Herkese merhaba. size danışmak istediğim bir konu var. Tez yazım süreci, internette akıcı araştırma yapmak, dizi film izmek işleri için kullanma amacım var. Uzun şarj süresi de benim için önemli. Fakat aklımdaki soru yaklaşık 6 yaşında olacak bir makine için 6000 tl değer mi? 400 pil döngüsünde. Kozmetik olarak 0 ayarında. 3 yıldır kutusunda bekleyen bir cihaz. 256 gb SSD 8 Gb ram i5 işlemci. Maddi gücüm max 7bin tl civarı. O yüzden eski model ikinci el alabiliyorum bu piyasada. Uzun süredir Windows kullanıyorum ama MAC'e geçmek istiyorum. Sizce uzun süreler problemsiz hizmet edebilecek bir cihaz mıdır? 6000 TL değer mi? Teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel Hayvan -- 19 Kasım 2020; 22:2:5 > |
2015 macbook pro 13' Early almak (2020 yılında)

-
-
Merhaba,
1 hafta önce bende Macbook Pro Retina 13" ile Mac'e geçiş yaptım. Sahibinden 2. el 128 GB SSD 8 GB RAM 378 pil döngülü 5.250 TL ye satın aldım.
Pazarlık yapıp fiyatı biraz daha düşüre bilirseniz bence alınabilir.
-
Yanıtınız için teşekkür ederim.
Performans olarak memnun musunuz? 2015 model olması beni biraz tedirgin ediyor.
-
Geçen hafta, 4200 e sattım(ekranda sorun vardı) bende eşimin bilgisayarını 120gb ssd ve 8gb rami vardı performans olarak artık basit işlemlerinde bile zorlanıyordu, 2020 de cift cekirdekli performansı çok kısıtlı bir işlemci almak sizi üzebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan1910 -- 20 Kasım 2020; 9:27:40 > -
@ozan1910 Masaüstüne ek olarak ufak tefek işler için kullanıyorum. Şu ana kadar basit bir işlem için zorlandığına denk gelmedim. Sizin Macbook'da donanım veya yazılım sorunlarına bağlı yavaşlama olmasın.
@Rasyonel Hayvan Şimdilik performansından memnunum. Microsoft Remote Desktop, Watsapp ve müzik dinlemek için Vox kurulu. İşlemcinin yetersiz kaldığı bir ana denk gelmedim. BT Teknik Personeli olarak çalıştığım şirkette Operasyon Direktörümüz hala MacBook Pro 2014 Early kullanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 20 Kasım 2020; 19:34:20 > -
Her hangi bir sorunu yoktu, ama kendi kullandigim mba 2020 i5 e alistiktan sonra belki guncel islemlerde zayif kaliyodur
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X