Şimdi Ara

2014'te Xbox 360 almak doğru olur mu ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
2
Favori
3.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

O paraya hem PS3 hem 360 alırsın ikinci el, bence iyi düşün.
    bence sen daha biriktirip onu ps4 yap
  • 1000 lıraya hem xbox hem ps3 alırım 2 sene kullanırım yenı nesıl konsollar 2014 sonundan önce alınmaz geçiniz..
  • Xbox 360 bu yilda alinir 2015'dede alinir.

Mevcut oyun yelpazesi her donem bir oyuncuyu doyuracak genislik ve kalitede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidEye

Xbox 360 bu yilda alinir 2015'dede alinir.

Mevcut oyun yelpazesi her donem bir oyuncuyu doyuracak genislik ve kalitede.
     2014'te Xbox 360 almak doğru olur mu ?

1.titanfall
    2.destiny
    3.mgs 5
    4.assassins creed liberation hd
    5.daylight
    6.whatch dogs

gibi kaliteli yapımlar cıkmaya devam edecek.

nfs,fifa ,nba ve pes serileride mevcut grafikler ile devam eder.Call of duty de devam eder bu nesilde .Çünkü ghost un satışlarına baktıgımda en cok satan platform 360 oldu.ubisoft x360/ps3 e yeni bir assassins creed yapılacagını söylemişti.

zaten GTA V gibi kalite var konsolda daha ne olsun.

aslında yeni nesil konsol almak yerine 360 almak cok daha mantıklı geliyor.tabi grafiklerden ödün vermek gerekecek.

Yeni çıkan XBOX 360 E konsol beni al dedirecek kalitede.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext

1.titanfall
    2.destiny
    3.mgs 5
    4.assassins creed liberation hd
    5.daylight
    6.whatch dogs

gibi kaliteli yapımlar cıkmaya devam edecek.

nfs,fifa ,nba ve pes serileride mevcut grafikler ile devam eder.Call of duty de devam eder bu nesilde .Çünkü ghost un satışlarına baktıgımda en cok satan platform 360 oldu.ubisoft x360/ps3 e yeni bir assassins creed yapılacagını söylemişti.

zaten GTA V gibi kalite var konsolda daha ne olsun.

aslında yeni nesil konsol almak yerine 360 almak cok daha mantıklı geliyor.tabi grafiklerden ödün vermek gerekecek.

Yeni çıkan XBOX 360 E konsol beni al dedirecek kalitede.

Alıntıları Göster
    ben 360 ımı seviyorum ve bana fazlasıyla yetiyor. 720p de gayet yeterli, oyunların grafikleride yeterli. bu grafiklerle oyun çalıştırıcak bir pc yapsam 1500 tl sadece kasa tutuyor. zaten şimdiye kadar çıkmış 360 oyunlarında aklımda olanlar vardı gt4 gt5 farcry crysis pes fifa mafia gibi. bunları bitirmek 2 yılımı alır. gta4 1 ay oldu daha %50 deyim

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

ben 360 ımı seviyorum ve bana fazlasıyla yetiyor. 720p de gayet yeterli, oyunların grafikleride yeterli. bu grafiklerle oyun çalıştırıcak bir pc yapsam 1500 tl sadece kasa tutuyor. zaten şimdiye kadar çıkmış 360 oyunlarında aklımda olanlar vardı gt4 gt5 farcry crysis pes fifa mafia gibi. bunları bitirmek 2 yılımı alır. gta4 1 ay oldu daha %50 deyim

Alıntıları Göster
    oyun teknolojisi icin ztn 1080p gelmedi simdi kimse kimseyi kandirmasin, xbox 360 en az 2 sene rahat goturur kaldi ki henuz sevdigin hic bi oyunu oyniyamazsin xbox 1 da, imkani olan 2 sinide alsin, ben mesela 1-2 yila alicam xbox1 cunku xboxa tapiyorum. ama bi gta 5 al bi fifa 14 al ise gitmesem 1 ay evden cikmam gta 5 oynarken agzimdan salyalar akiyo hala.

• 250gb Xbox360 slim al , 2. elini 300 liraya alırsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmuş 2014 hala xbox360 ın o koca kasasına adaptörü dahil edemediler. Kaç tane revizyondan geçti ama nafile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webdh -- 9 Ocak 2014; 19:44:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

Sadece gta 4 oynayarakmı 1 ay geçirdiniz hocam,birdr kaç saat oldu?

• 26 saat oynamışım toplamda. çalıştığım ve evli olduğum için pek zaman bulamıyorum

• aslında 1080p desteği xbox 360 da var ama sırg grafikleri high yapmak adına kısıyorlar çözünürlükten. ondan daha güçsüz laptopumla 1080p oynuyorum grafikten hafif kısıyorum. keşkeçözünürlük seçme desteği verseler konsolda. ben gölgelere pek önem vermiyorum oda direk 1080p yapmaya yetiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Destek konusunda Sony her zaman daha iyidir. 360'a 2 sene destek verilecekse, PS3'e 3 sene verilir. Microsoft bu konuda maalesef mimli bir firmadır. Ama 2 konsola da destek devam edecek, merak etme.

Hangisinin daha iyi olduğu da, ne tür oyunlar sevdiğine bağlı. 360'ın Exc. oyunları multiplayer ağırlıklıdır ve hepsinde hala oyuncu bulunur. PS3'ün oyunları sayıca daha fazladır ama, single ağırlıklıdır ve bu sebeple uzun ömürlü değildir. Mesela 2 ay sonra Gran Turismo 5'in serverları kapatılacak ve online oynayamayacaksın. 360'daki Forza 4'ün şimdilik böyle bir sorunu yok, online oynayabilirsin.

360'da online oynamak için Gold almak zorundasın. Fiyatı da 50 dolar civarı. İster Paypal ile 360 üzerinden, istersen de gittigidiyor gibi sitelerden kod olarak alırsın.

Bu arada, 1000 lira 360 için çok gereksiz bir para. Forumun 2. el bölümünde sağlam üyelerden 400-450 lira civarına 2. el alabilirsin. Önce orayı araştır bence.

kardeş banada bi yardımcı olsan bir masaüstü oyuncusu olarak xbox controller almak istiyorum yalnız ne ekipman lazım bilmiyorum bazı sitelerde xbox 360 controller buldum ama aklıma 1-2 soru takıldı bunlardan alırsam yanında wireles baglantısı için birşey vericeklermi yoksa kendim extradanmı alıcam hepsi bir arada bi pakette yokmu ben anlamıyorum ama bi yardımcı olursan simdiden tesekkürler iyi forumlar

• MERHABA ARKADAŞLAR.BEN YENİ XBOX 360 E ALDIM 3K YAŞARMIYIM
  • 3K en son 2008'in sonlarında görüldü, Fat kasaların Jasper anakartından beri bu problem yok, zaten Slim ve E olarak çok büyük revizyondan geçmiş, hatta kırmızı LED'leri bile yok bu iki versiyonun.
  • darker2010 D kullanıcısına yanıt
    ÇOK SAĞOL KARDEŞİM İÇİME BİR SU SERPİLDİ
  • Xbox gamepad playstationda olsa keşke.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I_can

Xbox gamepad playstationda olsa keşke.
    my xbox'a nasıl girildiğini bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaxx81

my xbox'a nasıl girildiğini bilen var mı

Alıntıları Göster
    http://www.ucuzbudur.com/xbox-360-slim-500-gb-hdd-kinect-2-kol-xkey-hdmi-70-oyun-urun72240.html

Bu linkteki paketi satın alacağım mayıs ayı içerisinde linkteki paketi incelerseniz sevinirim almalımıyım pahalı mı ucuz mu ? xboxtan iyi anlayan arkadaşlar bir ilgilenirse sevinirim.

Xkey sayesindede tüm oyunları online oynama avantajıda var e kinecti almamak olurmu olmaaaz almışken hepsini bir alayım diyorum

Birde 4 gb li konsolda harici hdd de gta 5 olsada gta 5 oynanmıyormuş çünkü konsola yükleme yapması gerekmiş doğru mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetoviko -- 2 Mayıs 2014; 0:27:34 >

• Ahmetoviko kullanıcısına yanıt
    Bence pahalı. Çok oyun oynarım diyorsanız orasını bilemem ama orta derecede oynarsanız pahalı. O kadar para kırık konsola vereceğine orjinal al veya FW attır. 4 GB da oynanmaz GTA5 ama sanırım linkteki 1T Harddisk var. Yani olur.

• Xbox 360E 4 GB konsolcum.com'da 490 TL sizce alınır mı? Elimde 500 GB HDD var onu takmayı düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.