Şimdi Ara

2014'te Xbox 360 almak doğru olur mu ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
3.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fanboylara bakma x1 veya x360 al keyfine bak. live da çok ucuz zaten
  • Ahmetoviko kullanıcısına yanıt
    O paraya PS4 al, 8 yıl kullan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Destek konusunda Sony her zaman daha iyidir. 360'a 2 sene destek verilecekse, PS3'e 3 sene verilir. Microsoft bu konuda maalesef mimli bir firmadır. Ama 2 konsola da destek devam edecek, merak etme.

Hangisinin daha iyi olduğu da, ne tür oyunlar sevdiğine bağlı. 360'ın Exc. oyunları multiplayer ağırlıklıdır ve hepsinde hala oyuncu bulunur. PS3'ün oyunları sayıca daha fazladır ama, single ağırlıklıdır ve bu sebeple uzun ömürlü değildir. Mesela 2 ay sonra Gran Turismo 5'in serverları kapatılacak ve online oynayamayacaksın. 360'daki Forza 4'ün şimdilik böyle bir sorunu yok, online oynayabilirsin.

360'da online oynamak için Gold almak zorundasın. Fiyatı da 50 dolar civarı. İster Paypal ile 360 üzerinden, istersen de gittigidiyor gibi sitelerden kod olarak alırsın.

Bu arada, 1000 lira 360 için çok gereksiz bir para. Forumun 2. el bölümünde sağlam üyelerden 400-450 lira civarına 2. el alabilirsin. Önce orayı araştır bence.

Xboxa 2 sene verilecekse ps3e 3 sene verilir. :D ne biliyon .. şimdi bişi diyecem olmuyacak FANBoyluğun dibine vurdun.

PS3 ve XBox 360 sahibi olanlar hemen yeni nesile geçmek istemeyebilir,herkes ps4 veya XB1 alcak diey birşey yok o yüzden bi zaman daha Current genlere(XB360 PS3) destek devam edecektir. Ama zaman söylemek yanlış olur bence. En azından FW veya kopya oyun oynamak için bi sistem çıkana kadar XB360 iyi bi fikir. Tabi eski bilgisayarını satıp XB alacağın paraya ekleyerek yeni bir pc al. Yeni nesille uğraşmana gerek kalmaz, yeni çıkan sistem heran herşey olabilir. PC de ise çıktıkça oynarsın.

• Şahsen xbone an itibariyle gereksiz keza 360 muthis bi konsol bence uzun sure eskimez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugra116 B kullanıcısına yanıt
    Yaş kaç merak ettim

• Gta5 titanfall gears of war serisi halo serisi falan oynamak istiyorsan ve bunları gerçekten ucuza oynamak istiyorsan xbox 360 alacaksın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorcher

Yaş kaç merak ettim

16 yaşındayım Hayırdır yanlışım olduysa k.b.

• Ben az evvel aldım. N11den 1tb full oyun dolu hdd +Kinect +Xbox 360e kasa +joystick +Hdmi kablo ve Kinect montaj aparatı hepsi 898tlye maloldu bonus+babalar günü kuponuyla inşallah pişman olmam. Hep single player oynayacağım multi olarak sadece lol oynuyorum o da pcden.tek derdim şu an vga monitöre nasıl aktarırım Xbox görüntüsünü? Hdmi to vga aparatları pahalı acaba Hdmi to Dvi aparat alsam vga to Dvi aparatım var evde zaten Hdmi ucu Hdmi to Dvi a çevirip Dvi to vga aparatını da ucuna taksam sonuç olarak Hdmi to vga aparatım olmuş olur. Görüntü alabilir miyim bu şekilde?bilgisi olan aydınlatsın lütfen sesi kasadaki direkt 3,5mm jacktan alacağım kulaklıkla ses değil görüntüyü aktarabilmek benim için önemli olan

• Konu acilali 5 ay olmuş hala şunu al diyenler var.

Arkadaş ps3 almış hatta satmış bile forumda.

• Selam arkadaşlar. Ben bu sene mart ayında doğum günümde elektro worldden xbox 360 aldım. 2 senelik garantisi var.makinem gerçekten temiz sorunsuz ve sıfır ayarında. Hem çalışıp hem okuduğum için çok fazla zaman bulup da oynamadım. Ama merak ettiğim bütün oyunları aldım ve oynadım. Gerçekten xbox nefis bir cihaz tam bir eğlence makinesi. Gel gelelim üniversitede ikinci seneme geçiyorum ve sanıyorum ki hiç oynayamayacağım. Bu nedenle satmaya karar verdim. Xboxa ciddi yatırım yaptım tamamen orjinal kullandım. Satacağım ürünü genel bi anlatayım talep olursa ilan şeklinde 2. el listeine koyacağım.Xbox 360 250 gb +hdmi kablo + 2 adet gamepad + kulaklık-mikrofon +fıfa 14 orjinal kutulu+gta 5 orjinal kutulu(içinde ls haritası mevcut meraklısına...hatta içinde mor ışık tutunca gta daki gizli yerler ve ufolar görülüyo) +call of duty ghosts orjinal kutulu(tüm dlc paketleri alındı soap ve cpt price dahil) +assasins creed 4 black flag orjinal kutulu + assasins creed 3 orjinal kutulu +batman arkham origins orjinal kutulu(içine tüm ek paketleri aldım tüm skinler dahil.)+batman arkham city dijital paket,hitman absolution dijital paket,max payne 3 dijital paket, gears of war judgement orjinal kutulu(tüm dlc ler alındı tüm skinler açık)+ sleeping dogs digital paket+lara croft and the guardian of light digital paket. anlıyacağınız bu seti alan birdaha oyun almasına gerek yok. fiyat tek fiyat paket tek paket olacak 1.250 tl istiyorum. Pazarlık payı vardır.Parça parça satmak istemiyorum alan güle güle kullansın.

• eski nesil konsolun oyunlarla birlikte maliyeti ps4 parasının yarısını geçiyorsa alınmaz, ama o bütçeye bir şeylerden feragat edilip alınması gayet uygun bir konsol, evde keyifle oynuyorum.
  • ben yeni x360e almayı düşünüyorum.jtag şı. almak mantıklı mı? kaç tl verilmeli?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.