Şimdi Ara

2014 ve bu sınavı kıyaslarsak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkçe Paragrafları geçen seneye nazaran zordu daha düşündürücü sorular vardı.Dil bilgisi çok kekti.(Benzeyen sorusu hariç)
    Matematik orta zorluktaydı.Tıpkı 2013 ve geçen sene gibi aynı ayarda sormuşlar.
    Fen geçen eneye göre oldukça basitti
    Sosyal de Felsefe biraz zorladı diğerleri geçen seneye göre kolaydı

• Bana göre geometri daha zordu. Gerisi kafa kafaya.
  • Aynen Geometri de biraz zorladı.Geçen seneden daha kastırıcı olmuş.Geçen sene 13.000'dim bu sene inşallah 6-7 k olur.
  • mnh M kullanıcısına yanıt
    Türkçe daha zor veya daha kolay değildi geçen seneye göre, ama daha düşündürücüydü. Bu yüzden geçen sene 25 dk ayırıp 38/2 yaptığım Türkçe'ye 35 dakika ayırmak zorunda kaldım.

Sosyal AÇIK VE NET, daha basitti. Geçen seneki coğrafya ve felsefe soruları alakasızdı. Bu sene müfredata uygun ve çok zorlamayan sorular olmuş.

Matematik geçen seneki gibiydi, çok soru çözüp hızını arttırabilen yapardı.

Fen yorum yok. TMciydim geçen sene, 20 soru doğruydu, şimdi 16 soru işaretledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petrfa -- 15 Mart 2015; 15:17:43 >
  • Biyoloji kolay mıydı ya? Bana biraz fazla zor gibi geldi bazı sorular. Çift zarlı organaller mesla mitokondri ve plastit çift zarlı biliyorum ama çekirdek ve E.R ne ya çok ayrıntı gibiydi böyle bir iki soru vardı bana göre
  • Biyoloji 2-3 soru hariç kolaydı.Dediğin gibi o soru biraz sıkıntıydı.CEvabı sanırım çekirdek mitokondri ve plastit'di.
  • Fen ayni ayar mat in geosu biraz daha zordu tr kesinlikle daha zor paragraf uzunluklarindan anlayabiliriz sosyal daha kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gçeen seneye girmiş biri olarak fen haricinde hepsi bildiğin zordu geçen sene 125 net yapmıştım 5 - 10 dk zaman artmıştı bu sınav da yetişmedi dini yetiştiremedim
    geometri zordu matta zordu geçen seneye göre türkçe son 5 senenin en zor türkçesidir heralde
  • 2014 çok güzel bi sınavmış .bu çok zordu
  • Geçen seneye girmedim fakat ordan buradan bularak bütün sorularını çözmüş bir kişi olarak bu sene daha zordu diyebilirim. Matematik aynı ayar sadece geometrisi bir tık yukarı, feni kimyası dışında geçen seneden daha zor, sosyali tartışmaya açık, türkçesi ise bariz çok daha zordu.

• Allahım nolur dejavu yaşayalım yarabbim
  • Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt
    Naftalin koktu buralar

• turhan19 kullanıcısına yanıt
    Yaktım sigaramı 2015 konularını okuyorum
  • 2 gün sonra şovu seyredin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bulursan boyle güzellikler upla da gozumuz gonlumuz acilsin ahahahah

• Sırma Su S kullanıcısına yanıt
    Efsane konular var hepsini yığarım burayada adminler banlar diye tırsıyorum
  • Gene umutlandırdın aliminyüm
  • keyssi kullanıcısına yanıt
    İnşallah yamulmayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Chesterfield

İnşallah yamulmayız

upla kardeş hepsini bi karton çestır gönderecem yasak değil konuları uplamak
    Eski polat foton daha iyiydi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.