Bildirim
iPad Pro (2018) 12.9 vs Pro (2020) 11
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
2020 almanı öneririm 6 GB RAM var. -
arkadaşlar 2017 macbook air kullanıyorum. Zamanımda 3500 liraya almıştım. 128 gb ekstra transcard almıştım onla devam ediyorum ancak bu ipad pro ların 512 ve 1 tb olanları aklımı karıştırdı. Genelde word doc yazısı, video izleme ve webde surf işleri kullanıyorum. Sizce ipad pro 2020 ve klavyesi alınır mı? Ne derdiniz? Macbook air den sarjı olsun hız olsun genel olarak memnunum. İpad pro macbook air 2017 den daha mu üstündür? Klavyesiyle alınırsa randımanlı olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhaba, mayıs başında stoklarda olacakmış sanırım kamera harici performans olarak ikisi de yeterli olur diye 2018i aldım.
Yani avciliyetin yoksa 2020 beklenir gibi ama hem küresel hemde ülke bazlı ne olur bilemem malum olaylar karışık gidişat kötü gibi .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evet hocam ben de sizin gibi düşündüm ve azıcık şüpheyle 2018 pro aldım. Bugün geldi iyi ki almışım mayısta teminatı da şüpheli bekleyemezdim 😂
Zaten fazlasıyla iyi özellikli ipadler uzun süre kullanılır umarım 👍
Hocam ne kadara nereden aldınız acaba, link gönderme şansınız var mı?quote:
Orijinalden alıntı: godofconey
Evet hocam ben de sizin gibi düşündüm ve azıcık şüpheyle 2018 pro aldım. Bugün geldi iyi ki almışım mayısta teminatı da şüpheli bekleyemezdim 😂 -
www.vatanbilgisayar.com
iPad Pro-64GB WIFI-Gümüş-11''Retina-Bluetooth-10Saate KadarPil Ömrü-468Gr fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/ipad-pro-64gb-wifi-gumus-11-retina-bluetooth-10saate-kadarpil-omru-468gr.html
Hocam 12.9 çok büyük olduğu için tercih etmedim 6700 liraydı mediamarktta vatandan space grayini aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2020 kasa iyidir satışa çıktığın da al bence -
Kasa aynı 2018 ile boş yorum yapmışın -
Biri çift kamera biri tek nereye aynı bilip bilmeden yorum yapma
yav he he kim foto çekecek ipad ile aynı kasa işte 2018 ile yersen diye iki özellik fazla koyup satışa çıkarmışlar. Aklı olan fiyatı daha uygun olan 2018 i alır -
UZATMA , herkes istediği yorumu yapar bana göre aynı kasa değil , sana göre öyleyse alıntı yapmadan etiketlemeden yorumunu yap , boş yapma
niye konu açtın o zaman ?quote:
Orijinalden alıntı: godofconey
Hocam merhaba, mayıs başında stoklarda olacakmış sanırım kamera harici performans olarak ikisi de yeterli olur diye 2018i aldım. -
Aldıktan sonra açsaydım belki mantıksız olabilirdi de sorgulanacak bir şey görmüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X