Şimdi Ara

2015 LG LCD & OLED WEBOS TV (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
21
Favori
73.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çıkar merak etmeyin az çok banding olmayan lg yok bende geçen sene 65ub98o almıştım abartısız küçük leğen büyüklüğünde banding vardı öbek öbek lg servisi geldi izlemeye engel durum yok diye rapor verdi firmada olumsuz yanıt verdi hemen avukat arkadaşımı devreye soktum o halletti sağolsun 4 ncü gün tv yi geri aldılar o gün bugün nerde lg görsem dikkat ediyorum banding olmayana rastlamadım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jackbauer J kullanıcısına yanıt
    4k vitrinde vardı full hd nin üzerine denemeye gerek duymadım ama eminim o daha başka bir güzeldir. bir de fiyat 7000 tl civarındaydı. 4k nın ülkemize tam olarak geleceği günü ve fiyatı baz aldığımızda 910v fazlasıyla işimi görecektir diye düşünüyorum. teşekkürler yorumunuz için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaBeg

Sormayın, diğer gelecek olanda da çıkar diye geri vermek istemedim ama son zamanlarda daha çok rahatsız etmeye başladı. LG'ye bir başvurayım bakalım ne diyecekler.

Hocam gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef benim tv de (55uf950v) istemesemde vertical banding problemini görmekteyim.musteri hizmetlerini aradım.
    Albani üstadı dinlememekle büyük hata yaptığımı düşünüyorum. Biraz daha bekleyip oled alabilirdim. Iade islemlerinde yardımlarınızı bekliyorum. Saygilar iyi forumlar.
    Nu mesajida hediye g4 telefonla yaziyorum

• Lg nin eline düştüysen yandın kardeşim bir kutu xanax al hazırda dursun ne laf anlıyorlar ne söz komedi den beter sağlam sinir lazım hele bir arkadaşa ışık sızması ile ilgili birşey demiş müşteri hizmetleri lg nin koltuktan düştüm okurken allah yardımcın olsun..

• Hocam servis gelip tvnin durumuna baktımı. Bende de aynı durum var müşteri hizmetlerini en az 5 kere aradım bana tvnin karşısına geçmemi ve vereceği ayarları yapmamı istedi kapattım telefonu. Artık ne ayarı yaptıracaklarsa

• bende lg 43UF7787 modeli mevcut. lg tvlerin çoğu güncelleme aldı galiba ne gibi değişiklikler oldu farkedebilen var mı? ben görüntüde bi değişiklik sezdim birazda hız artışı.
  • 2014 yılının eylül ayında 49ub850v aldım bimeksten. Tv ilk 15-20 gün çok iyi hatta süperdi. Sonrasında bantlanma ve degisik birsuru sey olmaya başladı. Lg mh yi aradim. Tvyi yeniden kurdurup birkac ayar yaptirdi eleman sonrasinda da bi kac gun kullanin devam ederse sikayetleriniz servis gondeririz dediler. Sikayetler devam etti tabi cunku ayarla olcak bi hadise degil bantlanma ve diger olanlar. Nyse servis gldi ama adamin tvden panelden fln anladigi yok bildigin montaj elemani. Nyse bakti tvye kabak gibi gorunen bantlanmaya yok dedi bide tvde sorun yok diye form yazdi gitti. Bnde musteri hizmetleriyle anlasmistim bnim bolgemdeki servisten adam yollamayin birsey bilmiyorlar (bide soundbar sorunum olmustu adamlardan bilgisizlik akiyordu n cvplar aldim aklim durdu yani) bn baska bolgeden istiyorum demistim bana once sizin bolgeden glck sonrasinda isterseniz farkli bolgeden yollariz demislerdi. Ancak sonrasinda yollayamayiz dediler. Bnde tuketici hakem heyetine basvurdum sanirim 5-6 ay sonra geldi bilir kisi ve bantlanmanin fotolarini cekti gitti. Sonrasinda da eve kagat geldi heyet onayladi tv degisime uygundur diye. Bnde bu sorunlarin ilk oldugu zamanlarda urunu aldigim bimeks magazasina gidip anlatmistim mevzuyu onlarda bana bize lgden degisime uygundur yazisini getirin biz size tvnizin aynisindan yada farkini oderseniz ust modelinden verelim demislerdi. Bnde buna guvenerek para iadesi degilde degisim talep etmistim heyetten. Nyse bnim degisim onayi kagadini bimekse maille gonderdim onlarda lgye yollamis 2 hafta hukuk biriminden haber bkledik. Ordan onay cikti tv yi aldilar bu seferde degisim biriminden  onaylanmasini beklicektim ama birim lgden degisim olacaktir yada subeden degisim olacaktir diye bi karar vereckmis yani lgden degisim olursa bnim tv min aynisini yada stokta yoksa ust modelini verecklermis. Bn tabi itiraz ettim bn bimeksle anlastim degisim kagadini verin bn istedigim tvyi almak istiyorum diye. Nyse tvnin alindigi gunden 1 gun sonra tabi yogun aramalarim sonucu subeden degisim kagadimi lg yetkili servisten aldim. Once 55uf950 alacaktim sonra 65ug870 e gitti aklim hatta kararda vermistim ama bi lg yetkilisi magazada bu paranin aynisina 55eg920 oled tv var dedi aklimi celdi. Bnde oled tv aldim. Sunu anladim ki oled ile led kiyaslanamaz biri elma digeri armut. En pahali ledide alsaniz bantlanma oluyor ayrica oleddeki renkleride vermiyor. Yani butcesini ayarlayabilen kesinlikle oled alsin led tvlerden uzak durun.

55eg920 ilede 55eg960 arasindaki fark lg mhden ogrendigime gore ki cok dogru oldugunu dusunmuyorum ama 3 kere aradim en sonunda bu cvpi verdiler. Ses yani harman kardon ve dizaynmis. Dizaynida soyle acikladi ekran yanlardan kavisli oldugu gibi bide yukardan ve asagidan hafif bir kavise sahipmis buda odaklanmayi artyiriyormus ama bn magazada baktigimda bu sekil bir kavis gormedim. Sanirim iki tv arasinda cekirdeklerde bi fark var gerci bn bunu sordum lgmh ye ama bi fark olmadigini soylediler. Tam kanaatimde su sekilde 55uf850 ile 55uf950 arasindaki cekirdek ram vs donanimsal farklar eg920 ile 960 arasinda var bnce. Ama panel olarak goruntu kalitesi olarak bir fark yok.

• Expladi E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ne kadara aldınız eg920 yi ben en düşük 7450 ye bulabildim...

• Tvyi degistirme durumum oldugu icin oyle magaza magaza gezip fiyat soramadim bimeksten fiyat aldim eski tv yi dustuler kalanida taksit yaptim.

8241 tl tv + 499 tl extra 3 yil garanti paketiyle 8740 tl ye geldi. Almadan oncede sizin oled hakkinda yazdiklarinizi okumustum paylastiginiz fotodur videodur izlemistim ve oyle karar verdim. Cokta dogru karar vermisim led tvden kurtulduguma cok mutluyum. Sizede cok tskr ederim iyiki sizin gibi kisiler varda alacagimiz urunlerle ilgili bilgi sahibi olabiliyoruz.

Bu arada gs astana macini 4k olarak izledik oled tvmizden. Oled isigini tam yapip isiklari kapayinca bildiginiz staddaymisiz gibi oldu bide 5+1 dd ses verseydi trt tam olcakti yani :) @jackbauer

Çok sevindim forumda çok kişiye yazdık led lere para vermeyin oled e bakın diye ama pek değenlendirilirmedi sizin almanıza sevindim bende ec930 u kısmetse yarın verip eg920 alıcam son anda aksilik çıkmazsa inşallah...

• 4k ya gecicem diyorsunuz yani hayirlisi olur ins. Bn bazi bilgiler paylasiyim o zmn sizle blki bi yardimim olur.

920 de altta calisan uygulama olursa tvde titreme olabiliyor ozellikle youtubedan trt 4k ya ordan internet sayfasina gecerseniz fln trt 4k yi titretiyor bi kapatip acmak gerekiyor tvyi yani bildiginiz kasiliyor tv.bu yazdiklarim ub850 de hic basima gelmemisti ve 920 de olunca cok sasirdim youtube u internet sayfasindan acinca videolarin kalitesini degistirebiliyorsunuz bu ub850de yoktu ancak 920de de soyle birsey var 4k videolar aciliyor 30-40 sn sonra donuyor ve donus o donus oyle kaliyor illa durdurucaksinuz 30 sn periyotlarla tvyi videoyu tam izlemek icin ama burda bi konu var bnim net adsl ve olctugum hiz 11 mb ve modemle tv kablolu bagli bana islemci veriyi isleyemiyor gibi geldi ama blkide hiz yetmedigindendir siz tvyi almadan evvel magazada telinizi wifi yapip acar denerseniz daha saglikli olabilir ama sanirim fiyatinin 960 a gore uygun olmasida bu yuzden yani cekirdekleri 960 dan dusuk kalitede. Eger butceniz uygunsa ve smart ozellikleri sizin icin cok onemliyse 960 alin derim. @jackbauer

Bunların hiçbiri bendeki ec930 da olmuyor şimdi denedim sizin yazıyı okuyunca hatta bayağıda zorladım tv yi üst üste sıkıntı çıkmadı internet le alakalı olabilir bende fiber 50 mbit var sınırsız paket sizdeki tv nin bendekinden hızlı olması lazım mantıken bendekindeki tek sıkıntı açılırken hdmi arası geçiş yaparsam kastırıyor oda mouse kumandadan normal kumandadan hemen geçebiliyorum..

• servis bugün geldi, testle ilgili tv nin fotolarını çektiler.
    tv de bulutlanma görülüyor ancak değişim için onay vereceklerini sanmıyoruz dediler, sonucu bekliyorum
    2-3 güne kadar istanbul merkezden cevap gelecekmiş.
    muhtemelen servisten gelen çocukların dediği gibi bir sonuç çıkacak
    tüketici haklarına başvuracam sonuca göre
    gelişmelerden hepinizi haberdar edeceğime emin olabilirsiniz
    saygılar, iyi forumlar.
  • Tv hizli bi tv yotube da video izlerken hizli sekilde ileri aliyorum hic sorun olmuyor Ub850 de 1 sn bekler oyle basardim tusa. Her zmn yaptigi birsey degil ztn ancak 1-2 kere denk geldik. Ozelliklede trt 4k da yapti titremeyi. Yani soyle oldu gs astana macini izliyorduk 4k dan devre arasi olunca game of thrones a bi bakalim dedik internet sayfasindan actik diziyi 1080p de izledik bi 10 dk kadar sonrada maca gectik. Bi baktik yayin titriyor once yayindandir dedik bekledik 2-3 dk baktik olcak gibi degil tvyi actik kapattik yayin duzeldi. internetten film izlemede youtube acmada tvnin acilma hizinda uygulama gecislerinde ve digiturk kanallarinda hic sorun yasamadik sadece trt 4kda oldu bu dedigim.

Simdi yine denedim youtube trt 4k internetten film ve digiturku actik sira sira gecis yaptim yayinda titreme fln yok ancak internet sayfasindan bi atti bellek kullanilmasi diyerek youtube da da kaldigim yerden baslatmiyor hep ana sayfaya donuyor. Ub850de youtube da cok zmn gecmemisse yani 1-2 saat kadar hep kaldigim yerden devam ederdi video. Film kaldigim yerden devam etti ama herseferinde. @jackbauer

• herkese merhaba.
    ben de uzun zamandır led tv leri araştırıyorum. kafamda 2 modele düşürmüştüm. LG 55UF8507 ve 55UF7787.
    ama yorumları okuyunca birçok kişinin led tv lerde sorun yaşadığını gördüm. band mış ölü pikselmiş fln. tam da anlayamadım ama midem bulandı.
    peki led tv yi alıp da hiç sorun yaşamayan yokmu.? ben mesela yılbaşına kadar 55UF7787 yi almayı düşünüyorum ama sorun çıkma ihtimali ne kadar yüksektir bilemedim.
    bu arada kliksa.com da 55UF7787 bugün itibarıyla 3199'a geliyor AXESS'e de 100 tl chip para veriyor. bilginiz olsun. ayrıca dün tv bakmaya gittiğimde teknosa dan büyük ihtimalle yılbaşı indirimi olacak biraz daha bekleyin dediler. büyük ihtimalle bütün firmalar yapacak indirimi.

sonuç olarak LG 55UF8507 veye 55UF7787 alıp da sorun yaşamayan ve memnuniyetle kullanan yokmu?
  • ben aldığım tv den %55uf950v) hiç memnun değilim.
    servis geldi ama henüz sonucu bildirmediler.
    sonuç gelir gelmez tüketici mahkemesine hemen başvuruda bulunacağım.
    sanırım tüm led tv lerde aşağı yukarı ayn sorunlar mevcut. (banding, titreme, ışık sızması vb.)
    forumu takip eden arkadaşlara tavsiyem bütçeniz uygunsa oled tv yi ciddi olarak düşünmeniz.
    değişim yada iade sonrası, 4k oled yada full hd oled alacağım.
    saygılar

• Merhaba,
    Ben de oled almayı düşünüyorum asagidaki ikisi arasında kaldım tecrübeli arkadaşlardan tavsiye rica ederim?
    Lg 55ec930v yada 55eg910v
    Fiyatlarında yeni model yaklaşık 500 tl pahalı
    Teşekkürler

• cebich kullanıcısına yanıt
    Eg910v'da soundbar kampanyası uzatılmış sanırım ay sonuna dek.Kesinlikle o alınır fiyatı da tam tersine daha ucuz eskiye göre.GG'da 5.400 civarındaydı..
  • Hocam mümkünse tvdeki vertical banding ve bulutlamanın fotoğraflarını foruma koyabilirmisin. Servisin sonucu umarım istediginiz gibi olur.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.