Şimdi Ara

2015 LG LCD & OLED WEBOS TV (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
21
Favori
73.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun zaman alan tv araştırmalarım sonucunda geçtiğimiz hafta teknosada 55UF950V tv yi yanında LG G4 telefon hediyesi ile birlikte 5699 TL ye satın aldım.
    2 gün evvel tv nin yetkili servis tarafından kurulumu yapıldı.
    evim de digita platform yok. çanak antenden almış olduğum HD yayınlar çok iyi ancak SD yayınlar neredeyse çamurlaşmış bir görüntü veriyor.
    harici usb ve diğer bellekteki 1080p filmleri mükemmmel şekilde izleyebiliyorsunuz.
    canlı modda izlediğinizde gözünüz bir süre sonra yorulmaya başlıyor
    tv ile ilgili en iyi görüntü veren ayarları araştırdım ancak herhangi bir bilgiye ulaşamadım
    webos 2 çok hızlı ve stabil, arkadaşımın sony android tv sinden daha iyi bulduğumu söyleyebilirim
    izlenimlerim şimdilik bunlar
    iyi forumlar
  • baş sayfada ef950 için 2 ayar veren inceleme sitesi var

expert 1 den kalibrasyon ayarı yapıyorlar ama kalibrasyon profesyonel bir iştir herkese tavsiye edilmez.

standart modda izleyebilirsiniz. vivid kullanmayın

deneme yanılmayla zamanla öğrenirsiniz bütün ayarların ne işe yaradığını.
  • Hayırlı olsun, ben de bu üründen aldım.
    bugün teslim edilmesini bekliyorum.
    Bu şartlarda(fiyat-performans anlamında) alınabilecek en iyi televizyonlardandır diye düşünüyorum
  • yorumlar için teşekkürler.
    tv (55uf950v) 03.03.05 yazılımla geldi.
    teknik servis usb den güncel kanalları cihaza yükledi
    trt 4k kanalını bulamadım. transponder olarak frekansı ekletip arattım ama yine de bulamadım,cihazın güncellenmesi gerekiyor belki de bilemiyorum.
    harman kordon ses sistemi muazzam.
    akıllı kumanda muhteşem ötesi. menü dili ve özellikleri fazlasıyla anlaşılır.
    daha önce de dediğim gibi SD kanallar çok kötü, eski 40 inç toshiba tv nin bile çok daha iyi performansı vardı.
    4k olmasının görüntü kalitesine çok fazla bir artı kattıığını söyleyemeyeceğim.
    her şeye rağmen cihaz beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.
    fırsat buldukça incelemeye devam edelim bakalım.
    iyi forumlar.
  • 55uf950v kutusu içinde köpükleri ile beraber lazım nasıl tedarik edebilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar LG nin 2015 modellerinde trumotion özelliği olan hangi seri veya model bilgisi olan varmı
  • pasa5445 P kullanıcısına yanıt
    Sonu v ile bitenlerde truemotion var..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG LF630V .. Bir sorum olucak bu tv hakkında.
    Kanalları bilgisayarda bir program yardımı ile sıraladım istemediğim bir çok kanalı radyoyu sildim fakat sonra yavaş yavaş bütün kanalları radyolar tekrar kendi ekleniyor.
    " ChanSort " adlı programı kullanıyorum. Bu sorunu çözmedim gitti.
  • jackbauer J kullanıcısına yanıt
    bende bugün LG müşteri hizmetlerinden truemotion + 3D + 4K için model sordum

49 UF 850v türkiyede yok

55 UF 950v fiat yüksek

49 UB 850v webos 2 yok
    55uf950v de telefon kampanyası vardı tv süper uyguna geliyordu ama bitti yakın zaman önce ama yılbaşına kesin kampanyalar olur aceleniz yoksa bekleyin bence...

• jackbauer J kullanıcısına yanıt
    Peki truemotion + 3D + 4K + webos2

olan seçeneklerden 4k dan vaz geçsek öneriniz varmı model olarak
  • Arkadaşlar 55uf950v aldım cihaz güzel fakat vertical banding var. Cok göze batmıyor ama malesef var. Acaba yeni alan arkadaşlar tv lerinde bu tür sorun varmı bakıp cevap yazabilirlermi.

• quote:

Orijinalden alıntı: math06

Arkadaşlar 55uf950v aldım cihaz güzel fakat vertical banding var. Cok göze batmıyor ama malesef var. Acaba yeni alan arkadaşlar tv lerinde bu tür sorun varmı bakıp cevap yazabilirlermi.

Lg ile Samsung da sıklıkla var hele LG'de daha fazla.İade etmeye bakın derim 5 milyarlık Tv sonuçta aldıgınız.
    Ec930 5000 tl. Full hd
    Eg910 6000 tl. Full hd
    Eg920 7000 tl 4k da var muhteşem bir tv

Bu fiyata çıkamam dersen şansın yanında olması lazım hocam led tv lerde problem çıkma olasılığı yüzde 90 üst satırda arkadaş yazmış bak 5000 tl lik uf950v en üst seri led tv ve banding çıkmış geçen sene bende 65ub980 aldım en üst seriydi lg nin leğen kadar banding vardı tv de avukat zoruyla iade ettim cihazı sonrasında ec930 aldım oled mutlu mesut izliyorum sıfır sıkıntı tv alacaksan oled al derim kesinlikle led tv alma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackbauer -- 8 Aralık 2015; 14:45:26 >
  • Üstad lg g4 hediye ettiler yoksa çoktan iade ederdim. Bu kampanyadan 55uf950v alanlarda da bu dikey gölgelenme varmı merak ettim. Diğer yönüyle televizyon güzel film izlemek keyifli. Tesekkurler cevabın için.

• 49UF8507 kullanıyorum. Dediğiniz gibi çok rahatsız etmiyor ama gözüm sürekli takılıyor

• math06 M kullanıcısına yanıt
    Hocam tv'nin akıcılığı nasıl?

• nötr06 N kullanıcısına yanıt
    Yazık günah 3000 tl ye yakın para ve sürekli gözünüz takılıyor az para değil oled ler yaygınlaşıp fiyatlar inse dicem ama lg nin led pazarındaki yeri ve satışı bakımından çok fazlada fiyatta indirime gitmez gibi ya led tvleri bitirip sadece oled satacaklar yada led ler devam edip oled leride fahiş fiyattan satmaya devam edecekler bekleyip göreceğiz...

• harpci H kullanıcısına yanıt
    Tvden genel olarak memnunum. internetten film izliyorum sıkıntı yok. 3d si iyi. Maç izlerken sadece hızlı kamera hareketlerinde silik bicimde dikey golge var büyük değil. Trumotion kapalı kullanıyorum. Hızlı sahnelerde hareketlerde maçlarda titreme gibi bir sorun görmedim. Film izlemeyi çok sevdiğim için bu amaçla aldım. Kanal geçişleri yavaş bana göre. Güncelleme yaptım kumanda algılaması zayıfladı gibi.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.