Şimdi Ara

2014'ün En'leri - Best of Sıcak Fırsatlar (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
178
Cevap
10
Favori
5.558
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsi burada avea 100/25 çek kampayasiydi, 45 liraya slazenger bot almıştım, 12 sarjli pil ve göstergeli energizer markalı sarj aleti setini 60 liraya almıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamil koç bir bilet alana kampanyası . çok gezen biri olarak çok iyiydi . yanımdaki boş koltukta ayrı bir avantaj idi hele otobüs full iken .
  • trendyol 1 numaraydı bence

2 ise ürünleri gördükten sonra karar vereceğim aliexpress
  • Bir not daha düşeyim bari.

Eşimin ofisine Hepsiburada'dan 50,28 TL'ye 1 adet kırmızı renk kare puf aldım. Süresinde gönderemeyince mesaj gönderdim; özür dilediler ve 10TL çek verdiler. Kargo gelince kutunun içinden istediğim puf yerine yeşil renk yuvarlak puf çıktı. Geri gönderdim; özür mahiyetinde aynı puftan 2 adet göndereceklerini söylediler. Yine bekledim, bu sefer kargom doğru geldi ancak içinden 1 tane puf çıktı. Bu sefer Hepsiburada'ya kızdım özür mahiyetinde bir jest yapıyorsunuz, onda da sözünüzde durmuyorsunuz diye. Sağolsunlar bu sefer elime ulaşan tek puftan da ücret almayacaklarına dair jestte bulundular. Dolayısıyla 50,28TL'lik pufu bedavaya almış oldum, üstüne de 10TL para verdiler.

Kişiye özel bir durum olduğu için sıcak fırsat sayılır mı bilmem ama bu da böyle bir anımdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

trendyoldan markasını hatırlayamadığım bir mikrodalga aldım 2 tanesini 150ye ama o marka çok iyiydi hatta aynısı geçen sene 350 tlydi ikisini 150 ye aldım birini anneme birini anneanneme aldığım hayırdualar ile içinde bulunduğum maddi ve manevi buhrandan kurtuldum üstüne manita yaptım şimdi evlenme arefesine yaklaşıyorum evlilikle ilgili olan indirimleri takip edicem. Tişikkirler trendyol

Bide oyun indirimleri vardı güzel
    Bedava burger king sosu iyiydi dominos bedava pizza kodu mu ne vardı bu ikisine tamah etmedim ama iyiydiler yani
    Bedava redbull falan vardı
    Teknosanın 1 tlye düşürdüğü 10 a 20 ye düşürdüğü 100-200-300 liralık ürünler
    2 tane 180 tl salomon trekkingler
    300 tlye satılan nokialar millet 400 e sattı sonra bunları
    Amazon indirimleri 300 tllik saatler 140 tlydi
    Asus gt630 100 tl alanlar 150 den sattı
    Teb kk ile faizsiz masrafsız taksitli 1000 tl kredi
    Logitecj g700leri bimeks yada mediamarkt 70 tlden satmıştı millet 100 e sattı bunları
    Yine teknosa wifi ses aktarıcı ve 2+1 hoparlörü 50 tlye sattı wifi alıcısını aldı millet hoparlörü 50 tlye sattı

Valla biraz parası olan ürünleri bedavaya getirdi
    Denklem şu
    Ürünün fiyatı=(Ürünü aldığımız fiyatla satabileceğimiz fiyat arasındaki fark)x(bedavaya getirmek için alınması gereken adet)
    Diyelim ki şu nokia telefonlar
    telefonu bedavaya getirmek istiyoruz
    Ürünün piyasa fiyatı 450 civarı
    375'ten satıyoruz peşin
    75 tl telefon başına kalıyor. 4 tane satınca telefon bedavaya geliyor. Yani 1200 liramız varsa bedavaya telefonumuz oluyor. Denendi kanıtlandı arkadaşlar yapan oldu :)

yakaladıgın sıcak fırsatla hayatını bu kadar olumlu değişime ugrattıgın ve nick entry uyumunu bu kadar güzel yaşattıgın için bence sende yılın sıcak fırsatçısı olmalısın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: taher190

quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

trendyoldan markasını hatırlayamadığım bir mikrodalga aldım 2 tanesini 150ye ama o marka çok iyiydi hatta aynısı geçen sene 350 tlydi ikisini 150 ye aldım birini anneme birini anneanneme aldığım hayırdualar ile içinde bulunduğum maddi ve manevi buhrandan kurtuldum üstüne manita yaptım şimdi evlenme arefesine yaklaşıyorum evlilikle ilgili olan indirimleri takip edicem. Tişikkirler trendyol

Bide oyun indirimleri vardı güzel
    Bedava burger king sosu iyiydi dominos bedava pizza kodu mu ne vardı bu ikisine tamah etmedim ama iyiydiler yani
    Bedava redbull falan vardı
    Teknosanın 1 tlye düşürdüğü 10 a 20 ye düşürdüğü 100-200-300 liralık ürünler
    2 tane 180 tl salomon trekkingler
    300 tlye satılan nokialar millet 400 e sattı sonra bunları
    Amazon indirimleri 300 tllik saatler 140 tlydi
    Asus gt630 100 tl alanlar 150 den sattı
    Teb kk ile faizsiz masrafsız taksitli 1000 tl kredi
    Logitecj g700leri bimeks yada mediamarkt 70 tlden satmıştı millet 100 e sattı bunları
    Yine teknosa wifi ses aktarıcı ve 2+1 hoparlörü 50 tlye sattı wifi alıcısını aldı millet hoparlörü 50 tlye sattı

Valla biraz parası olan ürünleri bedavaya getirdi
    Denklem şu
    Ürünün fiyatı=(Ürünü aldığımız fiyatla satabileceğimiz fiyat arasındaki fark)x(bedavaya getirmek için alınması gereken adet)
    Diyelim ki şu nokia telefonlar
    telefonu bedavaya getirmek istiyoruz
    Ürünün piyasa fiyatı 450 civarı
    375'ten satıyoruz peşin
    75 tl telefon başına kalıyor. 4 tane satınca telefon bedavaya geliyor. Yani 1200 liramız varsa bedavaya telefonumuz oluyor. Denendi kanıtlandı arkadaşlar yapan oldu :)

yakaladıgın sıcak fırsatla hayatını bu kadar olumlu değişime ugrattıgın ve nick entry uyumunu bu kadar güzel yaşattıgın için bence sende yılın sıcak fırsatçısı olmalısın hocam

😄😁😁 türkiye şartları bunu gerektiriyor hocam başka türlü yaşayamazsın

Aslında yılın sıcak fırsatçıları asgari ücretle ev geçindirenlerdir o kadar çok takla atıyorlar ki ay sonunu getirebilmek için benimki solda 0 kalır onların yanında.....

• Konuya @Tuvnera Bekleniyor
  • acer s7 ultrabook kampanyası benim için en iyisiydi. gittigidiyordan 1196 tl + avantajix ile almıştık.
  • n11 den cok yararlandım cok... migros 3km yuruyerek aldigimiz ve sari kutuyla aldigimiz cekler cabasiydi.. sanalpazarda 2014 un son vakitlerine damgasini vurdu ..

• migros yurumeyle money kazanma
    tictoc n11 50 tl cek

yilin en sicak firsat sunan firmasi kesinkle n11, adamlarda yil boyu sureklilik vardi
    dh olarak bir plaket gondermek lazim :)
  • teknosadan 2102 liraya mal ettğim iphone 6
    bimeksten 404 lira bipara kazandığım iphone 6 plus
    ve tabiki hb geri görüş kamerası bu yıl için sıcak fırsat oldu bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailsss

Konuya @Tuvnera Bekleniyor

tuvnera sınırsız banlandı.
  • amazon logitech'ti. ama çok da sıcak bir yıl geçmedi açıkçası eski yılları özledik. 20 liraya cruzer aldığımız 50 liraya f710 aldığımız anlar vardı geçen yıllarda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

Hadi ya! Niyeki? Hiç haberim yoktu.
    Forum en büyük fırsat müdavimini kaybetti desene
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

kamil koç bir bilet alana kampanyası . çok gezen biri olarak çok iyiydi . yanımdaki boş koltukta ayrı bir avantaj idi hele otobüs full iken .

Yanına oturmak isteyen olunca ne diyodun hocam.
    Benim o mu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

Hadi ya! Niyeki? Hiç haberim yoktu.
    Forum en büyük fırsat müdavimini kaybetti desene

bilmiyorum ki yöneticilere soralım. hocam niye sınırsız banlandı tuvnera?

• Arkadaşlar yeni açılan konuları nasıl hemen takip ediyorsunuz ben iş güç işinde bakıyorum ama yine bir tane yakalaymadım kampanya.
  • Hızlıal'dan aldığım NTV almanak seti.
    5 tanesi kargo dahil 14.99 TL. 11.02 TL puan ile 3.97 TL mal etmiştim.
  • amazon logıtech g930 kulaklık, amazonda 150 tl, vatanda 700 tl
    bundan sıcak ne var
  • trendyol %20 genç+30 tl visa+20 tl kupon +kargo bedava.. BİR EFSANEYDİ.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.