Şimdi Ara

2014'ün En'leri - Best of Sıcak Fırsatlar (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
10
Favori
5.556
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bonubon tatil 1 alana 1 hediye keşke bu sene de olsa güvenemeyip kaçırmıştık :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene pek ahım şahım kampanyalar olmadı bana göre.
    Sadece Bonubon kampanyası var bir tane, diğerleri pek kayda değer değil.

Bu sene bomba kampanyalar olmalı!
  • Trendyol, mavi web indirimi ve tabii ki enpara steam vs iadeleri aklima ilk gelenler. Firsat sayilmaz ama amazon kargo ucreti sildirme islemi de fena degildi.

• Bence geçen senenin en bomba fırsatı hızlıal ın yılbaşında yaptığı tasarım yenilemesi ve kuru yanlış girmelerinden dolayı bazı ürünlerin yarı fiyatına ve daha ucuza alınabilmiş olmasıydı. Yılın ilk günüydü. Yarı fiyatı msi ge70 almıştım
  • Hepsiburada : Paramıyönetebiliyorum'dan Verilen 50 TL Alt limitsiz Çek

N11 : 300/55 - % 11 - 1000/110 - 1500/200 vb. Kampanyaları

N11 Sallakazan

Teknosa : Stokta Son Kalan Ürünlerin Çok düşük Fiyatlara Alınması ( 1 TL, 9 TL gibi)

Trendyol : 4 Kampanyayı Birleştirip Çok Uygun Fiyatlara Parfüm/deo vb. Ürünler Almamız ( Normalde 1 tanesi 80 lira olan deodoranttan 2 tane + 100 tlye tamamlamak için 12 tlye parfüm aldım 65 TL'ye geldi)

Morhipo'daki Jack Jones Mont

Migros 1+1 Ağız Bakım Kampanyası

Adını hatırlamadığım bir üyenin yanlış hatırlamıyorsam 100 kadar kişiye numunelik meze/zeytin göndermesi

Amazon G930 Fırsatı

TTNet 50 TL Carrefour Çeki

Turkcell dominos

Enpara Steam

Bana göre yılın fırsatını n11 ve trendyol sağladı. Sayelerinde bir çok ürünü komik fiyatlara aldık.

• GG %10 +bonuskart 100 bonus kombinasyonu ile 4 tane g2 satıp kendi lg g2 mi 200 liraya maletmek
    Ayrıca bonusun kişiye özel kampanyalarıylada baya bi bonus sahibi olduk
    2014 dün son ayınıda yaklaşık 950 civarı bir banka kampanyaları vurgunuyla kapatıyorum..buda 2014 jubilesi olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivribey -- 31 Aralık 2014; 15:14:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Forumda ve internet aleminde yapmadığı dolandırıcılık kalmayan şahsın kodese girmesi yılın en sıcağıydı.Bıkmadan uğraşan arkadaşı tebrik ediyorum.

2014'ün En'leri - Best of Sıcak Fırsatlar

http://forum.donanimhaber.com/m_100922026/f_//tm.htm#100922155

@ynsdrn

sağolun hocam öğrensin insanları dolandırmak neymiş ceksin cezasını

• migrosun kampanyasıda güzelde 3000 metre 5 tl az alışveriş yapmadım migrostan
  • şahin sucukları sınırsız yenılenen 120 dk heryone kampanyası. eşe dosta 1000 lira ustunde faydalandım
  • COMBO bakımında bakarsak en güzel indirim trenyoldaydı. 125tl siparişi 50tlye getirebiliyordun.
    Yılın beleşi olarak düşünürsek n11 tictoc 50tl altlimitsiz kuponu vermişti.Bende akıllı telefon olmadığı için kaçırdım tabi

Genel olarak bakarsak yılın en iyi kampanyaları, indirimleri, çekleri, kuponları, puanlarıyla tabiki de N11.COM
    ne kadar kızsak da sövsek de bi daha alışveriş yapmam desek de dönüp dolaşıp yine n11den alıyoruz. bağımlılık oldu. sırf indirim çeki boşa gitmesin diye evde yağ şeker çay vs. birçok ihtiyaç maddesini stokladım. giyim ayakkabı gibi temel ihtiyaçlarımı aldım. keyfi ihtiyaçlar istekler lüks sayılabilecek kısacası internetten alınabilecek ne varsa %90 N11.COMdan alır olduk. %10 aldığımız şey de ya n11'de yoktu ya da pahalıydı. bu da çok istisna tabi.

• Tartışmasız Trendyol 1.'dir.

Mikrodalga Fırın + Çift Kişilik Yorgan + 2 Yastık + Çift Kişilik Nevresim Takımı + Fakir Darky 1600 W

Hepsine 140 TL ödedim.

Ikincisi ise benim için Sanalpazar kombolarıdır.

Xiaomi 10400 mAh Powerbank ve Kılıfı + 2 KG Afyon Sucuk + 14 KG Gemlik Zeytin + 5 KG Ezine Peynir

Hepsine 88 TL ödedim.

Üçüncüsü de Amazon G930 kampanyasıdır.

3 tane Logitech G930 aldım. Kargo ücretsiz secenegi ile tanesine 155 TL ödedim. 2'sini 275'ten 1'ini 250'den sattım.

Sıcak Fırsatlar Bölümü'nün bu yıl epey ekmeğini yedik. Bir çok ücretsiz ürün aldık ve cok indirimli şeyler.

*10 TL indirimli ev telefonu ödeme, mobil express.

*Burger King bedava soslar.

*Kliksa'dan 4 TL'ye seramik tava almam.

*6 TL'ye NTV Almanak Seti almam.

*15 TL BKM express puanı.

*Enpara'dan epey kâr etmem.

*Bedava Garnier yüz temizleyicileri.

*9 TL'ye saç ve sakal kesme makinası almam.

*N11' den bir çok kombo.

*20 TL'ye 27 TL'lik deodorant ve 25 TL'lik sinek kovar almam.

Daha aklıma gelmeyen bir ton şey vardır. Mobilden bu kadar yazabildim. Herhalde 150 civarı kargo geldi bu yil eve.

• Trendyol bence bayramda 1000 tl ye yakın alışverişim olmuştu, kendime, eşe, dosta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Forumda ve internet aleminde yapmadığı dolandırıcılık kalmayan şahsın kodese girmesi yılın en sıcağıydı.Bıkmadan uğraşan arkadaşı tebrik ediyorum.

2014'ün En'leri - Best of Sıcak Fırsatlar

http://forum.donanimhaber.com/m_100922026/f_//tm.htm#100922155

@ynsdrn

Bende bu adam nerelerde diye merak ediyordum.. İyi olmus az can yakmadi....harbi sicak firsatmis:) ayrica 299 tl ye 1 yil hd lig tv de iyiydi...

• migros yürüme 5tl, sağlam money kaldırdık
  • donanımhaber sıcak fırsatları nasıl rss tanımlıyabiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

migros yürüme 5tl, sağlam money kaldırdık

açık ara
  • 1-Trendyol kombosu
    2-Carrefour paşabahçe 1 alana 1 bedava
    3-Migros fırsatları (1kg patates alana 1 kg soğan,23 nisan oyuncak, diş sağlığı haftası 1 alana 1 bedava vb)

2014 yılı çok kesat geçti.
  • Hic kimse turkcelli yazmamis.

Xbox 360 + kinect + fifa 14 + nokia 520 'yi 600 TL'den almistik :)

Edit: 17 aralik 2013'te olmus gerci kampanya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rimesia -- 31 Aralık 2014; 17:27:13 >
  • Tartışmasız;

1. Vatan'ın 64gb iPad Mini Retina kampanyası
    2. N11'in 500/55 , 1000/111 , 3000/333 indirim kampanyası
    3. Enpara'nın Steam, iTunes vs. vs. %50 indirimi
  • Hocam bu bence en büyük sıcak fırsat ya Toplam değeri ne ki ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.