Şimdi Ara

iPad Pro (2018) 12.9 vs Pro (2020) 11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, 12.9 inç 2018 stoktan teslimat şu an ya da bekleyip 11 inç 2020 mi almalıyım? Sizce ne zaman stoklara girer 2020 pro?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2020 almanı öneririm 6 GB RAM var.
  • arkadaşlar 2017 macbook air kullanıyorum. Zamanımda 3500 liraya almıştım. 128 gb ekstra transcard almıştım onla devam ediyorum ancak bu ipad pro ların 512 ve 1 tb olanları aklımı karıştırdı. Genelde word doc yazısı, video izleme ve webde surf işleri kullanıyorum. Sizce ipad pro 2020 ve klavyesi alınır mı? Ne derdiniz? Macbook air den sarjı olsun hız olsun genel olarak memnunum. İpad pro macbook air 2017 den daha mu üstündür? Klavyesiyle alınırsa randımanlı olur mu?

• onboardx O kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, mayıs başında stoklarda olacakmış sanırım kamera harici performans olarak ikisi de yeterli olur diye 2018i aldım.

• Yani avciliyetin yoksa 2020 beklenir gibi ama hem küresel hemde ülke bazlı ne olur bilemem malum olaylar karışık gidişat kötü gibi .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rryzen kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ben de sizin gibi düşündüm ve azıcık şüpheyle 2018 pro aldım. Bugün geldi iyi ki almışım mayısta teminatı da şüpheli bekleyemezdim 😂

• godofconey kullanıcısına yanıt
    Zaten fazlasıyla iyi özellikli ipadler uzun süre kullanılır umarım 👍

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11 Pro vs 12
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: godofconey

Evet hocam ben de sizin gibi düşündüm ve azıcık şüpheyle 2018 pro aldım. Bugün geldi iyi ki almışım mayısta teminatı da şüpheli bekleyemezdim 😂
    Hocam ne kadara nereden aldınız acaba, link gönderme şansınız var mı?
  • www.vatanbilgisayar.com
    iPad Pro-64GB WIFI-Gümüş-11''Retina-Bluetooth-10Saate KadarPil Ömrü-468Gr fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/ipad-pro-64gb-wifi-gumus-11-retina-bluetooth-10saate-kadarpil-omru-468gr.html

Hocam 12.9 çok büyük olduğu için tercih etmedim 6700 liraydı mediamarktta vatandan space grayini aldım.

• 2020 kasa iyidir satışa çıktığın da al bence
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    Kasa aynı 2018 ile boş yorum yapmışın
  • Attorney58 A kullanıcısına yanıt
    Biri çift kamera biri tek nereye aynı bilip bilmeden yorum yapma

• drjacob kullanıcısına yanıt
    yav he he kim foto çekecek ipad ile aynı kasa işte 2018 ile yersen diye iki özellik fazla koyup satışa çıkarmışlar. Aklı olan fiyatı daha uygun olan 2018 i alır
  • Attorney58 A kullanıcısına yanıt
    UZATMA , herkes istediği yorumu yapar bana göre aynı kasa değil , sana göre öyleyse alıntı yapmadan etiketlemeden yorumunu yap , boş yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: godofconey

Hocam merhaba, mayıs başında stoklarda olacakmış sanırım kamera harici performans olarak ikisi de yeterli olur diye 2018i aldım.
    niye konu açtın o zaman ?
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Aldıktan sonra açsaydım belki mantıksız olabilirdi de sorgulanacak bir şey görmüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.