranda üzerime aldım aracı adam Temmuz vergiside ödendi dedi. Araçta indirim yapmadım Buda kıyağım olsun Bi nevi indirim oldu dedi. Bende hala borç gözüktüğünü söyledim adam Israrla ödediğini söylüyor. Eğer tekrar ödersen devlet sana borçlanır Alacaklı olursun diyor. Anlamadım bende ne yapacağımı.

• cenko1905 C kullanıcısına yanıt
    Makbuzunu isteyin

• quote:

Orijinalden alıntı: cenko1905

Haziranda üzerime aldım aracı adam Temmuz vergiside ödendi dedi. Araçta indirim yapmadım Buda kıyağım olsun Bi nevi indirim oldu dedi. Bende hala borç gözüktüğünü söyledim adam Israrla ödediğini söylüyor. Eğer tekrar ödersen devlet sana borçlanır Alacaklı olursun diyor. Anlamadım bende ne yapacağımı.

O zaman söyleyin bi zahmet ödendi makbuzunu size mail atsın malum netten ödense dahi makbuz çıktısı alınabiliyor.

İlgili makbuzu aldıktan taşıtlar vergi dairesine gidip durumu izah ediyorsunuz makbuzu gösteriyorsunuz onlarda mükerrer vergi alacağını siliyor.
    Ama ben satıcının ayak yaptığını düşünüyorum. Ödemişsen makbuz nerede öyle değil mi ? Yada ilgili kredi kartı ekstresi de olabilir.

Bu arada konuyu dağıttım varmı finans'da adam gibi kampanya geçenki gibi saçma goldmaster indirim kodu gibi bir kampanya yapmaz umarım.Hızlı al çeki falan verse bari

• maximum yaza hazırlık bitmeden ödesek (28 haziran) taksit yaptırma imkanımız var mıdır?
  • Nuvo olmuyordu yanlış hatırlamıyorsam.

• Puan verseler ya,

Bizden ödeyin 20 TL - 30 TL puan kazanın tarzı.
  • Az önce işbankası maximum kart ile ödedim.. ( 204 TL)
    Taksit yapmadı fakat sonrasında sms geldi 14 tl farkla istersem 6 taksit yapacakmış..
    Bir sms daha geldi haftasonuna kadar 300Tlye tamamlarsam 25 TL maxipuan vereceklermiş..( önceden sms ile kayıtlıydım kampanyaya ve ilk 2 hafta 25er TLyi zaten kapmıştım bunu da tamamlarsam 75 tl maxipuan olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekayak -- 25 Haziran 2015; 11:40:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.