Merhaba edirnede universite okuyorum normalde 0 tvs jupiter 125 ve hero dash 125 arasidna kalmistim ikisi de 75k bu yaz fabrikaya girip aldigim motoru da satip pcx veya nmax almayi dusunuyodum fakat dun 100kya 2014 model 46bin km xmax 250 gordum fotograflarda baya guzel duruyor iyi bakilmisa benziyor. Bu motor beni 3 4 sene rahat rahat goturur mu enazindan uniden mezun olana kadar cunku okul ve yurt arasi otobus cekilecek gibi degil ve otobus pahali. Onumde iki secenek var ya bu sene dash/jupiter 125 alip yaza kadar kullanip yazin satip pcx veya nmax 155 almak veya 14 model 46bin kmdeki xmaxle uniden mezun olana kadar zaman gecirmek 10 yillik bir makine olmasina ragmen gidip bakmadim ama kozmetik olarak gayet iyi duruyor. bu makine bana onumuzdeki 3 4 sene sikinti cikartir mi ufak tefek sorunlar haricinde sonucta japon ama 10 senelik bi makine ariza verse yedek parcalarini kolayca temin edebilir miyim? bilgili olanlariniz kullananlariniz varsa lutfen bilgilerinizi deneyimlerinizi fikirlerinizi paylasirsaniz cok mutlu olurum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim