Şimdi Ara

2015 Ford Focus 1.6TDCİ 95hp nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
20.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bu konu daha önceden bir cok defa açılmış ancak En son makyajlanan kasa için bir konu bulamadım 2015 Ford focus sedan 1.6 tdci 95Hp almayı düşünüyoruz herşey tamam yanlız tek endişemiz performans ?. Öncekı arabamız 2004 lpg'li 1.6 Megandı ve arabada 5 kişi oldugu zaman bırakın yokusu duz yolda zor gidiyordu bundan dolayı yaralıyız bu konuda :) Kullanıcı yorumlarını beklıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzcan244 -- 3 Ağustos 2016; 16:56:15 >

• Hem 2015 focus trendx sahibiydim hemde astra sedan dizel otomatik. Focusa gitmiyor diyenler atip tutmasin gayette guzel kalkiyor ve gidiyor ancak style paket olani yinede tavsiye ederim. Astra otomatik oldugu icin sanirim birde 136 beygir bana yakit konusunda fazla geldi hicte dizel gibi yakmiyor resmen mazotu içiyor
  • Dizel torkuyla götürür...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane'dan sonra baya hızlı gelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklentinize bağlı değişir lpg li megane'a göre gayet iyi olur.yazılım da yaptırırsanız daha keyifli olur..
  • normal trafiğe rahatlıkla uyum sağlayabilecek motor 150 160 sonra tıkanıyor ama rahat çeker kendini alabilirseniz 115 lik alın koltuğa fena gömüyor 270 nm tork+overbosst 300 nm civarı oluyor anlık fena
  • Benzinli megane,a göre yokuşlarda, araç doluyken felan çekişi daha iyi olur hocam.

• kalkışlarda ağır kalabilir, ama vur bayıra tırman..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • klima açmadığın sürece çekişi çok güzel
  • 3 sene 110K km kullandık makyajsız olanını, motordan yana problem hiç yaşamadık.

Şanzıman problemliydi ama. Hareketli volan mı ne kullanıyorlardı değişti mi bilmiyorum. Bir kere yolda kaldım baskı kırıldı. 6. Vites şanzıman yapısından dolayı iyi yağlanmıyormuş. Zamanla dişlisi aşındı ve 6. Vites kullanılmaz hale geldi. Araba daha yeniyken 3. Vitese birşeyler oldu ses geliyordu, garantiden değişti.

Ama motor dediğim gibi taş. Sıkışık trafikte hele klima açıksa biraz titreme ve silkeleme yapıyor ama 2. Vitesten itibaren yeterince seri ve iyi hızlanıyor. Kullanıma göre çok da az yakabiliyor.

Hasılı öneririm. Makyajda sorunları giderdiklerine inanıyorum. Çekişen yana da problem yaşamazsınız, baya uzun yol yaptık memnun kaldık.

• 95 lik ile 110 arasında dağlar var... 95 likte 6cı vitese attığımda bu vitesi neden koyduklarını merak etmiştim opel astra 1.6 cdti a binince 6 cı vitesin ne derece gerekli olduğunu anladım ama opel için focus için değil =)

makyajsız kasa kullandım megane ı trim sesinde aratmayacağına emin olabilirsin... Makyajlı kasası şu an satılık var arzu edersen seni yönlendirebilirim... Garanti kapsamında araç...
  • makyajsız focus 3 var 2013 model 1.6 tdci 95 hp inanılmaz memnunum.tavsiye ederim.şu yaz sıcaklarında bir klima üflüyor serin miss.yakıt yazın 6,2 kışın 5 lt.klimayı açınca motorda herhangi bir güç eksilmeside hissetmedim ayrıca. 240 nm torkuda çok güzel taşıyor aracı.
  • Performans bakımından üzmez ama Megane'dan sonra biraz dar gelmez mi?

• dizelin torku ve turbo eski megandan çok daha iyi hissettirecektir yokuşlarda sorun çekmezsiniz ama 5 kişi ile çoğu 1.6 dizel araç vites küçültme ihtiyacı duyar tabi kişilerin ağırlıklarıda önemli ama şahsen 2015 95 hplik model alana kadar 2013 2012 110 bg full paket olanlara bakardım
  • Tesekkür ederim yorumlar genelde olumlu :) Astra konusuna gelirsek aslında İlk başta yeni astra sedan 1.6 CDTI istiyorduk kasaya hayrandık ama nezamanki partikül filitresi sorununu duyduk ozaman soguduk arabadan Ford focusa yöneldik.
  • Birtek genismi genis megane ic hacmini oersiniz daral gelebilir vu arabada. Bildiginiz b segmenti gibi icerisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

95 lik ile 110 arasında dağlar var... 95 likte 6cı vitese attığımda bu vitesi neden koyduklarını merak etmiştim opel astra 1.6 cdti a binince 6 cı vitesin ne derece gerekli olduğunu anladım ama opel için focus için değil =)

makyajsız kasa kullandım megane ı trim sesinde aratmayacağına emin olabilirsin... Makyajlı kasası şu an satılık var arzu edersen seni yönlendirebilirim... Garanti kapsamında araç...

Focus 3te 110hp yok 115 ve 120hp var.

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    120 hp focus 3.5 ile konmaya başlandı 3 te yok..

• bianconera kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam pardon.

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    dostum ozaman benim yazdığıma olan yorumu düzenlermisin
  • 200 tork 1.3 linea bile megan 2'den seri,guclu hissettiriyor.1.6 tdci focus 95 ps bile olsa megan Dan sonra ozellikle yokuslarda canavar gibi gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.