Şimdi Ara

2015 LG LCD & OLED WEBOS TV (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
21
Favori
73.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mağazada incelemiştim çok akıcıydı. Trumotionu açıp bir dene istersen dikey çizgileri. Bence çok güzel bir Tv aldın güle güle kullan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bende geçen ay Samsung 55JU7000 alıp arızadan dolayı iade etmiş birisi olarak bir daha Samsung almamaya karar verdim. Bu tv ayarında ne alabilirim acaba? 55UF950v yi alsammı yoksa bekleyip oled filan mı almak mantıklı sizin fikirleriniz nedir? Ben özellikle film izlerim ve maç izlerim buna göre ne tavsiyeniz olur
  • UF950V bende de var.
    Gayet memnunum kusur aramadım,
    görüntüsü gayet net ve akıcı geliyor bana,
    ses kalitesini çok beğeniyorum,
    Sadece Kumandasından şikayetçiyim, sıkıntı var donuyor, geç algılıyor,
    sürekli "akıllı kumandanızın sinyali kararlı değildir" diye hata veriyor,
    servisi aradım değişim olacak.
    Ama dediğiniz testi ben de uygularım sonucu yazarım.
    İzleme zevkimi bozan birşey fark etmediğim sürece bana göre sorun yok.
    Keşke, alırken küçük bir servet ödediğimiz makinalar kusursuz olsa.
    Bir de benim hediye g4 daha gelmedi.23.11 de almıştım.
    geçen hafta mail attım, dün geri dönmüşler "pardon" tarzında bir mail, 15 gün içinde teslim diyor.
  • s_tem S kullanıcısına yanıt
    oled al başın ağrımasın gözlerin bayram etsin az önce biri yazmıştı uf950 almış banding çıktı diye öteki diyor 5-6k verdin ışık sızıyor beriki diyor şu sorun oled alanlara bak hocam sorun var diyen varmı demez çünkü sorun olacak durum yok tv de ha 1-2 bin fazla vericen belki ama birdahada forumun bu sayfasına uğramıcan
  • harpci H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Aslında vertical bandingin ne olduğunu öğrenmeseydim bu durumdan haberim bile olmazdı kullanır dururdum. Çünkü 7 yıl önce aldığım samsung 32LE652 tv mde de varmış haberim yokmuş 😊. 3 aydır 49uf8507 modelini forumda takip ettiğim için çok şey öğrendim. Herkese katkılarından dolayı teşekkürler.

Almışken oled al hocam

• math06 M kullanıcısına yanıt
    Sorma bende öğrenene kadar farketmemiştim şimdi göze batıyor monitörümde bile var

• Arkadaşlar ben de LG webOS TV kullanıcısıyım. HD kanallar ile ilgili bir soru sormak istiyorum. Kanal D HD ve Star TV HD kanalları HD yayını olarak Türksatta, yani şifresiz ve ci kartsız izlenebiliyor mu.

• quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

oled al başın ağrımasın gözlerin bayram etsin az önce biri yazmıştı uf950 almış banding çıktı diye öteki diyor 5-6k verdin ışık sızıyor beriki diyor şu sorun oled alanlara bak hocam sorun var diyen varmı demez çünkü sorun olacak durum yok tv de ha 1-2 bin fazla vericen belki ama birdahada forumun bu sayfasına uğramıcan

Aynen katılıyorum,,bu saatden sonra oled araştır..
  • NightWatchman0 kullanıcısına yanıt
    izlenebiliyor arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: math06

izlenebiliyor arkadaşım.

Ben nette yazılan frekansları girdim ama normal uydu kanalı geldi. Rica etsem Kanal D HD ve Star TV HD uydu frekanslarini alabilir miyim?

• Cevaplar için teşekkürler, dediğiniz gibi oled almak mantıklı diğer şekilde led tv nin hangi modelini alırsak alalım sorun yaşayacağımız kesin. Yalnız oled lerde ekran yanması oluşuyormuş ne kadar doğru bilmiyorum böyle bir durum varmı acaba? Oled fiyatları biraz yüksek almışken 4k oled almak mantıklı kampanya gelirmi beklesek
  • NightWatchman0 kullanıcısına yanıt
    Star 12015 H 27500. Kanald 12245 H 27500

Ben 4 aya yakındır kullanıyorum iz filan olmadı kampanya olur kesin ama çokda fazla.inmez bende 4k lar için 7000 tl nin altı iyi fiyat hoş ben lg nin yerinde olsam piyasadaki led ler bu durumda iken 10000+ fiyat yazarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: math06

Star 12015 H 27500. Kanald 12245 H 27500

O kanal frekanslarında HD olan değil normal klasik uydu kanalı geliyor. Çok ilginç. Teşekkürler

• arkadaşlar merhaba, bir sinema sever olarak tv üzerine yaptığım uzun araştırmalar sonunda lg 55UF8507 almaya karar vermiştim taaki media markete tv yi denemek için içersine 14,5 gb lik hobbit : smaug un çorak toprakları nı koymuş olduğum usb yi 55EG910V ye takıpta çalıştırana kadar. süper ötesi bir görüntü ve süper ötesi siyahlar vardı ve resmen ekranda bir tür çizgi sinema oynuyordu. daha sonra aynı filmi 8507 de açtım ama resmen hayal kırıklığı oldu benim için. ne siyahlar siyahtı ne de görüntüde bir akıcılık vardı. sanki görüntü takılarak gidiyor gibiydi ve filmin girişindeki karanlık sahneler birbirine girmiş gibiydi. o gün 8507 modeli 4000 tl civarındayken 910v 5500 tl idi. oled tv ler hakkında pek fazla bilgim olmadığı için hemen atlamadım ve araştırıp karar vermeyi uygun gördüm. lakin bu model hakkında internet üzerinde pek fazla bilgi edinemedim işin açığı daha doğrusu kullanıcı yorumu bulamadım. bu tv hakkında bilgisi olan üstadlarımız veyahut alıp keyfini süren dostlarımız var mıdır acaba ? şimdiden çok teşekkürler.

• üstatlar selamlar, Haziran sonunda 60uf85v almıştım. tv'de banding sorunu olmasına rağmen çok rahatsız etmediği için değişim istememiştim. Son zamanlarda maç izlerken iyice gözüme takılmaya başladı, benden başka fark eden yok ama rahatsızlık veriyor. 6 ay dolmadan değişim gibi bir şey söz konusu olabiliyor mu? Veyahut bandingi azaltmanın bir yolu var mıdır?
  • famena F kullanıcısına yanıt
    Ec930 olanı var bende aynen dediğiniz gibi film izlemek çok zevkli bu tv lerin zaten en başarılı olduğu konu siyahlar inanılmaz siyah kalitesi var akıcılık harika bunları zaten led lerle kıyaslamak yanlış olur dediğiniz fiyatta harika bu tv için, maddi durumu iyi olan 4k sınıda alabilir onu hayal bile edemiyorum açıkcası...

• NaBeg N kullanıcısına yanıt
    Lg ledlerin olmazsa olmazı banding yapacak birşey yok hocam keşke zamanında iade etseydiniz..

• jackbauer J kullanıcısına yanıt
    Sormayın, diğer gelecek olanda da çıkar diye geri vermek istemedim ama son zamanlarda daha çok rahatsız etmeye başladı. LG'ye bir başvurayım bakalım ne diyecekler.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.