Merhaba, şu an 130.000km'de olan 2015 model bir BMW418i Grancoupe aracım var, zamanında sıfır almıştım. Araçla ilgili majör bir sıkıntım yok. Sakin kullanan, konfor ve geniş bagaj seven birisiyim. Bu arabayı 1.000.000TL'ye satıp 1.500.000TL'ye sıfır Passat 1.5Tsi Variant Elegance almayı düşünüyorum. Eşim ise BMW'den sonra Passat alınmaz, eski araban BMW sonuçta, o dursun daha iyi diyor. Siz olsanız ne yapardınız? Yeni BMW3 veya Mercedes C güzel ama fiyatları 2.200.000-2.400.000TL bandında. Hem o kadar para vermek istemiyorum, hem de Türk olduğum için kazıklanmak istemiyorum. Almanya fiyatlarına baktığımda, Passat ile BMW3 veya Mercedes C arasında yaklaşık %10 fark var. Şu an ise Türkiye'de Passat-BMW3 farkı %50 civarı. Premium markaların Türkiye'deki fahiş fiyat uygulaması başka başlıklar altında da yazılmıştı zaten. Diğer seçenekler ise 1.400'e Hyundai Tucson 4x4 veya yeni 1.500'e yeni çıkacak Honda CRV. Ya da BMW'ye 3-5 sene daha binmek. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. |