Şimdi Ara

2015 LG LCD & OLED WEBOS TV (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
21
Favori
73.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 50lf650v modelin gerçek frekansı 50hz mi, 100hz mi. Kesin bir bilgi bulamadım.
    Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar size bır sorum olcak bende lg 139 ekran webos 3d smart 2015 yenı aldım,ama lgnın kendı uydualıcısını kullanmıyorum,kendı uydualıcım next amıgoyu kullanıyorum,normal hd yayınları syrederken sorun yok süper,ama maç seyrederken sankı ekranda bulantı tarzı ekranın arka kısmında gözüme çarpan görüntuler oluyor genelde maç izlerken oluyor,top yeşil sahahada iken nedendır bılgısı olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxxel

Arkadaşlar 50lf650v modelin gerçek frekansı 50hz mi, 100hz mi. Kesin bir bilgi bulamadım.
    Teşekkürler.

650v''100 Hz panel gerçek değer
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: yuxxel

Arkadaşlar 50lf650v modelin gerçek frekansı 50hz mi, 100hz mi. Kesin bir bilgi bulamadım.
    Teşekkürler.

650v''100 Hz panel gerçek değer

Teşekkürler.
  • Arkadaslar 43uf6407 kurulumunu yaptiran var mi?kutudan eski tarz uzun kumandalardan mi yoksa mouse olarak kullanilabilenlerden mi cikiyor?tv yi aldik kurulumu olmadigi icin bakamiyorum icine :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 temmuzda 50lf650v aldım şu an vertical banding sorunh nedeniyle tv den soğudum o kadar sıkıntıki ne maç izleniyor ne tv direk göze batıyor. Bakalım davalık olana kadar bu tv yi iade etmeye çalışıcam

• selam arkadaşlar... uf850, ub850 8507 vs vs. seviyesinden. üst segment uf 950 60uf850 gibi tv lere geçipte aradaki farkları anlatabilecek arkadaşları arıyorum günlerdir forumu okuyarak. özellikle merakım 3 d filmlerdeki akışkanlık sorunu ben lm640 model tv de bunu yaşıyorum. şimdilerde 4 k tv alacağım için eğer farkederse üst sınıf uf950v gibi bir tv almayı düşünüyorum... bu tip değişim yaşayan arkadaşlar varsa tecrübelerini lütfen anlatsınlar. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANBABA34 -- 15 Ekim 2015; 10:39:34 >
  • bha41 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. 6407 modelinde standart tuşlu kumanda gelmektedir. kablosuz mouse bağlayabilirsiniz.
  • CANBABA34 C kullanıcısına yanıt
    ub850 artık üretilmiyor. uf850 1500hz 2x10w hoparlor kullanır. uf850 true 4k engine görüntü iyileştirme teknolojisi kullanırken uf950 bu teknolinin daha da gelişmişi olan prime mastering engine kullanır. uf950 2300hz olup 60w hoparlore sahiptir, incelik olarak uf850nin yarısı kadardır. açıkcası uf950 ile kıyaslayabileceğim tv sayısı çok az..
  • Merhaba arkadaşlar... Ben bir 4K Tv almaya karar verdim ve aylardır uzun araştırmalar sonucu (2014 TV'ler dahil) bir çok kişi gibi işin içinden çıkamaz hale geldim...
    En son 2016 TV'leri bekleme kararı aldım. Ama yinede bütün aklımda ki Tv modellerinin fiyatlarını takipteyken 2 gündür LG'nin 55UF950V modeli büyük indirimle Hepsiburada'da 5.999 TL ile karşıma çıktı. Diğer Alışveriş ve mağaza sitelerine baktığımda an itibariyle 7.999 TL fiyatıyla satışta bulunuyor... Hatta Hepsiburada 2 farklı firma seçeneğide sunarak fiyatları 5.389,00 TL ve 5.399,00 TL civarında satış seçeneği sunuyor. Benimde 5.500 TL'ye kadar bütçem var... Ben fiyattın bu kadar düşük olmasından kıllandım açıkçası... Sizce sipariş vermeli miyim? Yoksa hiç riske girmeyip 2016 modelleri mi beklemek mantıklı olan? Acil sizlerin değerli görüşlerinize ihtiyacım var.

• Respect09 R kullanıcısına yanıt
    teşekkürler dostum.. ve lakin yazılım farklarını sitelerden bakıp anlıyoruz, ben mağazalarda 950 ile 850 serisini yan yana görüyorum. bakıyorum yani arada gözle görülür bir fark yok. tabi orda tek kaynak tan görüntü aktarılıyor belki ondandır diyorum. yani o kadar fark verip görüntü akıcılığında , hızında bir fark olmayacaksa. sadece gözün zar zor seçebileceği daha geniş bir renk skalası vs vs için fark vermek istemem. hele hele ses sistemi farkı için hiç fazla para ödemek istemem. ben forumlara hep yazdım 850 ve 950 yi ev ortamında deneye bilmiş var mı diye hiç cevap alamadım. acelem yok pusudayım. millet hep pahalanıcak diyor velakin düşüyor fiyatlar. en kötü 49uf8507 alsak olmuş 2500 tl gibi bişi. o fiyata zati pişmanlık söz konusu olamaz. saygılar
  • CANBABA34 C kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl fark göremedimiz tv de. İki tv de karşımda şuan ben bariz fark görüyorum @CANBABA34

• Respect09 R kullanıcısına yanıt
    valla ben renk ve canlılıkta biraz fark hissettim. ama akıcılıkta öyle belki çok az var gibi geldi. sen onları nerede yan yana buldun. bende gider bakarım belki...
  • Aydındayım yakınan buyur gel pm ay

• 666azazel kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar TV alacağım yardım istiyorum.. UHD bir tv almak istiyorum gönül ister OLED olsun ama fiyatları henüz çok pahalı bende UHD bir led tv almak istiyorum fakat TV lerin kod numaraları kafamı karıştırıyor, Örneğin almayı düşündüğüm LG'nin iki modeli arasında ne farklar var bana söyler misiniz 49uf7787 ve 49uf8507 ?Şimdi bakıldığında 3D farkı ortaya çıkıyor biri 8 serisi diğeri 7 serisi ama biri 07 diğeri 87 bu kod nolarında birbine üstün olduğu noktalar olduğunu düşünüyorum benim için 3D ahım şahım bir özellik değil daha önemlisi input lag olayı olmasın istiyorum çok maç izlerim gözleri bozmak istemiyorum :) Konu hakkında teknik bilgiye sahip arkadaşlardan yorum bekliyorum ..
  • haydarz kullanıcısına yanıt
    lgde son rakam yada harfe bakın bu yıl garip işler yaptı V belli de 7 ne anlama geliyor bilmiyorum .
    uygun fiyata 8 - 7 - 6 serisi var öncelik 8 de olsun ama son harfe dikkat.

UF850V
    UF8507

UF7787
    UF778V

55UF850V IPS panel (LC550EQE), 100Hz
    55UF8507:IPS panel,50 Ηz
    uf778 serisi panel belli değil.

Trumotion yoksa tv 50hz yada trumotionda de-blur seçeneği yoksa tv 50hz.

http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-55UF850V
    http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-55UF8507
    http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-49UF7787

resmi siteden farklara bakmak lazım

3d hariç pek fark yok
    panel önemli - trumotion olayına yorumlardan bakın.

• azazel üstad daha önce konuşulmuştu bu,

Sanırım tipinde çok ufak bir değişiklik vardı birde 7 olanlar Netflix desteği olan Avrupa modellerimiydi neydi eski sayfalarda vardı. Yanlış ifade etmiş olabilirim kusuruma bakmayın lütfen.
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    peki 8-7-6 serilerinin arasında panel kalite farkı var mı yoksa sadece portlar çıkışlar mı değişiyor .Bu arada son harflere dikkat derken orasını anlayamadım .
    55UF850V IPS panel (LC550EQE), 100Hz modeli sanırım görüntü akıcılığı iyi lag olayı olmaz ama çok büyük bu tv bunun küçükleri var mı diye baktım yok malesef ..
    Bu trumotion denen olay truengine değil mi ? Valla hocam uzun zamandır araştırıyorum kafam allak bullak oldu o yüzden yardım almak istedim .LG de akıcı görüntü yoksa baska markada önerebilirsiniz değerlendiririm illa LG olacak diye bir şey yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydarz -- 27 Ekim 2015; 12:03:29 >
  • sizlere çok basit gelebilecek ama benim için çok karmaşık sorular olan sorularımı cevaplarsanız seviniirm.

**uf ile lf serisi arasındaki fark nedir?
    **43" uf7787 uf6806 uf6407 farkları nelerdir?
    **4k TV'ler için "4k uydu alıcısı diye birşey varmıdır? 4k tvler kablolu yayın ile izlenebilir mi?

aydınlatırsanız sevinirim.. çok uzak klamışım bunlardan :)
  • FrEaKrOcCo kullanıcısına yanıt
    hocam spotcularda havale ile 5100 TL ye tv yi sipariş ettim.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.